Suora tuotevalinta: Robottiruohonleikkurit

MI 422 P

Leikkaa joka nurkan - jopa epätasaisessa maastossa

Yleistä

MI 422 P

MI 4 sarjan robottiruohonleikkuri pitää huolen nurmikostasi täydellisin tuloksin. Ja vieläpä lyhyessä ajassa. MI 422 P on varustettu tehokkaalla akulla, sekä leikkaa vaivatta jopa 1.000 m² nurmialan, jossa voi olla jopa 40 prosentin kallistuksia.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

 • MI 422 Nopea pienemmille ja keskisuurille pihoille

Tekniset tiedot

MI 422 P

Tekniset tiedot

Akkuteho Ah 4,5
Akkutyyppi Litiumioni 80 Wh akku, 18 V
Leikkuuleveys cm 20
Leikkuukorkeus mm 20-60
Äänenpaine LpA dB(A) 49
Toleranssi KpA dB(A) 2

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MI 422 P

Vakiovarusteet

 • Latausasema Zoom
  Latausasema

  Kun akku on iMow:n akku on ladattava tai jos esim. alkaa satamaan (ja sadetunnistin on aktivoitu) niin iMow palaa automaattisesti latausasemaan ja alkaa lataamaan akkua. Älykkään latausjärjestelmän ansiosta iMow osaa itse päättää minkälainen lataus on tarpeen. Jos leikattavaa on paljon, suorittaa iMow pikalautauksen, mutta jos leikkuuaikaa on paljon ja leikattavaa ei hirveästi, lataa iMow akkuaan hitaammin ja säästeliäämmin.

 • Rajauslangan ulkopuoliselle latausasemalle paluu
  Rajauslangan ulkopuoliselle latausasemalle paluu

  Oletuksena robottiruohonleikkuri kulkee takaisin latausasemaan rajauslankaa pitkin. Tarvittaessa, ja riippuen leikkuualueen reunasta, voit myös asettaa robottiruohonleikkurin palaamaan 0,30 - 0,70 cm päässä langasta. Ota huomioon tällöin mahdollisesti lisää tarvittavia asennustarvikkeita (kuten esim.: johdinsarja AED 600)

 • Kuvioidut renkaat Zoom
  Kuvioidut renkaat

  Tiheässäkin ruohikossa tai epätaisessa maastossa esim. rinteissä (kallistus voi olla jopa 35%) iMow kulkee vaivatta erikoiskuvioiden renkaiden ansiosta. Kaiken lisäksi renkaat ovat kuvioinnin ansiosta itsepuhdistuvat.

 • Integroitu varkaussuoja Zoom
  Integroitu varkaussuoja

  iMow:ta ei tarvitse lukita ketjulla puutarhassa. Integroitu varkaussuoja hälyttää heti jos joku yrittää nostaa iMow:ta.

 • Pakkaussisältö MI 422
  Pakkaussisältö MI 422

  1 robottileikkuri (sis. akku ja leikkuuterä), 1 latausasema (sis. 4 kpl kiinnitystappeja, maahankiinnitystä varten), 1 iRuler (auttaa rajauslangan asennuksessa)

 • Kirkas LCD-näyttö
  Kirkas LCD-näyttö

  Kirkkaan näytön kautta hoidat kaikki asetukset helposti. Näytön suuri kontrasti ja kirkkaus takaavat helpon näkyvyyyden niin kirkkaalla auringonpaisteella kuin pilviselläkin säällä. MI 6 sarjan malleissa näyttö voidaan irroittaa leikkurista, jolloin asetusten säätäminen on aina vain helpompaa.

 • Puskuri
  Puskuri

  iMow robottiruohonleikkurin kansi on liikkuva ja varustettu sensoreilla havaitsemaan esteet. Jos leikkuri törmää esteeseen, törmäysvoima liikauttaa kantta ja leikkuri muuttaa välittömästi suuntaa. Jos leikkuria koitetaan nostaa, leikkuuterä pysähtyy.

Lisävaruste

 • iProtect autinkosuoja Zoom
  iProtect autinkosuoja

  Aurinkosuoja on erittäin kätevä lisävaruste aurinkoisissa paikoissa. Se suojaa iMow:ta kuumuudelta mikä taas pitkittää käyttöikää huomattavasti.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.