Suora tuotevalinta: Sähkökäyttöiset hakkurit

GE 260 S

Helposti haketta paksuista ja tuuheistakin oksista.

Yleistä

GE 260 S

Suuretkin oksamäärät, aina 40 mm halkaisijaltaan, hakettuvat vaivatta GE 260 S oksahakkurilla. Helposti täytettävä ja viistu syöttötorvi pitää oksat tukevasti paikallaan ja teräkoneisto vetää tehokkaasti haaraisetkin oksat sisäänsä. Tehokkaampi malli GE 250 S oksahakkurista.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

 • GE 260 S Helposti haketta paksuista ja tuuheistakin oksista.

Tekniset tiedot

GE 260 S

Tekniset tiedot

Kierrosluku 1/min 2.780
Teho W 2.900,0
Oksan paksuus Ø mm jopa 40
Ääniteho LwA dB(A) 101
Äänenpaine LpA dB(A) 91
Laitteen korkeus cm 143
Teräjärjestelmä Multi-Cut 150
Toleranssi KpA dB(A) 3
Paino kg 27

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

GE 260 S

Vakiovarusteet

 • Kaksi turvakytkintä Zoom
  Kaksi turvakytkintä

  Turvakytkimet sijaitsevat molempien kiinnitysruuvien alla. Moottori sammuu heti, jos kupua yritetään avata käytön aikana. Todella hyvä lisäturvaominaisuus mm. huoltotöiden ja teränvaihtojen aikana.

 • Vino syöttötorvi Zoom
  Vino syöttötorvi

  Pitkä ja vaimennettu syöttötorvi helpottaa VIKING oksahakkurin käyttöä mukavasti. Alhaisempi ääni ja turvallinen käyttö.

 • Multi-Cut 150 Zoom
  Multi-Cut 150

  Patentoitu leikkuutekniikka Multi-Cut 150: Leikkuujärjestelmä käsittelee suuret määrät kasvien jätteitä ja oksia, joiden läpimitta on jopa 35 mm.

 • Kalvopainikkeet Zoom
  Kalvopainikkeet

  Innovatiivinen kytkin, jossa kalvonäppäimet.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.