Suora tuotevalinta: Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit

RME 235

Helppokäyttöinen, kompakti ja kevyt

Yleistä

Sähkökäyttöinen RME 235 ruohonleikkuri loistaa pienissä tiloissa. Kokonsa ansiosta (33 cm leikkuuleveys ja vain 13 kg paino) se on erittäin helppo liikuteltava esim. kukkapenkkien ja pensaiden vierustoilla. 1,2 kW sähkömoottorin ansiosta se leikkaa tasaisesti, siististi ja ennen kaikkea hiljaisesti. Leikkuukorkeus on säädettävissä keskitetysti 5 eri korkeudelle. Kokoontaitettava 30 litran ruohonkeruusäiliö on helppo tyhjentää ja se on myös varustettu täyttöasteenilmaisemalla.

€189,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RME 235

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Nurmikko m² jopa 300
Leikkuuleveys cm 33
Leikkuukorkeus mm 25 - 60
Leikkuukorkeuden säätö 5-vaihe (keskus)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus L 30
Moottori --
Nimellisteho W 1.200
Nimelliskierrosnopeus, työkalu rpm 3.200
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 93
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 80
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Tärinä, ohjaustanko ahw m/s² 1,4
Tärinä, epävarmuus K m/s² 0,7

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RME 235

Vakiovarusteet

  • KANTOKAHVA Zoom
    KANTOKAHVA

    HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

  • Leikkuuterä Zoom
    Leikkuuterä

    Leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

  • TAITETTAVA TYÖNTÖAISA Zoom
    TAITETTAVA TYÖNTÖAISA

    TILAA SÄÄSTÄVÄ SÄILYTYS. Taitettavan työntöaisan ansiosta laite voidaan helposti ja nopeasti taittaa kokoon. Näin voit kuljettaa ruohonleikkuria tai nurmikon ilmaajaa vaivattomasti ja säilyttää sitä tilaa säästäen.

  • JOHDON VEDONPOISTO Zoom
    JOHDON VEDONPOISTO

    EHKÄISEE JOHDON TAHATTOMAN IRROTUKSEN. Jatkojohto on kiinnitetty vedonpoistajan kautta turvallisesti laitteeseen. Tämä estää sähkölaitteen virransyötön tahattoman katkeamisen.

  • RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ Zoom
    RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ

    OPTIMAALISIA LEIKKUUTULOKSIA VARTEN. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää helposti ja useaan korkeuteen. Tämänhetkinen korkeus näkyy asteikosta. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit mukauttaa ruohonleikkuun optimaalisesti nurmikon olosuhteisiin.

  • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
    KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

    PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

  • POLYMEERIKOTELO Zoom
    POLYMEERIKOTELO

    KULUTUSTA KESTÄVÄ JA KEVYT. Erittäin kestävä ja tukeva polymeerikotelo kestää bensiiniä ja suojaa moottorilohkoa UV-säteilyltä. Laadukas muovi on myös poikkeuksellisen kevyttä.

  • TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ Zoom
    TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ

    HELPPO TYHJENNYS. Ruohonleikkurissa on taitettava ruohonkeruusäiliö, joka helpottaa leikkuujätteen tyhjentämistä. Täyttömäärän osoitin ilmoittaa oikean tyhjennysajankohdan. Ilmavirta varmistaa tiheän täytön ruohonleikkuun aikana, jotta säiliön koko tilavuus tulee optimaalisesti käyttöön. Korin sivulla olevat lamellit ohjaavat ilman maata kohti ja estävät ilmassa lentävän materiaalin osumisen käyttäjään.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 16.10.2023