Suora tuotevalinta: Moottorisahat isännille

MS 271

Monipuolinen, 2,6 kW moottorisaha

Yleistä

Monipuolinen moottorisaha esim. harvennustöihin metsässä. Taloudellinen 2-MIX moottori, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, yksiosainen moottorinkansi helppoon huoltamiseen. Light 04 -laippa sekä uusi .325" RS Pro-teräketju takaavat suuremman sahaustehon.

€715,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Terälevyn pituus cm 35
Terälevyn pituus tuumina in 14
Tilavuus cm³ 50,2
Teho kW/hv 2,6/3,5
Paino kg 1) 5,6
Paino-tehosuhde kg/kW 2,2
Äänenpainetaso dB(A) 2) 103
Äänitehotaso dB(A) 2) 115
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 4,5/4,5
Ketjujako .325 "
CO2-arvo g/kWh 826

1) Ilman polttoainetta, terälevyä ja teräketjua
2) K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2,0 dB(A)
3) K-arvo direktiivin 2006/42/E/ mukaan = 2 m/s²/K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2 m/s²

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Vakiovarusteet

  • STIHL 2-MIX-MOOTTORI Zoom
    STIHL 2-MIX-MOOTTORI

    ERINOMAISTA SUORITUSKYKYÄ. STIHL 2-MIX -moottorin pakokaasukuormitus ja polttoaineenkulutus ovat tavanomaista pienemmät, mikä pienentää myös käyttökustannuksia. Tämä kaksitahtimoottori on rakenteeltaan vähän huoltoa vaativa, ja se käyttää polttoainetta tehokkaasti myös suurilla tehoilla. Käytä polttoaineena bensiinin ja moottoriöljyn seosta. STIHL 2-MIX -moottori täyttää EU:n tiukan päästödirektiivin Stage V -päästöluokituksen vaatimukset.

  • TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS Zoom
    TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS

    HELPPOA JA TURVALLISTA JÄLKIKIRISTYSTÄ. Teräketjun sivukiristys takaa turvallisen, helpon ja nopean jälkikiristyksen ja ketjun vaihdon. Kiristysruuvia käytetään ketjupyörän suojuksen läpi sivusuunnassa.

  • PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATUSJÄRJESTELMÄ MOOTTORIS... Zoom
    PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATUSJÄRJESTELMÄ MOOTTORIS...

    PIDEMPI SUODATTIMEN KÄYTTÖIKÄ. Esierotuksella karkeat, suuremmat hiukkaset poistuvat ilmavirrasta jo ennen kuin ne pääsevät varsinaiseen suodattimeen. HD2-suodatin pitää hienojakoisenkin pölyn poissa moottorista ja varmistaa siten moottorin pitkän käyttöiän, pitkät puhdistusvälit ja moottorisahan helpon hoidon. Vain esisuodattimella ja HD2-suodattimella varustetuissa malleissa voidaan puhua varsinaisesta moottorisahojen pitkäikäisestä ilmansuodatinjärjestelmästä. Tämän järjestelmän ansiosta suodattimen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisissä ilmansuodatinjärjestelmissä.

  • STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ Zoom
    STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

    MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

  • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka Zoom
    STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

    Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

  • Talvi-/kesäasento Zoom
    Talvi-/kesäasento

    STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

  • ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI... Zoom
    ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI...

    NOPEA JA HELPPO KÄYTTÄÄ. Bajonettikorkin ansiosta öljy- ja polttoainesäiliö voidaan avata ja sulkea helposti muutamalla otteella ilman työkaluja.

  • YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO Zoom
    YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO

    HELPOTTAA KÄYTTÖÄ. Yhdistelmäkatkaisimessa tarvitaan enää vain yksi käynnistysasento. Kun moottori on sammutettu, katkaisin palautuu pysäytystoiminnon ansiosta automaattisesti käyttöasentoon. Lämmin kone voidaan siten käynnistää heti uudelleen.

Lisävaruste

  • HD2-Suodatin Zoom
    HD2-Suodatin

    Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Kiitos suodattimen erityisen materiaalin se on helppo pitää puhtaana pesemällä suodatin lämpimällä vedellä.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

    • Laser 2-in-1 malleihin MS 171 - MS 291 (ei W-malleihin) Zoom
      Laser 2-in-1 malleihin MS 171 - MS 291 (ei W-malleihin)

      Kaatosuunnan näyttäjä sauhausopas yhdessä. Määrämittaisiin sahauksiin ilman erillistä mittausta, voidaan käyttää kaatosuunnan näyttäjänä varmistettaessa kaatomerkkiä ja -suuntaa, esittelyvideo DVD:llä. Valitse pidike sahamallisi mukaan.

    Tuote

    Hinta

    * Arvonlisäverolliset suositushinnat

    • Yhdistelmäavaimet Zoom
      Yhdistelmäavaimet

      Kätevä työkalu kaikille STIHL moottorisahoille (ei MS 171, 181, 192, 201 ja MS 211 malleihin). Teräketjun kiristämiseen sekä terälevyn, teräketjun ja sytytystulpan vaihtamiseen.

    Tuote

    Hinta

    * Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon da / fi / no / sv 15.12.2023