Suora tuotevalinta: COMPACT akkuperhe yksityiskäyttöön

MA 235 ilman akkua ja laturia

Kompakti akkuruohonleikkuri

Yleistä

MA 235

MA 235 on kevyt ja kompakti akkukäyttöinen ruohonleikkuri, ihanteellinen nurmialueille, joidne koko on jopa 200 m². Esteet, kuten pensaat ja puut ovat helposti kierrettävissä, ilman sähköjohdon huomiointeja. Akkuleikkurissa on ns. Eco-tila jolloin se mukauttaa leikkuunopeuden olosuhteisiin ja näin ollen säästää akun virtaa. Suoravedolla säästetään myös hieman akun virtaa. Aisan korkeus on säädettävissä ja se on taitettavissa myös helposti esim. kuljetusta ja varastointia varten. Lisäksi leikkuri on varustettu 30 litran ruohonkeruusäiliöllä. Käytettävät akut on varustettu aina lataustason merkkivalolla. Ilman akkua ja laturia.

Tuote

HintaPidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MA 235

Tekniset tiedot

Akkuteknologia Lithium-Ion COMPACT
Suositeltu akku - AK 20
Leikkuuleveys cm 33
Leikkuukorkeus mm 25-65
Ääniteho, taattu LwA dB(A) 89
Äänenpaine LpA mukaan dB(A) 76
Käynnistys / Pysäytys / Sähkökäynnistys / MS Moottoripysäytys
Toleranssi K m/s² 0,9
Toleranssi KpA dB(A) 2
Keruusäiliö l 30
Tärinätaso ahw m/s² 1,8
Paino kg 14

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MA 235

Vakiovarusteet

 • Kantokahva Zoom
  Kantokahva

  Leikkurissa on valmiina integroitu kantokahva. Erittäin käytännöllinen ja helpottava yksityiskohta leikkurin kuljetukseen ja nostamseen.

 • Leikkuuterä Zoom
  Leikkuuterä

  Leiikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

 • Polymeerirunko Zoom
  Polymeerirunko

  Yksiosainen polymeerirunko STIHL ruohonleikkureissa on erittäin korkealaatuinen, iskun- ja lämmönkestävä sekä UV-suojattu.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Keruusäiliön täyttöilmaisin Zoom
  Keruusäiliön täyttöilmaisin

  Kaikissa VIKING ruohonkerääjillä varustetuissa ruohonleikkureissa on integroitu keruusäiliön täyttöilmaisin. Sinun ei tarvitse erikseen pysähtyä ja tarkistaa onko kerääjä täynnä vaan se näkyy jatkuvasti työskentelysi aikana.

 • Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö Zoom
  Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö

  Säiliö täyttyy kokonaan harkitun muodon ja ilmanohjauksen ansiosta. Ilma-aukot on suunnattu alas, jotta ruohoa ja pölyä ei pääse ylhäältä ulos. Kaksiosaisen säiliön avaaminen ja tyhjentäminen on helppoa.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.