Suora tuotevalinta: Akkukäyttöiset AP Tuoteperhe

RMA 2 RPV AP 300 akulla ja AL 301 laturilla

Akkuruohonleikkurisetti RMA 2 RPV: Variovedolla mukavaan työskentelyyn rinteissä

Yleistä

Kevyt ja helppokäyttöinen STIHL RMA 2 RPV silppuava akkuruohonleikkuri tehokkaaseen nurmikonhoitoon. Variovedon ansiosta voit asettaa työskentelynopeuden suoraan työntöaisasta kuudessa portaassa 0 km/h - 4,5 km/h välillä. Energiaa säästävä EKO-tila säätää automaattisesti moottorin nopeutta. STIHL RMA 2 RPV toimii STIHL AP -järjestelmän akkujen kanssa, ja siinä on 2 aktiivista akkupaikkaa. Järjestelmä siirtyy automaattisesti toiseen akkuun heti, kun ensimmäinen on tyhjä. Erityismuotoiltu leikkuuterä leikkaa ruohon hienoksi 46 cm:n leikkuuleveydeltä ja silputtu leikkuujäte jää maahan luonnollisena lannoitteena. Käyttäen akselikohtaista leikkuukorkeuden säätöä, voit helposti säätää ruohonleikkurin haluamallesi leikkuukorkeudelle ruohon pituuden mukaan, erikseen etu- ja taka-akselille. Ruohonleikkuun jälkeen RMA 2 RPV silppuava akkuruohonleikkuri voidaan taittaa kompaktisti kokoon ja kiinnittää taitettavaan työntöaisaan käytännöllisillä Quick-Fix pikakiinnittimillä. Sen jälkeen voit helposti säilyttää tai kuljettaa ruohonleikkuria tilaa säästäen. STIHL akkujen käyttö- ja latausaikaoppaasta näet, kuinka kauan voit työskennellä STIHL RMA 2 RPV:n kanssa ja kuinka kauan AP-akun lataaminen kestää. RMA 2 RPV -akkuruohonleikkuri on osa STIHL AP -järjestelmää ja suunniteltu käytettäväksi haastavissa olosuhteissa. Siksi ruohonleikkuri on roiskevesisuojattu. Tehokkuus on todistettu vaativilla sisäisillä testeillä. Roiskevesitesti perustuu muun muassa IPX4-standardiin. Voit ostaa STIHL RMA 2 RPV akkuruohonelikkurin settinä, jossa on STIHL AP 300 -akku ja STIHL AL 301 -pikalaturi, jos sinulla ei vielä ole STIHL AP -akkua. Voit siis aloittaa heti nurmikon leikkaamisen keskikokoisilla nurmialueilla ja rinteillä kotipuutarhassasi sekä ammattikäytössä.

€949,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RMA 2 RPV AP 300 S akulla ja AL 301 laturilla

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 25 - 85
Leikkuukorkeudensäätö 4-fach (achsweise)
Nopeus 2,0 - 4,5 km/h
Akkutyyppi Lithium-ion
Teho W 1.050
Nimellisnopeus työkalulla r/min 3.150
Paino kg 23
Taattu äänitehotaso LWA dB(A) 88
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 74
Äänenpainetason epävarmuuskerroin KpA dB(A) 2
Tärinäarvo työntöaisa ahw m/s² 1,4
Tärinäarvon epävarmuuskerroin K m/s² 0,7
Akkujärjestelmä AP

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RMA 2 RPV AP 300 S akulla ja AL 301 laturilla

Vakiovarusteet

  • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
    KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

    PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

  • ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA Zoom
    ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA

    MUKAVAA RUOHONLEIKKUUTA. Ergonominen, erittäin pehmeä kahva on miellyttävän tuntuinen ja suojaa käsivarsia nurmikonleikkuun aikana vaimentamalla tärinää.

  • KANTOKAHVA Zoom
    KANTOKAHVA

    HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

  • AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ Zoom
    AKSELIKOHTAINEN LEIKKUUKORKEUDEN SÄÄTÖ

    TÄYDELLINEN RUOHON PITUUS. Leikkuukorkeuden akselikohtaisen säädön ansiosta voit asettaa ruohonleikkurin eri leikkuukorkeuksille. Etu- ja taka-akseli voidaan säätää erikseen.

  • TERÄSPELTINEN KOTELO Zoom
    TERÄSPELTINEN KOTELO

    ERINOMAINEN KESTÄVYYS. Vääntöjäykkä teräsrakenne tekee ruohonleikkurin rungosta erityisen kestävän. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

  • RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ Zoom
    RUOHONLEIKKURIN ALLESILPPUAVA TERÄ

    NURMIKON LUONNOLLINEN LANNOITUS. Ruohonleikkurissa on erikoismuotoiltu allesilppuava terä. Se leikkaa ruohon poistokanavassa asteittain hyvin hienoksi. Hieno leikkuujäte putoaa ravinteikkaaksi lannoitteeksi takaisin nurmikkoon.

  • QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN Zoom
    QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN

    YKSINKERTAINEN TAITTAA KOKOON JA AVATA. Quick-Fix-pikakiristimellä voit taittaa ruohonleikkurin työntöaisan kätevästi ja ilman työkaluja kokoon tai avata sen, kun valmistelet leikkuria työskentelyä varten.

  • TAITETTAVA TYÖNTÖAISA Zoom
    TAITETTAVA TYÖNTÖAISA

    TILAA SÄÄSTÄVÄ SÄILYTYS. Taitettavan työntöaisan ansiosta laite voidaan helposti ja nopeasti taittaa kokoon. Näin voit kuljettaa ruohonleikkuria tai nurmikon ilmaajaa vaivattomasti ja säilyttää sitä tilaa säästäen.

  • ECO-TILA Zoom
    ECO-TILA

    ENERGIATEHOKASTA TYÖSKENTELYÄ. Kun otat Eco-tilan käyttöön, ruohonleikkurin moottorin kierrosluku mukautuu automaattisesti todelliseen tehontarpeeseen. Näin akkukäyttöinen ruohonleikkuri kuluttaa vähemmän energiaa ja pystyy leikkaamaan suuremman alueen ennen kuin se tarvitsee ladata.

  • ALLESILPPUAVA TOIMINTO Zoom
    ALLESILPPUAVA TOIMINTO

    RUOHONLEIKKUU JA LANNOITUS SAMALLA KERTAA. Kun käytät allesilppuavaa ruohonleikkuria, sinun ei tarvitse huolehtia leikkuujätteiden poistamisesta, ja nurmikko tulee lannoitettua luonnollisesti. Allesilppuavat terät leikkaavat leikatun ruohon hyvin hienoksi ja levittävät sen tasaisesti nurmikolle.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 10.11.2023