Suora tuotevalinta: Akkukäyttöiset AK Tuoteperhe

RMA 248 T ilman akkua ja laturia

RMA 248 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri: Pyörävedon ansiosta kätevää työskentelyä pienemmillä nurmikoilla.

Yleistä

STIHL RMA 248 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille suuren suorituskyvyn ja on erittäin hiljainen. Siksi sitä voi käyttää myös melulle herkillä alueilla, kuten asuinalueilla. Arvostat erityisesti 1-vaihteista pyöränajoa nurmikoilla, joilla on rinteitä.

Sen 46 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata tehokkaasti nurmikkoa pienemmillä alueilla. Vakiovarusteena olevan moniterä-, multauskiila- ja sivupurkaimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkaimen avulla.

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen ohjauksen, ja keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden seitsemässä vaiheessa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohonkeräysastiaan mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akkujen käynti- ja latausajat -katsauksestamme näet, kuinka paljon nurmikkoa voit leikata yhdellä latauksella STIHL RMA 248 T -akkuliitäntäisellä ruohonleikkurilla ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.
 

--.--**

Tuote

Hinta

** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 20 - 100
Leikkuukorkeuden säätö Lithium-ion
Ruohonkeruusäiliön tilavuus L 52
Moottori 3,5 km/h
Nimellisteho W 1.200
Paino kg 29
Paino lbs 63,9
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 95
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 79
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Tärinä, ohjaustanko ahw m/s² 1,8
Tärinä, epävarmuus K m/s² 0,9
IP_SCHUTZGRAD IPX4

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Vakiovarusteet

 • KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ TYÖNTÖAISA Zoom
  KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ TYÖNTÖAISA

  MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ JA VARASTOINTIA. Työntöaisa on asennettu vain ruohonleikkurin toiselle puolelle, mikä helpottaa ruohonkeruusäiliön poistamista. Työntöaisan korkeutta voidaan säätää, joten ruohonleikkuu on kätevää ja ergonomista. Voit säätää sen haluamallesi korkeudelle ilman työkaluja. Lisäksi työntyöaisa on taitettava, joten ruohonleikkuri vie vain vähän tilaa säilytyksen ja kuljetuksen aikana.

 • VIRTAUSOPTIMOIDUT LEIKKUUTERÄT Zoom
  VIRTAUSOPTIMOIDUT LEIKKUUTERÄT

  ENERGIATEHOKASTA TYÖSKENTELYÄ. Virtausoptimoitujen terien ansiosta ruohonleikkuri kuluttaa vähemmän virtaa, joten akkukäyttöisillä ruohonleikkureilla voidaan leikata suurempia alueita samalla energiamäärällä myös ilman latausta. Terät leikkaavat ruohon mahdollisimman pienellä ilmanvastuksella, jolloin akkuihin varastoitu energia voidaan hyödyntää optimaalisesti.

 • TERÄSPELTINEN KOTELO Zoom
  TERÄSPELTINEN KOTELO

  ERINOMAINEN KESTÄVYYS. Vääntöjäykkä teräsrakenne tekee ruohonleikkurin rungosta erityisen kestävän. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

 • ECO-TILA Zoom
  ECO-TILA

  ENERGIATEHOKASTA TYÖSKENTELYÄ. Kun otat Eco-tilan käyttöön, ruohonleikkurin moottorin kierrosluku mukautuu automaattisesti todelliseen tehontarpeeseen. Näin akkukäyttöinen ruohonleikkuri kuluttaa vähemmän energiaa ja pystyy leikkaamaan suuremman alueen ennen kuin se tarvitsee ladata.

 • RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ Zoom
  RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ

  OPTIMAALISIA LEIKKUUTULOKSIA VARTEN. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää helposti ja useaan korkeuteen. Tämänhetkinen korkeus näkyy asteikosta. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit mukauttaa ruohonleikkuun optimaalisesti nurmikon olosuhteisiin.

 • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
  KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

  PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

 • TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ Zoom
  TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ

  HELPPO TYHJENNYS. Ruohonleikkurissa on taitettava ruohonkeruusäiliö, joka helpottaa leikkuujätteen tyhjentämistä. Täyttömäärän osoitin ilmoittaa oikean tyhjennysajankohdan. Ilmavirta varmistaa tiheän täytön ruohonleikkuun aikana, jotta säiliön koko tilavuus tulee optimaalisesti käyttöön. Korin sivulla olevat lamellit ohjaavat ilman maata kohti ja estävät ilmassa lentävän materiaalin osumisen käyttäjään.

