Suora tuotevalinta: ADVANCE mallisto

ADVANCE X-LIGHT avohaalarit

Meidän ehdottomasti kevyimmät viiltosuojahousut

Yleistä

Yksinomaan STIHL mallistolle suunnitellusta, huippukevyestä ja erittäin hengittävästä AVERTIC™ pro lite -viiltosuojakankaasta (EN 381). Tämä kuusikerroksinen kangas on noin 20 % kevyempää kuin aiemmassa ADVANCE-mallissa käytetty kangas. Väri musta, erityinen tuuletuskangas lahkeen takaosassa, minkä vuoksi ihanteellinen hellepäiville, nivuset täysin joustavaa ProElastia, suljettavat taskut, avohaalareissa on pitkä vetoketju pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi, heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä.

alkaen €299,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

ADVANCE X-Light avohaalarit

Vakiovarusteet

  • HENGITTÄVYYS Zoom
    HENGITTÄVYYS

    LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

  • HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA Zoom
    HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA SÄÄNKESTÄVYYTTÄ. Suojavaatteet on valmistettu vedenpitävästä ja silti hengittävästä materiaalista. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ylimääräinen lämpö ja hiki siirtyvät ulospäin.

  • TÄYSIN JOUSTAVA Zoom
    TÄYSIN JOUSTAVA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA. Suojavaatteiden tarkoituksena on suojata käyttäjää, mutta samalla niiden on annettava mahdollisimman paljon liikkumisvapautta. Tämä saavutetaan täysin joustavan materiaalin ansiosta. Täysin joustava kangas venyy kaikkiin suuntiin ja takaa erinomaisen käyttömukavuuden.

  • KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA Zoom
    KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA

    TURVALLISUUTTA KEVYELLÄ KUITUMATERIAALILLA. Kuusikerroksisen viiltosuojan erityisen kevyet huipputekniset kuidut takaavat keveyden, hengittävyyden sekä erinomaisen suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Kuusikerroksinen viiltosuoja on kevyempi kuin yhdeksänkerroksinen materiaali ja suojaa erittäin hyvin viilloilta.

  • ProElast Stretch -osa nivusissa Zoom
    ProElast Stretch -osa nivusissa

    Viiltosuojaosaa ei ole ommeltu yhteen haaroissa, vaan se on liitetty yhteen elastisen kankaan avulla. Näin venyvyys ja liikkumavapaus on erinomaisella tasolla.

  • Nopeasti kuivuva Zoom
    Nopeasti kuivuva

    HYPOTHERMIA PROTECTION. The fast-drying functional fabric of your protective clothing is ideal for work in changing weather conditions and sweaty jobs. The high-quality material protects you from hypothermia.

  • VIILTOSUOJA Zoom
    VIILTOSUOJA

    Ota huomioon: Henkilökohtaiset suojavarusteet eivät takaa täydellistä suojaa loukkaantumisilta. Ne eivät myöskään korvaa turvallisia työtapoja.

  • VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A Zoom
    VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A

    SUOJAUSTA METSÄTÖISSÄ. A-mallisissa viiltosuojahousuissa (standardin EN 381 ja EN ISO 11393 mukaiset) viiltosuoja peittää alavartalon etuosan kokonaan. Suojaus on ulotettu 5 cm:n etäisyydelle myös kummankin lahkeen takaosassa vasemmalla. Malli A takaa hyvän suojauksen metsätöissä.

  • PIIKKISUOJA Zoom
    PIIKKISUOJA

    ERINOMAINEN SUOJA NAARMUJA JA VIILTOJA VASTAAN. Kun työskentelet piikikkäiden kasvien parissa tai niiden läheisyydessä, piikkisuojan kestävä materiaali estää loukkaantumiset ja piikkien aiheuttaman vaatteiden vahingoittumisen

  • Pesu 60°C Zoom
    Pesu 60°C

    STIHLin vaatteita voidaan pestä 60°C:ssa. Se on tärkeää, paitsi hygienian kannalta, myös pinttynyttä likaa vastaan.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 30.11.2023