Suora tuotevalinta: Akkukäyttöiset pensasleikkurit

HSA 60

Akkupensasleikkuri HSA 60: tarkkaan leikkuuseen

Yleistä

Akkupensasaitaleikkuri, jossa on erityisen suuri leikkuuteho  vaativiin käyttökohteisiin, esim. pensaiden ja korkeiden pensasaitojen leikkaamiseen. Laserleikatut, timanttihiotut ja karkaistut terät, patentoitu pisaran muotoinen  terägeometria takaa täydellisen leikkauksen ja terveen pensasaidan. Optimaalinen tasapaino, kääntyvä monitoimikahva, pyörökahva sisäisellä kytkimellä ja STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä ergonomiseen ja energiaa säästävään työskentelyyn. Tukkeutumisenestojärjestelmä, jonka avulla leikkuuterien pyörimissuunta on helppo muuttaa tukkeutumisen sattuessa. EC-moottori takaa tasaisen tehon ja pitkän käyttöiän.  Ruuvattu kärkisuoja työskentelyyn lähellä maata tai seiniä pitkin. Toimitus ilman akkua ja laturia.

€249,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Akkupensasleikkuri HSA 60

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Leikkuupituus cm 60
Nimellisjännite V 36
Paino kg 3,5
Paino lbs 7,7
dB(A) 77
Äänitehotaso dB(A) 1) 85
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 1,5/1
Iskuluku rpm 3.000
Hammasväli mm 34
Suositeltu akku AK 10
Akun kesto AK 30:n kanssa min 3) jopa 175

1) K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2,0 dB(A)
2) K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2 m/s²
3) Ilmoitettu käyttöaika on viitteellinen ja voi vaihdella riippuen käyttötilanteesta

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Akkupensasleikkuri HSA 60

Vakiovarusteet

 • KÄÄNNETTÄVÄ MONITOIMIKAHVA Zoom
  KÄÄNNETTÄVÄ MONITOIMIKAHVA

  ERGONOMISTA JA MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Pensasleikkurin käännettävä monitoimikahva mahdollistaa tarkan ja mukavan leikkauksen pensasaidan sivuilta ja päältä. Sitä voidaan kääntää 90° vasemmalle ja oikealle, joten se sopii sekä vasen- että oikeakätisille. Siten laite on kädessäsi aina ergonomisesti parhaassa asennossa.

 • Leikkuuterät kyynelmuodossa Zoom
  Leikkuuterät kyynelmuodossa

  Kaksipuoliset leikkuuterät STIHL-terägeometrialla optimaalista leikkuutulosta varten. Leikkuuterien kyynelmuoto auttaa oksia pysymään pensasleikkurin otteessa niin, että saadaan hyvä leikkuutulos. 200 mm:n leikkuupituus on täydellinen havupensasaitojen ja pienlehtisten koristepuiden karsintaan ja hoitoon.

 • STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ Zoom
  STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

  MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

 • EC-MOOTTORI Zoom
  EC-MOOTTORI

  PIENI HUOLTOTARVE JA TEHOKKUUS. Kompaktin rakenteensa, keveytensä ja tehokkuutensa ansiosta EC-moottori mahdollistaa energiatehokkaan työskentelyn. Lisäksi moottorin käyttöikä on pitkä.

 • Optimaalinen hionta Zoom
  Optimaalinen hionta

  Optimaalinen hiontakulma (34°) takaa tehokkaan ja agressiivisen leikkaustekniikan.

 • RIPUSTUSSILMUKKA Zoom
  RIPUSTUSSILMUKKA

  TURVALLISEEN SÄILYTYKSEEN. Laitteessa on integroitu ripustussilmukka. Siten voit säilyttää laitettasi turvallisesti ja tilaa säästäen.

 • LEIKKUUJÄRJESTELMÄ Zoom
  LEIKKUUJÄRJESTELMÄ

  PENSASLEIKKUREIDEN YLEISKÄYTTÖINEN LEIKKUUJÄRJESTELMÄ. Leikkuujärjestelmän ansiosta voit sekä trimmata että karsia samalla pensasleikkurilla. Toiselta puolelta hiotut ja kummaltakin puolelta leikkaavat terät jättävät trimmattaessa erittäin siistin jäljen, ja optimaalinen teroituskulma takaa hyvän leikkuutehon. Suuren hammasvälin ansiosta voit lisäksi leikata pensasaitaa tehokkaasti.

 • KÄRKISUOJA Zoom
  KÄRKISUOJA

  EHKÄISEE VAURIOITA. Kärkisuoja estää terien vaurioitumisen. Kärkisuoja helpottaa myös leikkaamista lähellä maata ja seinien vieressä.

 • TERÄSUOJUS Zoom
  TERÄSUOJUS

  TURVALLINEN KULJETUS JA SÄILYTYS SUOJATTUNA. Kuljeta ja säilytä pensas- ja pensasaitaleikkurit turvallisesti käyttäen niille sopivaa teräsuojusta.

 • Kahdenkäden käyttö Zoom
  Kahdenkäden käyttö

  Kun pensasleikkuri on kädessäsi molemmin käsin se on helppo ja nopea käynnistää. Takakahvasta saat säädettyä leikkuunopeuden portaattomasti – hienosti ja siististi. Erittäin käytännöllistä. Kahden käden käyttö on yhtähelppoa vasen- ja oikeakätisille.

 • Toiminnallinen design Zoom
  Toiminnallinen design

  Tasainen moottorin kansi sekä  hieno viimeistely pyöristetyillä linjoilla takaavaat, ettet jää koneestasi jumiin ahtaissakaan paikoissa eikä oksat työnny kannen alle työskentelyn aikana. Sileä pinta ei kerää likaa ja on helppo puhdistaa.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 24.8.2023