Suora tuotevalinta: ADVANCE mallisto

ADVANCE X-TREEm EN 20471 Takki

ADVANCE X-TREEm takki

Yleistä

EN 20471, huomioväri oranssi sekä heijastinnauhat. Kehitetty yksinomaan STIHL mallistolle useilla hyödyllisillä yksityiskohdilla: erittäin joustavat ProElast-materiaalit sisäosissa takaavat optimaalisen liikkuvuuden ja hengittävyyden. Musta väri, oranssi huomioväri ja hopea väri. Kiinnitysmahdollisuus käsisahan suojukselle. Irroitettavat hihat, välimateriaali hartioilla ja säädettävät tuuletusaukot mukavaa kehon tuuletusta varten. Hankaussuojaus kyynärpään keraamisilla pisteillä. Ulkoinen hartioiden alue DotGrip-hankaussuojalla. Hyvä näkyvyys suuren oranssin huomiovärin ansiosta. Kaksi rintataskua, yksi sisätasku ja yksi hihatasku. Koot XS-XXL

alkaen €479,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

ADVANCE X-TREEm takki EN 20471

Vakiovarusteet

  • HENGITTÄVYYS Zoom
    HENGITTÄVYYS

    LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

  • HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA Zoom
    HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA SÄÄNKESTÄVYYTTÄ. Suojavaatteet on valmistettu vedenpitävästä ja silti hengittävästä materiaalista. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ylimääräinen lämpö ja hiki siirtyvät ulospäin.

  • TÄYSIN JOUSTAVA Zoom
    TÄYSIN JOUSTAVA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA. Suojavaatteiden tarkoituksena on suojata käyttäjää, mutta samalla niiden on annettava mahdollisimman paljon liikkumisvapautta. Tämä saavutetaan täysin joustavan materiaalin ansiosta. Täysin joustava kangas venyy kaikkiin suuntiin ja takaa erinomaisen käyttömukavuuden.

  • SUURI HUOMIOVÄRIN OSUUS Zoom
    SUURI HUOMIOVÄRIN OSUUS

    PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ. Pysy näkyvissä myös silloin, kun näkyvyys on huono, ja vältät siten onnettomuudet. EN ISO 20471 -standardin mukaisen oranssin huomiovärin suuren osuuden ansiosta suojavaatteesi herättävät entistä paremmin huomiota. Tämä standardi määrittää huomiovärin ja heijastavien raitojen vähimmäispinta-alan.

  • SÄÄDETTÄVÄT TUULETUSAUKOT Zoom
    SÄÄDETTÄVÄT TUULETUSAUKOT

    PAREMPAA TYÖSKENTELYMUKAVUUTTA. Tuuletusaukot mahdollistavat henkilökohtaisten suojavarusteiden lämpötilan säätämisen. Voit avata tai sulkea tuuletusaukot tarpeen mukaan.

  • KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA Zoom
    KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA

    TURVALLISUUTTA KEVYELLÄ KUITUMATERIAALILLA. Kuusikerroksisen viiltosuojan erityisen kevyet huipputekniset kuidut takaavat keveyden, hengittävyyden sekä erinomaisen suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Kuusikerroksinen viiltosuoja on kevyempi kuin yhdeksänkerroksinen materiaali ja suojaa erittäin hyvin viilloilta.

  • Repäisysuoja Zoom
    Repäisysuoja

    PROTECT AGAINST WEAR. Reliable, robust abrasion protection prevents excessively fast wear on areas under heavy strain and ensures durability.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.