Suora tuotevalinta: iMOW

RMI 422

Pieni ja voimakas robottileikkuri pienille ja keskikokoisille nurmialueille

Yleistä

Jos haluat leikata pienen tai keskikokoisen nurmialueen täysin automaattisesti, STIHL iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 422 näyttää taitonsa. RMI 422 leikkaa lyhyellä ajalla jopa 800 m² ja voi helposti leikata 35% kulmassa olevan rinteen. Selkeä LCD-näyttö ja yksinkertainen ohjelmointi, tekee robotin käsittelystä erittäin helppoa. Täydellinen valinta pienille ja keskikokoisille nurmialueille. Bioleikkaava ruohonleikkuri saa virtansa integroidulta litium-ioni-akulta. Bio-leikatessa nurmikkoa lyhennetään aina vain vähän kerrallaan, niin että hyvin lyhyt ruohosilppu levittyy tasaisesti nurmikolle ja näin arvokkaat ravintoaineet hyödyttävät maaperää taas lannoitteena. Tämä takaa tiheän ja terveen nurmikon. Monitasoisen leikkuukorkeuden säädön ansiosta nurmi lyhenee tarkalleen haluamallesi korkeudelle. Mukautuvan kaltevuusnopeuden ansiosta leikkuri leikkaa epätasaisessa maastossa jopa 35%: n kaltevuuksilla. Sen tukeva kansi suojaa iMOW®-ta säältä ja esteiltä. Jos Integroidut anturit havaitsevat esteen niin leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa. Kompakti laite voidaan asentaa ja ohjelmoida vain muutamassa hetkessä ohjauspaneelin avulla. Dynaamisella leikkuuaikataululla aika-ikkunat, joissa robottiruohonleikkuri voi toimia, voidaan määrittää jokaiselle päivälle erikseen. Näiden aktiivisten aikojen aikana laite etsii itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseksi optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Asennukseen tarvitaan lisäksi asennussarja. STIHL iMOW® robottiruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. IMOW®-robottiruohonleikkuri ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset, yleisö ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta. Katso lisätietoja käyttöohjeesta.

€1 209,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

 • RMI 422 P Leikkaa joka nurkan - jopa epätasaisessa maastossa
 • RMI 422 PC Älykäs robottiruohonleikkuri iMOW®-sovelluksella

Tekniset tiedot

RMI 422

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Suurin leikkuuala m² 800
Suurin kaltevuus % 35
Leikkuuleveys cm 20
Pienin leikkuukorkeus mm 20
Suurin leikkuukorkeus mm 60
Leikkuun kesto (Ø viikossa) h 16
Nimellisteho W 45
Nimelliskierrosnopeus, työkalu rpm 4.450
Akun tyyppi Li-Ion
Paino kg 9
Paino lbs 19,8
Mitattu äänenpainetaso LpA dB(A) 52
Epävarmuustekijä äänenpainetaso KpA dB(A) 2
Taattu äänitehotaso, LWA dB(A) 62
IP_SCHUTZGRAD IPX4(Docking) / IPX4(Robot)

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RMI 422

Vakiovarusteet

 • Mukautettu nopeus Zoom
  Mukautettu nopeus

  Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopimaan epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan. Sisäänrakennettu kallistusanturi analysoi jatkuvasti robottiruohonleikkurin kallistumista ja säätää sen käyttövoimaa sitä mukaan.

 • Bio-leikkaus Zoom
  Bio-leikkaus

  iMOW robottiruohonleikkurin iso ja kestävä bioleikkaavaterä takaa tarkan leikkauksen jopa pidempikasvuisella nurmella. Terän pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy niin, että terä kuluu tasaisesti. Leikkuuterä sijaitsee ruohonleikkurissa yhdessä leikkuupöydän kanssa. Terän vaihto voidaan suorittaa ilman työkaluja.

 • iMOW®-ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN KÄYTTÖVOIMA Zoom
  iMOW®-ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN KÄYTTÖVOIMA

  TEHOKAS MYÖS KALTEVILLA PINNOILLA. iMOW®-robottiruohonleikkurit leikkaavat tasaisen laadukkaasti myös mäkisessä maastossa. Mallisarjasta riippuen ne selviävät myös jyrkistä ylämäistä.

 • DYNAAMINEN LEIKKUUSUUNNITELMA Zoom
  DYNAAMINEN LEIKKUUSUUNNITELMA

  LEIKKURIN KÄYTTÖAJAN OPTIMOINTI. Dynaamisen leikkuusuunnitelman avulla voit määrittää jokaiselle päivälle aikaikkunan, jonka kuluessa robottiruohonleikkuri voi olla käytössä. Tämän jälkeen iMOW®-robottiruohonleikkuri päättää itse, milloin se leikkaa nurmikon, jotta leikkuutulos on aina optimaalinen. Jos leikkuu keskeytyy esimerkiksi sateen vuoksi, ruohonleikkuri jatkaa sitä myöhemmin automaattisesti aikaikkunan kuluessa.

