Suora tuotevalinta: ADVANCE mallisto

X-FIT vyötäröhousut

eXtra hyvä istuvuus, eXtra turvallinen ja eXtra näyttävä

Yleistä

X-FIT vyötäröhousut
Selaa kuvia

Erittän mukavat ja todella joustavat vyötäröhousut, heijastavalla STIHL logolla ja heijastinnauhoilla. Lisätuuletusaukot, taskut lisäpehmusteille polvissa sekä käytännölliset koukut lahkeissa kenkäkiinnitystä varten. Sopii erinomaisesti myös naisille!

Tuote


Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

X-FIT vyötäröhousut

Tekniset tiedot

CE hyväksytty Kyllä
Leikkaus Myötäilevä
Viiltosuojausluokka 1, Malli A
Koot XS - XXXL
Pesu 1) 60°
Ulkokankaan paino g/m2 240

1) ilman olkaimia

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

X-FIT vyötäröhousut

Vakiovarusteet

 • 3XDRY© Zoom
  3XDRY©

  Erikoisteknologia jonka avulla turva-asu kuivuu hetkessä ja pitää kuivana sekä sisältä, että ulkoa. Viimeistely tekee kankaasta myös likaahylkivää. Kestää normaalin 60° pesun (olkaimet täytyy irroittaa). Tekee asusta raikkaan ja kuivan, joka kestää kovissa olosuhteissa ja pitää muotonsa pitkään.

 • Kenkäkiinnityskoukut Zoom
  Kenkäkiinnityskoukut

  Lahkeissa on kiristysnauhat sekä koukut, joilla saat lahkeet helposti kiinnitettyä turvakenkiin. Lahkeet eivät missään tilanteessa tällöin pääse nousemaan ja lika ei myöskään pääse lahkeen sisään.

 • Huomioväri ja heijastimet Zoom
  Huomioväri ja heijastimet

  Suuret huomiovärioranssiset alueet, kaksi heijastinraitaa lahkeissa sekä heijastavat STIHL logot saavat sinut näkymään paremmin kaikissa olosuhteissa ja parantaa huomattavasti turvallisuuttasi.

 • Korkea kulutuksenkesto Zoom
  Korkea kulutuksenkesto

  Päälikangas on täysin tasainen ja erittäin kestävä. Tämä tarkoittaa että asu ei tartu vahingossa mihinkään kiinni. Lisäksi asussa on Keprotec© vahvistukset kaikkein kulutusherkimmillä alueilla, kuten polvesta ylöspäin ja takana housunlahkeissa. Erittäin kestävä turva-asu, joka toimii kaikissa olosuhteissa.

 • Polvitasku Zoom
  Polvitasku

  Polvien ulkoreunalla sijaitsevat taskut. Taskuihin saa myös tarvittaessa laitettua polvipehmusteet, esim. pitkäkestoisissa polvillaan työskentelyissä.

 • Viiltosuojausluokka 1, malli A Zoom
  Viiltosuojausluokka 1, malli A

  Viiltosuojaus EN 381 mukaisesti. Malli A. Viiltosuoja-alueet ovat merkitty punaisella kuvassa. Se kattaa kaikkein riskialtteimmat paikat ja tulevat hieman housujen takapuolellekin.

 • Viiltosuojaus Zoom
  Viiltosuojaus

  Ainutlaatuinen 5-kerroksinen suoja. Painoa ei tule yhtään liikaa ja housut eivät rajoita siltikään yhtään liikkuvuutta. Kaiken lisäksi turvallisuutesi paranee!

 • Ainutlaatuinen istuvuus Zoom
  Ainutlaatuinen istuvuus

  Erinomaisesti joustava turva-asu. Haastaviin olosuhteisiin. Turva-asu istuu täydellisesti, riippumatta kehon muodoista sekä tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden työnaikana - erinomaista mukavuutta. X-FIT on erinomainen valinta myös naisille!

 • Vesitiiviit vetoketjut Zoom
  Vesitiiviit vetoketjut

  Tukevat ja vedenpitävät vetoketjut kestävät sekä kuivalla, että märällä ilmalla.

 • Tuuletusaukot Zoom
  Tuuletusaukot

  X-FIT turva-asussa on 3XDRY:n ansiosta todella hyvä ilmanvaihto. Tämän ominaisuuden lisäksi löytyy myös erikseen avattavat tuuletusaukot lämpimillä ilmoilla työskenneltäessä. Housuissa vetoketjuilla avattavat aukot ovat reisien kohdalla ja takissa hihojen alla.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.