Suora tuotevalinta: Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

RM 448 TX

Leikkaa nopeasti ja tehokkaasti

Yleistä

Tämä ruohonleikkuri vakuuttaa 46 cm leikkuuleveydellä, joten puutarha on leikattu nopeasti ja vaivattomasti. 55 litran ruohonkeruusäiliö täyttöasteen ilmaisimella. Keskitetty leikkuukorkeuden säätö lisää mukavuutta. Kompakti ja kestävä polymeerirunko tekee leikkurista erityisen vakaan. Varustettu vedolla. Uusi moottori ReadyStart teknologialla. Mukana BioKit -lisävarusteen, jolla ruohonleikkurista saa allesilppuavan.

€539,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RM 443.1 TX

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Nurmialue m² jopa 1.200
Leikkausleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 25 - 75
Leikkuukorkeuden säätö 6-fach (zentral)
Ruohonkerääjän tilavuus l 55
Nopeus 3,5 km/h
Moottorityyppi EVC 200,4 C
Sylinterin tilavuus cm³ 139
Nimellisnopeus työkalulla r/min 2.800
Taattu äänitehotaso dB(A) 95
Mitattu äänenpainetaso dB(A) 82
Äänenpainetason epävarmuustekijä dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 5
Epävarmuustekijä m/s² 2,5
CO2 g/kWh 922

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RM 443.1 TX

Vakiovarusteet

  • Leikkuuterä Zoom
    Leikkuuterä

    Leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

  • QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN Zoom
    QUICK-FIX-PIKAKIRISTIN

    YKSINKERTAINEN TAITTAA KOKOON JA AVATA. Quick-Fix-pikakiristimellä voit taittaa ruohonleikkurin työntöaisan kätevästi ja ilman työkaluja kokoon tai avata sen, kun valmistelet leikkuria työskentelyä varten.

  • RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ Zoom
    RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ

    OPTIMAALISIA LEIKKUUTULOKSIA VARTEN. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää helposti ja useaan korkeuteen. Tämänhetkinen korkeus näkyy asteikosta. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit mukauttaa ruohonleikkuun optimaalisesti nurmikon olosuhteisiin.

  • HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI Zoom
    HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

    HELPPO JA LUOTETTAVA. Helppo kylmä- tai uudelleenkäynnistys: Helposti käynnistyvän moottorin ansiosta laite käynnistyy helposti, luotettavasti ja erittäin pienellä voimalla.

  • PYÖRÄVETO Zoom
    PYÖRÄVETO

    VOIMIA SÄÄSTÄVÄÄ RUOHONLEIKKUUTA. Pyöräveto helpottaa leikkaamista erityisesti rinteissä ja suurilla viheralueilla. Se auttaa etenemään helpommin ja nopeammin.

  • TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ Zoom
    TAITETTAVA RUOHONKERUUSÄILIÖ

    HELPPO TYHJENNYS. Ruohonleikkurissa on taitettava ruohonkeruusäiliö, joka helpottaa leikkuujätteen tyhjentämistä. Täyttömäärän osoitin ilmoittaa oikean tyhjennysajankohdan. Ilmavirta varmistaa tiheän täytön ruohonleikkuun aikana, jotta säiliön koko tilavuus tulee optimaalisesti käyttöön. Korin sivulla olevat lamellit ohjaavat ilman maata kohti ja estävät ilmassa lentävän materiaalin osumisen käyttäjään.

  • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
    KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

    PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

  • KANTOKAHVA Zoom
    KANTOKAHVA

    HELPPO KULJETTAA. Käytännöllinen painopisteen yläpuolella oleva kantokahva tekee laitteen kantamisesta erittäin helppoa eikä se pääse kaatumaan.

  • ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA Zoom
    ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA

    MUKAVAA RUOHONLEIKKUUTA. Ergonominen, erittäin pehmeä kahva on miellyttävän tuntuinen ja suojaa käsivarsia nurmikonleikkuun aikana vaimentamalla tärinää.

  • POLYMEERIKOTELO Zoom
    POLYMEERIKOTELO

    KULUTUSTA KESTÄVÄ JA KEVYT. Erittäin kestävä ja tukeva polymeerikotelo kestää bensiiniä ja suojaa moottorilohkoa UV-säteilyltä. Laadukas muovi on myös poikkeuksellisen kevyttä.

Lisävaruste

  • ALLESILPPUAVA TOIMINTO Zoom
    ALLESILPPUAVA TOIMINTO

    RUOHONLEIKKUU JA LANNOITUS SAMALLA KERTAA. Kun käytät allesilppuavaa ruohonleikkuria, sinun ei tarvitse huolehtia leikkuujätteiden poistamisesta, ja nurmikko tulee lannoitettua luonnollisesti. Allesilppuavat terät leikkaavat leikatun ruohon hyvin hienoksi ja levittävät sen tasaisesti nurmikolle.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 21.7.2023