Suora tuotevalinta: Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

RM 248 T

Ketterä bensaleikkuri pyörävedolla

Yleistä

Ketterä polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri 46 cm:n leikkuuleveydellä keskisuurille nurmikoille. Keskitetty korkeudensäätö, taittuva aisa sekä pyöräveto takaavat mukavan työskentelyn. Mukana 55 litran ruohonkeruusäiliö.

€519,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RM 248.1 T

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Nurmialue m² jopa 1.200
Leikkausleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 30 - 75
Leikkuukorkeuden säätö 7-steg (central)
Ruohonkerääjän tilavuus l 55
Nopeus 3,7 km/h
Moottorityyppi EVC 200,4
Sylinterin tilavuus cm³ 139
Nimellisnopeus työkalulla r/min 2.800
Taattu äänitehotaso dB(A) 94
Mitattu äänenpainetaso dB(A) 80
Äänenpainetason epävarmuustekijä dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 2,8
Epävarmuustekijä m/s² 1,4
CO2 g/kWh 922

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RM 248.1 T

Vakiovarusteet

  • Leikkuuterä Zoom
    Leikkuuterä

    Leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

  • TERÄSPELTINEN KOTELO Zoom
    TERÄSPELTINEN KOTELO

    ERINOMAINEN KESTÄVYYS. Vääntöjäykkä teräsrakenne tekee ruohonleikkurin rungosta erityisen kestävän. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

  • HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI Zoom
    HELPOSTI KÄYNNISTYVÄ MOOTTORI

    HELPPO JA LUOTETTAVA. Helppo kylmä- tai uudelleenkäynnistys: Helposti käynnistyvän moottorin ansiosta laite käynnistyy helposti, luotettavasti ja erittäin pienellä voimalla.

  • PYÖRÄVETO Zoom
    PYÖRÄVETO

    VOIMIA SÄÄSTÄVÄÄ RUOHONLEIKKUUTA. Pyöräveto helpottaa leikkaamista erityisesti rinteissä ja suurilla viheralueilla. Se auttaa etenemään helpommin ja nopeammin.

  • KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Zoom
    KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT

    PAREMPAA OHJAUSTA. Vankat ja kestävät mutta kevyesti rullaavat pyörät helpottavat ruohonleikkuuta ja säästävät voimia. Kevytrakenteisten pyörien erikoisprofiilin ansiosta ruohonleikkurin ohjaaminen on helppoa, joten nurmikonhoito sujuu huolella ja kätevästi.

  • ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA Zoom
    ERITTÄIN PEHMEÄ KAHVA

    MUKAVAA RUOHONLEIKKUUTA. Ergonominen, erittäin pehmeä kahva on miellyttävän tuntuinen ja suojaa käsivarsia nurmikonleikkuun aikana vaimentamalla tärinää.

  • TAITETTAVA TYÖNTÖAISA Zoom
    TAITETTAVA TYÖNTÖAISA

    TILAA SÄÄSTÄVÄ SÄILYTYS. Taitettavan työntöaisan ansiosta laite voidaan helposti ja nopeasti taittaa kokoon. Näin voit kuljettaa ruohonleikkuria tai nurmikon ilmaajaa vaivattomasti ja säilyttää sitä tilaa säästäen.

  • RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ Zoom
    RUOHONLEIKKURIN KESKITETTY LEIKKUUKORKEUDENSÄÄTÖ

    OPTIMAALISIA LEIKKUUTULOKSIA VARTEN. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää helposti ja useaan korkeuteen. Tämänhetkinen korkeus näkyy asteikosta. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit mukauttaa ruohonleikkuun optimaalisesti nurmikon olosuhteisiin.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 17.7.2023