 • KANTOKAHVA Zoom
  KANTOKAHVA

  HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

 • PYÖRÄVETO Zoom
  PYÖRÄVETO

  VOIMIA SÄÄSTÄVÄÄ RUOHONLEIKKUUTA. Pyöräveto helpottaa leikkaamista erityisesti rinteissä ja suurilla viheralueilla. Se auttaa etenemään helpommin ja nopeammin.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

  • AL 501, 230 V Suurnopeuslatauslaite Zoom
   AL 501, 230 V Suurnopeuslatauslaite

   Jotta akkujen lataamiseen kuluisi mahdollisimman vähän aikaa, voit käyttää STIHL AL -pikalaturia. Kaikki STIHL AK-, STIHL AP- ja STIHL AR -akut voidaan ladata nopeasti STIHL AL -pikalaturilla. Aktiivinen akun jäähdytys suojaa akkuja latauksen aikana. Toimintatilan merkkivalo näyttää latauksen etenemisen LEDillä. 36 V nimellisjännitteellä varustetun kevyen ja kompaktin STIHL AL -pikalaturin nimellisjännite on 36 V ja se toimii vastaavilla latausvirroilla erittäin nopeaa latausaikaa varten. STIHL-pikalaturi, jossa on käytännöllinen kaapelikela, voidaan kytkeä myös seinään.STIHL connected -sovelluksessa voit valita, haluatko ladata akun normaalisti, nopeasti vai hellävaraisesti, kun yhdistät yhteensopivat STIHL-akut AL 501 -laturiin.STIHL AL-pikalaturi on saatavana kolmena vaihtoehtona: AL 301 (tuotenro EA0943055050), AL 301 (tuotenro EA09430550) ja AL 501 (tuotenro EA09430550). EA094305504), latausvirta enintään 6,5 A, paino 1,2 kgAL 500(artikkelinro 48504305700), latausvirta enintään 12 A, paino 1,3 kgAL 501(artikkelinro EA094305712), latausvirta enintään 12 A, paino 1,3 kg Lisätietoja akkujemme turvallisuusstandardeista on STIHL:n oppaassa litiumioniakkujen lataamisesta.

  Tekniset tiedot Arvo
  Nimellisjännite 230 V
  Nimellisvirta 2,6 A
  Paino 1) 1,3 kg
  Paino 2,9 lbs
  Tehontarve 0,6 kW
  Latausvirta 12 A

  1) 0

  Tuote

  Hinta
  • €1 890,00*

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

  • STIHL Smart Connector Zoom
   STIHL Smart Connector

   Smart Connector voidaan kiinnittää bensiini-, sähkö- ja akkukäyttöisiin tuotteisiin. Se tarjoaa Bluetooth® 4.2:n kautta
   käyttöösi STIHL laitteesi tärkeimmät tiedot. Smart Connector
   tarjoaa aivan uusia toimintoja ja palveluja sekä kotipuutarhan
   laitehallinnan perusvälineenä että konekannan hallinnassa STIHL
   connected Portal hallintajärjestelmän avulla.

  Tekniset tiedot Arvo
  Pituus 53 mm
  Leveys 42 mm
  Paino 20 g
  Paino 0,04 lbs
  Käyntiaika akun latausta kohti Approx. 1 year
  Radiostandardi Bluetooth 4,2
  Signaalin kantama Noin 10 m
  IP_SCHUTZGRAD IP67

  Tuote

  Hinta

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

  • Vakiolaturi AL 101 Zoom
   Vakiolaturi AL 101

   230 V. Yhteensopiva STIHL AP- ja AK-akkujen kanssa. Toimintavalolla (LED). Kaapelin sidonta tarranauhalla. Seinäasennus mahdollinen.

  Tekniset tiedot Arvo
  Nimellisjännite 220-240 V
  Nimellisvirta 0,7 A
  Paino 0,7 kg
  Paino 1,5 lbs
  Tehontarve 0,08 kW
  Latausvirta 1,6 A

  Tuote

  Hinta

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Akku

Akku

  • AK 10 akku Zoom
   AK 10 akku

   AK 10 akku on yhteensopiva STIHL AK tuoteperheen kanssa. Kevyet litiumioniakut lataustilan näytöllä (neljä LEDiä). 72 Wh akkuenergia, 0,8 kg. Varustautuaksesi työhön aina parhaalla mahdollisella tavalla suosittelemme käyttämään jokaiseen tuotteeseen suositeltua akkua. Suosituksessa on otettu huomioon paras kokonaisuus, jossa yhdistyvät laitteen maksimaalinen toimintateho, riittävä akunkesto, mahdollisimman kevyt paino ja tasapainoinen painon jakautuminen. Tällä tavoin saat laitteestasi irti kaiken mahdollisen.

  Tekniset tiedot Arvo
  Akun paino 0,8 kg
  Nimellisjännite 36 V
  Energiatiheys 1) 72 Wh
  Nimelliskapasiteetti IEC 61960:n mukaan 2 Ah
  Kennon nimelliskapasiteetti (valmistajan mukaan) 2) 2 Ah

  1) Power capacity according to the specifications of the cell manufacturer. The actual power capacity available during operation is lower, to increase service life
  2) Specifications of the cell manufacturer

  Tuote

  Hinta

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 5.4.2024