Suora tuotevalinta: KombiTyökalut

FS-KM - ruohotrimmeri

Ruohotrimmeri FS-KM

Yleistä

Ihanteellinen trimmatessa seinien tai aitojen vieressä, pensaiden alta tai polkujen varsilla. AutoCut C 26-2, siimapää, paino 1,2 kg. Koko pituus 94 cm.

€149,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

FS-KM, AutoCut C 26-2

Vakiovarusteet

  • ELEKTRONINEN SYTYTYSJÄRJESTELMÄ Zoom
    ELEKTRONINEN SYTYTYSJÄRJESTELMÄ

    LUOTETTAVA KÄYNNISTYS. Elektroninen sytytysjärjestelmä varmistaa luotettavan käynnistyksen ja moottorin häiriöttömän toiminnan. Täysin koteloidun sytytysjärjestelmän korkea sytytysjännite takaa vakaan sytytyskipinän ja kipinän pitkän palamisajan. Tämä parantaa myös polttoaineen palamista ja vähentää pakokaasupäästöjä.

  • JAETTAVA VARSI Zoom
    JAETTAVA VARSI

    KÄTEVÄÄ KULJETUSTA JA TILAA SÄÄSTÄVÄÄ SÄILYTYSTÄ. Jaettavan varren ansiosta voit purkaa laitteen nopeasti helppoa kuljetusta ja tilaa säästävää säilytystä varten. Varren jakamiseen ei tarvita työkaluja.

  • PYÖRÖKAHVA JA ASKELRAJOITIN Zoom
    PYÖRÖKAHVA JA ASKELRAJOITIN

    TURVALLISTA TYÖSKENTYÄ AHTAISSA TILOISSA. Pyörökahva helpottaa laitteen käyttöä myös ahtaissa tiloissa. Askelrajoitin varmistaa: Jalkaterät ja sääret eivät pääse liian lähelle teriä tai leikkuupäitä työskentelyn aikana.

  • PIKALIITÄNTÄ KIINNITYSRUUVILLA Zoom
    PIKALIITÄNTÄ KIINNITYSRUUVILLA

    KOMBITYÖKALUJEN NOPEA ASENNUS. Pikaliitännän ansiosta voit kytkeä laitteeseen erilaisia KombiTyökaluja ja irrottaa niitä nopeasti ja ilman työkaluja.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    VOIMIA SÄÄSTÄVÄ KÄYNNISTYS. STIHL ErgoStartin ansiosta säästät voimiasi moottorilaitteita käynnistäessäsi. Rauhallinen ja tasainen käynnistysnarun veto riittää. Käynnistykseen tarvittavaa käynnistysnarun nopeutta on huomattavasti alennettu, ja moottori käynnistyy nopeasti ja luotettavasti myös vetämällä käynnistysnarua hitaasti. Kampiakselin ja narupyörän välinen ylimääräinen jousi mahdollistaa pienemmän voiman tarpeen.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.