Suora tuotevalinta: ADVANCE mallisto

ADVANCE X-FLEX vyötäröhousut

AVERTIC™ pro lite -viiltosuojakankaalla

Yleistä

Yhdistetyt työhousut sekä viiltosuojahousut erittäin kevyestä ja hengittävästä AVERTIC™ pro lite -viiltosuojakankaasta (Malli A, viiltosuojausluokka 1 =ˆ 20 m/s), Yksinomaan STIHL mallistolle suunnitellut. Väri musta ja huomio-oranssi, erityinen nivusten valmistustapa antaa liikkumisvapautta, päällysmateriaali lujaa, joustavaa ja hengittävää, polvisuojat joustavat ja vedenpitävät, piikki- ja kosteussuojaus lahkeen alaosassa, likaa hylkivä, pitkät tuuletusvetoketjut lahkeissa.

alkaen €359,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Materiaalikoostumus, vuori 100% polyester
Silmukat housunkannattimia varten Ei
Hoikka istuvuus Kyllä
Normaali istuvuus Ei
Takataskujen määrä 1
Taskujen määrä 7
Sivutaskujen määrä 2
Polven vahvistus / kyynärpään vahvistus Kyllä
Takamuksen vahvistus Ei
Koko 3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
Elastinen vyötärönauha Kyllä
Tuuletusaukot Ei
Paino g 1.300
Viiltosuojakerrokset 6
Tuuletusvetoketjut Kyllä
Suojaustaso 1

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Vakiovarusteet

  • HENGITTÄVYYS Zoom
    HENGITTÄVYYS

    LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

  • HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA Zoom
    HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA SÄÄNKESTÄVYYTTÄ. Suojavaatteet on valmistettu vedenpitävästä ja silti hengittävästä materiaalista. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ylimääräinen lämpö ja hiki siirtyvät ulospäin.

  • ProElast Stretch -osa nivusissa Zoom
    ProElast Stretch -osa nivusissa

    Viiltosuojaosaa ei ole ommeltu yhteen haaroissa, vaan se on liitetty yhteen elastisen kankaan avulla. Näin venyvyys ja liikkumavapaus on erinomaisella tasolla.

  • Nopeasti kuivuva Zoom
    Nopeasti kuivuva

    HYPOTHERMIA PROTECTION. The fast-drying functional fabric of your protective clothing is ideal for work in changing weather conditions and sweaty jobs. The high-quality material protects you from hypothermia.

  • JOUSTAVAT ALUEET Zoom
    JOUSTAVAT ALUEET

    LISÄÄ LIIKKUMISVAPAUTTA. Työhousujen tärkeimmillä liikealueilla on käytetty joustavaa materiaalia. Näin voit aina nauttia erinomaisesta käyttömukavuudesta.

  • VIILTOSUOJA Zoom
    VIILTOSUOJA

    Ota huomioon: Henkilökohtaiset suojavarusteet eivät takaa täydellistä suojaa loukkaantumisilta. Ne eivät myöskään korvaa turvallisia työtapoja.

  • VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A Zoom
    VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A

    SUOJAUSTA METSÄTÖISSÄ. A-mallisissa viiltosuojahousuissa (standardin EN 381 ja EN ISO 11393 mukaiset) viiltosuoja peittää alavartalon etuosan kokonaan. Suojaus on ulotettu 5 cm:n etäisyydelle myös kummankin lahkeen takaosassa vasemmalla. Malli A takaa hyvän suojauksen metsätöissä.

  • PIIKKISUOJA Zoom
    PIIKKISUOJA

    ERINOMAINEN SUOJA NAARMUJA JA VIILTOJA VASTAAN. Kun työskentelet piikikkäiden kasvien parissa tai niiden läheisyydessä, piikkisuojan kestävä materiaali estää loukkaantumiset ja piikkien aiheuttaman vaatteiden vahingoittumisen

  • PESU 60 °C Zoom
    PESU 60 °C

    SITKEÄN LIAN KÄSITTELYYN. Moni lika, kuten metsätöissä syntyneet hartsitahrat, voidaan puhdistaa vain vähintään 60 °C:n lämpötilassa. Siksi tämä STIHL vaate on pestävissä 60 °C:ssa. Näin pidät työvaatteesi helposti puhtaina ja hygieenisinä.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 30.11.2023