Suora tuotevalinta: Jyrsimet

MH 445 R

Tehokas, helposti ohjattava jyrsin

Yleistä

MH 445 R

Tehokas, helposti ohjattava jyrsin työskentelyyn ahtaissa paikoissa. Erinomainen käyttömukavuus pienellä voimankäytöllä. Lähes tärinätön integroidun tärinänestojärjestelmän ansiosta.

Tuote

HintaPidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MH 445 R

Tekniset tiedot

Työleveys cm 45
Maks. työleveys 60 cm
Kierrosluku 1/min 3.100
Veto 1V + 1R
Terien Ø cm 30
Ääniteho LwA dB(A) 93
Äänenpaine LpA dB(A) 80
Moottori Serie 550 EX OHV RS
Moottori B&S
Teho työkierroksilla rpm 2,2 kW / 3,0 hv
Kapasiteetti cm³ 140
Tankkikapasiteetti l 0,8
Toleranssi KpA dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 5,5
Toleranssi K m/s² 2,2
Paino kg 37

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MH 445 R

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimentimet
 Zoom
  Tärinänvaimentimet


  Tärinänvaimentimet on integroitu työntöaisan kiinnitykseen. Ne vähentävät moottorin tärinää, jotta jyrsintä on miellyttävä ja kevyt käyttää pitkänkin aikaa.

 • Helppokäyttöinen kaasu Zoom
  Helppokäyttöinen kaasu

  STIHLin jyrsimiä ohjataan molemmista kahvoista. Siksi myös kaasu on välittömässä läheisyydessä: työntöaisassa olevaa kierroslukusäädintä on helppo käyttää peukalolla, jolloin teho on tarkasti hallittavissa.

 • Irroitettavat terät Zoom
  Irroitettavat terät

  Kaikki VIKING jyrsimet ovat varustettu irroitettavilla terillä, jolloin voit helposti säätää työskentelyleveyttä. Suojalaatat sivuilla suojaa sivulla olevia kasveja kynnön aikana.

 • Jyrsinterät
 Zoom
  Jyrsinterät


  STIHLin erikoismuotoiltujen jyrsinterien toimintajärjestys on optimoitu, joten ne muokkaavat maan mahdollisimman tehokkaasti.

 • Säädettävä kahva Zoom
  Säädettävä kahva

  Kahva voidaan säätää yksilöllisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa mukavaan ja ergonomiseen työasentoon, ilman työkaluja. Kuljetuksen ja varastoinnin aikana kahvat saa taitettua helposti pienempään tilaan.

 • Vahva OHV-moottori Zoom
  Vahva OHV-moottori

  Tämä STIHL-jyrsin toimii Briggs & Stratton -moottorilla, jossa on OHV-huipputekniikka. Yläpuolella olevat venttiilit varmistavat bensiini-ilmaseoksen erityisen puhtaan ja tehokkaan palamisen. Moottorityyppi mahdollistaa maanviljelyn korkean suorituskyvyn ja vakauden.

 • Puhdistusasento Zoom
  Puhdistusasento

  Puhdistusasennossa jyrsimen terät ovat hyvin ulottuvilla. Ne on silloin helppo puhdistaa, irrottaa tai kiinnittää.

 • 2 kuljetuspyörää Zoom
  2 kuljetuspyörää

  STIHL jyrsimien kuljetuspyörät helpottavat koneen siirtoa ja kuljetusta huomattavasti. Työskentelyn aikana ne on helppo taittaa ylös pois tieltä.ö

 • Jarrutanko Zoom
  Jarrutanko

  Säädettävällä jarrutangolla voit säätää koneen toimintanopeutta. Mitä syvemmällä tanko on, sitä enemmän se jarruttaa menoa.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.