Suora tuotevalinta: VIKING polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit keskisuurille nurmikoille

MB 545 VE

Helpolla ja vaivattomalla variovedolla sekä avainkäynnistyksellä

Yleistä

MB 545 VE

VIKING 5-sarjan ruohonleikkureilla nurmikonhoito on yhtä juhaa. MB 545 VE tarjoaa huippumukavuutta alusta lähtien: Käynnistä ruohonleikkuri helposti avaimesta ja säädät sen jälkeen vain nopeuden. Leikkuukorkeus säädetään keskitetysti yhdesä kahvasta. Integroitu täyttöilmaisin kertoo, milloin ruohonkeruusäiliö on täynnä. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1200 m2 nurmialueille.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

Tekniset tiedot

MB 545 VE

Tekniset tiedot

Nopeus km/h 2,2 - 3,8 km/h
Leikkuuleveys cm 43
Ääniteho Lwa dB(A) 96
Moottori B&S Serie 675 RS
Moottorinteho työnopeudella 2,3 kW/3,2 hv
Käynnistys / Pysäytys ES Avainkäynnistys (E) / MS Moottorin pysäytin
Toleranssi K m/s² 3,44
Paino kg 35

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MB 545 VE

Vakiovarusteet

 • Keskitetty leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

  Käytännöllinen leikkuukorkeudensäätö ruohonleikkurin sivulla säätää leikkuukorkeuden helposti ja nopeasti. Leikkuukorkeus näytetään vieressä (1 - 7) helppolukuisesti.

 • Veto Zoom
  Veto

  Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta. Vedon saat helposti kytkettyä päälle aisan yläosasta. Korkeaa leikkuumukavuutta.

 • Avainkäynnistys Zoom
  Avainkäynnistys

  Käännä vain avainta ja leikkuri on käynnissä, aivan kuten autoa käynnistettäessä. Kahvassa on myös liitäntä akkulaturille. Älä unohda ylläpitolaturia talvisäilytyksen aikana.

 • Leikkuuterä Zoom
  Leikkuuterä

  Leiikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

 • Taittuva aisa Zoom
  Taittuva aisa

  Käytännöllinen taittuva aisa tekee VIKING ruohonleikkureista helppoja kuljettaa ja varastoida. Aisa taittuu suoraan koneen päälle ja vie näin todella vähän tilaa.

 • Säädettävä työntöaisa Zoom
  Säädettävä työntöaisa

  Pitkille ja lyhyille: työntöaisa on helppo säätää kolmiportaisesti yksilöllisesti oman pituuden mukaan. Lisää vakautta ja käyttömukavuutta.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Keruusäiliön täyttöilmaisin Zoom
  Keruusäiliön täyttöilmaisin

  Kaikissa VIKING ruohonkerääjillä varustetuissa ruohonleikkureissa on integroitu keruusäiliön täyttöilmaisin. Sinun ei tarvitse erikseen pysähtyä ja tarkistaa onko kerääjä täynnä vaan se näkyy jatkuvasti työskentelysi aikana.

 • Polymeerirunko
  Polymeerirunko

  Yksiosainen polymeerirunko VIKING ruohonleikkureissa on erittäin korkealaatuinen, iskun- ja lämmönkestävä sekä UV-suojattu.

 • ReadyStart Zoom
  ReadyStart

  ReadyStart vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 • Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö Zoom
  Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö

  Säiliö täyttyy kokonaan harkitun muodon ja ilmanohjauksen ansiosta. Ilma-aukot on suunnattu alas, jotta ruohoa ja pölyä ei pääse ylhäältä ulos. Kaksiosaisen säiliön avaaminen ja tyhjentäminen on helppoa.

 • Vaihdettavat sivusuojat Zoom
  Vaihdettavat sivusuojat

  Lisäsuojat, jotka ovat erittäin kätevät kun leikataan seinien, aitojen tai vastaavien esteiden lähellä. Runko pysyy naarmuttomana ja suojat ovat tarvittaessa helpot vaihtaa.

 • Varioveto Zoom
  Varioveto

  Pyörävedon nopeus on säädettävissä portaattomasti - suoraan työntöaisassa olevalla vivulla. Näin vaihti voidaan aina valita sopivaksi.

Lisävaruste

 • Allesilppuava leikkuusarja Zoom
  Allesilppuava leikkuusarja

  Poistamalla kerääjän ja asettamalla ohjaimen kerääjän aukkoon saat leikkurista tehokkaan allesilppuavan ruohonleikkurin. Ruoho leikkaantuu hyvin pieneksi silpuksi ja putoaa takaisin nurmikolle. Tällä tavalla nurmikkosi saa kosteutta ja välttämättömiä ravintoaineita.

 • Kaksikkoterä Zoom
  Kaksikkoterä

  Erikoismuotoillulla terällä voit helposti sekä kerätä ruohon ruohonkeruusäiliöön tai leikata ruohon hienoksi silpuksi ja palauttaa sen takaisin nurmikolle arvokkaina ravinteina ja kosteutena.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

MB 545 VE

Lisävarusteet

  • Kit 545 – biokit 5-sarjan ruohonleikkureihin Zoom
   Kit 545 – biokit 5-sarjan ruohonleikkureihin

   Biokit (kaksikkoterä ja kiila) tekee ruohonleikkuristasi käytännöllisen allesilppuavan ruohonleikkurin ja palauttaa näin nurmikollesi arvokkaita ravinteita. Sopii malleihin MB 545 V ja MB 545 VE.

  Tuote

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.