Suora tuotevalinta: VIKING ajoleikkurit

MT 5097

Sporttinen muotoilu huipputekniikalla

Yleistä

MT 5097

Istahda jousitetulle ja säädettävälle istuimelle. Käännä avainta ja moottori on käynnissä. Kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla: ajo- ja peruutusvaihteenkytkin, leikkuukorkeuden säätö, teräkytkin sekä ruohonkeruusäiliön tyhjennysvipu. Ei muuta kuin painat kaasua ja hydrostaattinen vaihteisto takaa tasaisen ja mukavan ruohonleikkuun.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MT 5097

Vakiovarusteet

 • Hydrostaattiveto yhdellä polkimella Zoom
  Hydrostaattiveto yhdellä polkimella

  Oikeanpuoleisella kaasupolkimella kuljet eteenpäin ja taaksepäin. Jarrupoljin on vasemmalla puolella. Erittäin helppoa jä kätevää hydrostaattisen voimansiirron ansiosta.

 • Keskitetty leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

  Leikkuukorkeuden säätövipu sijaitsee suoraan istuimen vieressä ja valittavana on peräti 8 eri leikkuukorkeutta. Leikkuukorkeus voidaan myös lukita tiettyy asentoon, jolloin korkeus ei muut ajettaessa epätasaisessakaan maastossa.

 • Ergonominen ruohonkeruusäiliö Zoom
  Ergonominen ruohonkeruusäiliö

  Erityisesti suunniteltu ja painopisteeltään optimoitu ruohonkeruusäiliö, jonka tyhjennysvipu on kätevästi penkin vieressä. Keruusäiliö on helppo tyhjentää ilman rasitusta sekä se on suunniteltu täyttymään optimaalisesti 100% täydeksi.

 • Ruoho-ohjaimet Zoom
  Ruoho-ohjaimet

  Molemmin puolin leikkuupöytää olevat ruoho-ohjaimet ohjaa reunimmaisetkin ruohon terien ulottuville, jolloin ne ruoho leikkaantuu koko leikkuuleveydeltä.

 • Innovatiivinen ajo- ja peruutuskytkin Zoom
  Innovatiivinen ajo- ja peruutuskytkin

  VIKINGin innovatiivinen ajo- ja peruutuskyktin on sijoitettu kätevästi ohjauspyörän viereen. Näin ajo- ja peruutusvaihde on jatkuvasti helposti muutettavissa. Liukusäädin asetataan haluttuun kohtaan ja hydrostaattinen voimansiirto huolehtii menosta toimii yhdellä polkimella.

 • Integroitu vetokoukku Zoom
  Integroitu vetokoukku

  Integroituun vetokoukkuun on helppo yhdistää erilaisia lisävarusteena saatavia laitteita.

 • Leikkuupöytä kaksiteräjärjestelmällä Zoom
  Leikkuupöytä kaksiteräjärjestelmällä

  Kaksiteräjärjestelmän kallistetut terät saavat aikaan siistin, kauniin leikkuujäljen 95 cm:n leikkuuleveydellä. Leikkuupöytä on irroitettavissa ilman työkaluja.

 • Mukava istuin Zoom
  Mukava istuin

  Jousitettu, säädettävä istuin. Säädöt tarjoavat kuljettajalle optimaalisen ja mukavan työskentelyasennon, pituudesta riippumatta. Istuin kääntyy lisäksi täysin eteenpäin.

 • Tukeva runkorakenne Zoom
  Tukeva runkorakenne

  Erittäin vahva ja tukeva runko, jota kiertää lujatekoinen puskuri. Se tarjoaa vakaan ja pitkäikäisen rungon sekä parantaa ajoleikkurin käsiteltävyyttä. Vakiona kaikissa ajoleikkureissa, lukuunottamatta MT 4097 SX.

 • Turf-renkaat Zoom
  Turf-renkaat

  Isot Turf-renkaat säästävät nurmikkoa turhalta rasituksetla ja ne eivät juuri jätä jälkiä nurmikkoon.

Lisävaruste

 • Allesilppuavasarja Zoom
  Allesilppuavasarja

  Allesilppuavasarja muuttaa keräävän VIKING ajoleikkurisi käden käänteessä tehokkaaksi allesilppuavaksi leikkuriksi. Poista keräilijä ja työnnä allesilppuavasarja takana olevasta aukosta sisään. Terät leikkaavat nurmikon pieneksi silpuksi ja palauttavat sen takaisin nurmikon pinnalle arvokkaina ravinteina ja kosteutena.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

MT 5097

Lisävarusteet

  • ACB 010 – Ylläpitolaturi Zoom
   ACB 010 – Ylläpitolaturi

   Akun ylläpitolaturi. Sopii kaikkiin VIKING ajoleikkureihin.

  Tuote

  • ADF 500 – Ruoho-ohjain T5- ja T6-sarjoille Zoom
   ADF 500 – Ruoho-ohjain T5- ja T6-sarjoille

   Ruoho-ohjain sopii T5- ja T6-sarjojen VIKING ajoleikkureille.

  Tuote

  • ASK 018 – Lumiketjut MT 4, 5 & MT 6112 C sarjoille Zoom
   ASK 018 – Lumiketjut MT 4, 5 & MT 6112 C sarjoille

   Käytännölliset lumiketjut talvikäyttöön. Paino 3,3 kg. Lumiketjut sopivat malleihin MT 4097, MT 4112, MT 5097 C ja MT 6112 C.

  Tuote

  • Lumiaura + asennussarja T4/T5/T6 Zoom
   Lumiaura + asennussarja T4/T5/T6

   Sarja sisältää osat ASS 125 ja AKD 500. Teet VIKING ajoleikkuristasi käytännöllisen myös talvikäytössä. MT 4097 SX leikkuriin asennettaessa vaaditaan myös puskuri AST 062.

  Tuote

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.