Suora tuotevalinta: Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

RM 248 T

RM 248 T bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri: lisää mukavuutta pyöränajon ansiosta

Yleistä

RM 248 T -bensiiniruohonleikkurilla voit leikata keskikokoiset nurmikot tehokkaasti. Arvostat varmasti yksivaihteista käyttömekanismia, etenkin kun työskentelet kaltevilla nurmikoilla tai leikatessasi suurempia viheralueita. RM 248 T -bensiiniruohonleikkurissa on myös pehmeästi pyörivät pyörät, joiden ansiosta se liikkuu vaivattomasti maastossa. Helppokäynnistystoiminto varmistaa, että moottori käynnistyy pienellä vaivalla. Leikkuuleveyden ollessa 46 cm tämä ruohonleikkuri soveltuu jopa 1 200 m2:n nurmikon leikkaamiseen nopeasti ja helposti.

Korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Keskelle sijoitettu, seitsenportainen leikkuukorkeuden säätö on helppokäyttöinen ja mahdollistaa leikkuukorkeuden säätämisen 20 mm:stä 100 mm:iin.

Vakiovarusteena olevan moniterä-, multauslisälaitteen ja sivupurkaimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko ottaa leikkuujätteet suoraan kiinni tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. STIHL RM 248 T bensiinikäyttöisessä ruohonleikkurissa on 52 litran ruohonkeräyslaatikko ruohon keräämistä varten. Täyttötason ilmaisin näyttää, milloin laatikko on tyhjennettävä.

--.--**

Tuote

Hinta

** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 20 - 100
Leikkuukorkeuden säätö 7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus L 52
Moottori 3,5 km/h
Moottorin tyyppi EVC 205,0
Iskutilavuus cm³ 127
Paino kg 32
Paino lbs 70,5
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 96
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 82
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Tärinä, ohjaustanko ahw m/s² 4,4
Tärinä, epävarmuus K m/s² 2,2
CO2 g/kWh 1.227

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Vakiovarusteet

 • TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ Zoom
  TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ

  HELPPO TYHJENNYS. Ruohonleikkurissa on taitettava ruohonkeruusäiliö, joka helpottaa leikkuujätteen tyhjentämistä. Täyttömäärän osoitin ilmoittaa oikean tyhjennysajankohdan. Ilmavirta varmistaa tiheän täytön ruohonleikkuun aikana, jotta säiliön koko tilavuus tulee optimaalisesti käyttöön. Korin sivulla olevat lamellit ohjaavat ilman maata kohti ja estävät ilmassa lentävän materiaalin osumisen käyttäjään.

 • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
  KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

  PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

 • HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI Zoom
  HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

  HELPPO JA LUOTETTAVA. Helppo kylmä- tai uudelleenkäynnistys: Helposti käynnistyvän moottorin ansiosta laite käynnistyy helposti, luotettavasti ja erittäin pienellä voimalla.

 • ALLESILPPUAVA TOIMINTO Zoom
  ALLESILPPUAVA TOIMINTO

  RUOHONLEIKKUU JA LANNOITUS SAMALLA KERTAA. Kun käytät allesilppuavaa ruohonleikkuria, sinun ei tarvitse huolehtia leikkuujätteiden poistamisesta, ja nurmikko tulee lannoitettua luonnollisesti. Allesilppuavat terät leikkaavat leikatun ruohon hyvin hienoksi ja levittävät sen tasaisesti nurmikolle.

 • QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN Zoom
  QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN

  YKSINKERTAINEN TAITTAA KOKOON JA AVATA. Quick-Fix-pikakiristimellä voit taittaa ruohonleikkurin työntöaisan kätevästi ja ilman työkaluja kokoon tai avata sen, kun valmistelet leikkuria työskentelyä varten.

 • ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA Zoom
  ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA

  MUKAVAA RUOHONLEIKKUUTA. Ergonominen, erittäin pehmeä kahva on miellyttävän tuntuinen ja suojaa käsivarsia nurmikonleikkuun aikana vaimentamalla tärinää.

 • KANTOKAHVA Zoom
  KANTOKAHVA

  HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

 • Leikkuuterä Zoom
  Leikkuuterä

  Leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

 • RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ Zoom
  RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ

  OPTIMAALISIA LEIKKUUTULOKSIA VARTEN. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää helposti ja useaan korkeuteen. Tämänhetkinen korkeus näkyy asteikosta. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit mukauttaa ruohonleikkuun optimaalisesti nurmikon olosuhteisiin.

 • PYÖRÄVETO Zoom
  PYÖRÄVETO

  VOIMIA SÄÄSTÄVÄÄ RUOHONLEIKKUUTA. Pyöräveto helpottaa leikkaamista erityisesti rinteissä ja suurilla viheralueilla. Se auttaa etenemään helpommin ja nopeammin.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

  • Care & clean kit iMOW® ja ruohonleikkuri Zoom
   Care & clean kit iMOW® ja ruohonleikkuri

   Puhdistus- ja hoitosarja iMOW®
   ja ruohonleikkureille. Kotelon,
   leikkurin ja iMOW®-latausaseman
   tehokkaaseen puhdistamiseen.
   Sarjan sisältö:
   1 × Multiclean, 500 ml
   1 × puhdistusharja (integroitu lasta)
   1 × mikrokuituliina

  Tuote

  Hinta

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

  • STIHL Smart Connector Zoom
   STIHL Smart Connector

   Smart Connector voidaan kiinnittää bensiini-, sähkö- ja akkukäyttöisiin tuotteisiin. Se tarjoaa Bluetooth® 4.2:n kautta
   käyttöösi STIHL laitteesi tärkeimmät tiedot. Smart Connector
   tarjoaa aivan uusia toimintoja ja palveluja sekä kotipuutarhan
   laitehallinnan perusvälineenä että konekannan hallinnassa STIHL
   connected Portal hallintajärjestelmän avulla.

  Tekniset tiedot Arvo
  Pituus 53 mm
  Leveys 42 mm
  Paino 20 g
  Paino 0,04 lbs
  Käyntiaika akun latausta kohti Approx. 1 year
  Radiostandardi Bluetooth 4,2
  Signaalin kantama Noin 10 m
  IP_SCHUTZGRAD IP67

  Tuote

  Hinta

  ** Kysy hinta lähimmältä Jälleenmyyjältäsi

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 7.2.2024