Suora tuotevalinta: Pitkävartiset pensasaitaleikkurit

HL 100, 135°

Tehokas 1,0 kW pitkävartinen pensasaitaleikkuri 4-MIX moottori pitkällä runkoputkella

Yleistä

HL 100, 135° stånghäcksax

Ihanteellinen leikatessa korkeita pensaita helposti maastakäsin. STIHL tärinänvaimennus, puolipuristinventtiili, 4-MIX® moottori, 135° säädettävä leikkuuterä, leikkuuterä molemmin puolin teroitettu. Kokonaispituus 248 cm.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

 • HL 100 K, 135° Tehokas 1,0 kW pensasaitaleikkuri 4-MIX moottorilla ja lyhyemmällä runkoputkella

Tekniset tiedot

HL 100, 135° stånghäcksax

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 31,4
Effekt kW/hk 1,05/1,4
Ääniteho dB(A) 1) 102
Äänenpaine dB(A) 1) 88
Leikkuupituus cm 50
Hammasväli mm 35
Säiliön tilavuus l 0,53
Kokonaispituus cm 2) 248
Vibrationer vänster/höger m/s² 3) 4,2/4,9

1) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2,5 dB(A) mukaisesti
2) sisältäen terän/leikkuulaitteen
3) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2 m/s² mukaisesti

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

HL 100, 135° stånghäcksax

Vakiovarusteet

 • Kantohihna Zoom
  Kantohihna

  Rennompaan ja turvallisempaan työhön.

 • Puolipuristinventtiili Zoom
  Puolipuristinventtiili

  Puolipuristusjärjestelmä avaa automaattisesti imuventtiilin käynnistettäessä. Vähentää tehokkaasti nykäyksiä ja käynnistykseen tarvittavan voiman määrää.

 • Yhden vivun käyttö Zoom
  Yhden vivun käyttö

  Kaikki moottorintoiminnot ovat yhdessä paikassa akselin päällä. Työ on helppoa ja kätevää, sekä tämä parantaa turvallisuutta.

 • Säädettävä pituus Zoom
  Säädettävä pituus

  Pitkävartiset pensasaitaleikkurit ovat tarkoitettu pääasiassa korkeille ja laajoille pensasaidoille. Lyhyempi K-malli tarjoaa kuitenkin myös erinomaisen työasennon vähän matalammallakin tapahtuvaan trimmaukseen.

 • Pyörökahva Zoom
  Pyörökahva

  Pyörökahva helpottaa ahtaissa paikoissa työskentelyä. Kahva myös suojaa silloin jos kone vahingossa tipahtaa tai lipsahtaa kädestä.

 • Primer -pumppu Zoom
  Primer -pumppu

  Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 • Säätö pikalukituksella, 135° Zoom
  Säätö pikalukituksella, 135°

  Leikkuuterä voidaan säätää asteittain aina 135° saakka ja se voidaan taittaa kokonaan akselinmyötäisesti helppoon ja turvalliseen kuljetukseen (kuljetusasento).

 • STIHL 4-MIX moottori Zoom
  STIHL 4-MIX moottori

  STIHL 4-MIX ® yhdistää 2- ja 4-tahti moottoreiden parhaat puolet. Vähemmän päästöjä, öljyhuoltoja ei tarvita, miellyttävämpi käyntiääni. Erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö. Toimii kaksitahti polttoaineella.

 • STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä Zoom
  STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä

  Sisäänrakennetut teräsjouset sekä erilliset tärinänvaimennuselementit. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita.

 • Ripustussilmukka Zoom
  Ripustussilmukka

  Ripustussilmukka kantohihnalle on pyöritettävä, jotta kone on aina helppo saada optimaaliseen asentoon työskenneltäessä.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

HL 100, 135° stånghäcksax

Lisävarusteet

  • RTS valjaat, HL/HLA/HLE, HT/HTA, HL-KM/HT-KM koneille Zoom
   RTS valjaat, HL/HLA/HLE, HT/HTA, HL-KM/HT-KM koneille

   Pitkäkestoiseen työskentelyyn. Säädettävät, joten työskentelykorkeus on ergonominen ja voimia säästävä. Laitteen turvallinen kiinnitys takaa helpon siirtymisen puulta toiselle. Sisältää teleskooppivarren kiinnittimen. Sopii: HT 131, HT 133, HTA 85, KombiMoottori HT-KM tai HL-KM (ei KMA 130 R), HL 94 C-E (ei HL 94 KC-E), HLA 65 ja HLA 85.

  Tuote

  • Kärkisuoja Zoom
   Kärkisuoja

   Kärkisuoja suojaa leikkuuterän kärkeä kolhuilta ja kulumiselta esimerkiksi työskenneltäessä lähellä maan pintaa.

  Tuote

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.