 • Latausasemalle paluu Zoom
  Latausasemalle paluu

  Oletuksena robottiruohonleikkuri kulkee takaisin latausasemaan rajalankaa pitkin. Halutessasi, ja riippuen leikkuualueen reunasta, voit myös asettaa robottiruohonleikkurin palaamaan latausasemaan 40 cm alueella vaihdellen tai sattumanvaraisesti vaihdellen 40 - 80 cm alueella rajauslangasta.

 • PITÄVÄT PYÖRÄT Zoom
  PITÄVÄT PYÖRÄT

  TARKKAAN LIIKKUMISEEN MAASTOSSA. Nämä pyörät parantavat robottiruohonleikkurin pitoa mäkisillä nurmialueilla ja vaikeissa olosuhteissa. Ylämäissä, tiheässä ruohossa tai märällä niityllä: Pitävien pyörien ansiosta robottiruohonleikkuri pystyy liikkumaan tarkasti. Maastossa käytettävät profiilipyörät puhdistuvat lisäksi itsestään.

 • Puskuri Zoom
  Puskuri

  iMOW robottiruohonleikkurin kansi on liikkuva ja varustettu sensoreilla havaitsemaan esteet. Jos leikkuri törmää esteeseen, törmäysvoima liikauttaa kantta ja leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa. Jos leikkuria nostetaan, leikkuuterä pysähtyy.

 • iMOW®-ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN KÄYTTÖSUOJAUS Zoom
  iMOW®-ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN KÄYTTÖSUOJAUS

  VAIKEAMPI VARASTAA. iMOW®-robottiruohonleikkurin anturit tunnistavat jokaisen yrityksen nostaa robottiruohonleikkuria ruohonleikkuun aikana ja pysäyttävät sen. Lisäksi voit suojata robottiruohonleikkurin PIN-koodilla ja siten estää sen käytön muilta kuin itseltäsi. Kaikissa C-malleissa voit paikantaa iMOW®-robottiruohonleikkurin maksuttoman iMOW®-sovelluksen avulla älypuhelimella tai tabletilla GPS:ää käyttäen.

 • ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN LCD-NÄYTTÖ OHJAUSPANEELISSA Zoom
  ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN LCD-NÄYTTÖ OHJAUSPANEELISSA

  MUKAVAA KÄYTTÖÄ. Ohjauspaneeli on integroitu STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurin koteloon, ja siinä on suurikokoinen LCD-näyttö. Näyttö on kirkas ja siinä on hyvä kontrasti, joten sitä on helppo tarkastella myös kirkkaassa auringonvalossa. RMI 6 -sarjan malleissa se voidaan käytön helpottamiseksi ottaa pois käytöstä. Asetusten muuttaminen ja suorituskykytietojen kerääminen on erittäin helppoa ja luontevaa.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

RMI 422

Lisävarusteet

  • Care & clean kit iMOW® ja ruohonleikkuri Zoom
   Care & clean kit iMOW® ja ruohonleikkuri

   Puhdistus- ja hoitosarja iMOW®
   ja ruohonleikkureille. Kotelon,
   leikkurin ja iMOW®-latausaseman
   tehokkaaseen puhdistamiseen.
   Sarjan sisältö:
   1 × Multiclean, 500 ml
   1 × puhdistusharja (integroitu lasta)
   1 × mikrokuituliina

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • ARB 501 - rajauslanka Zoom
   ARB 501 - rajauslanka

   Rajauslanka robottileikkureille, 500 m, ø 3,4 mm (rulla).

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • ABO 600 - säilytyslaatikko Zoom
   ABO 600 - säilytyslaatikko

   iMOW -robottiruohonleikkurin säilytyslaatikko.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • iKit S - asennussarja pieni Zoom
   iKit S - asennussarja pieni

   Kokonainen asennussarja 150 m (rull) Ø 2,3 mm johtoa (= 1 kpl ARB 151), 150 kpl tulppeja (= 2 pussia AFN 075), 2 kpl liitintää og 3kpl liitto-osia
   Sopii koneille RMI 422 (1 sarja), RMI 422 P (2 sarjaa) ja RMI 632 (2 sarjaa).

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • iKit L - asennussarja, iso Zoom
   iKit L - asennussarja, iso

   Täydellinen asennussarja, jossa 400m johtoa Ø 2,3 mm (2x200 m), 375 kpl tulppia (=5 pussillista AFN 075), 2 liitintä ja 7 liitos-osaa. Suositellaan koneille: RMI 632 P/PC (1 setti).

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • AFN 075 - kiinnitysnaulasarja robottileikkureille Zoom
   AFN 075 - kiinnitysnaulasarja robottileikkureille

   Kiinnitysnaulasarja, 75 kpl per paketti. Sopii kaikille iMow robottileikkureille.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • ADV 010 – rajauslangan jatkoliittimet Zoom
   ADV 010 – rajauslangan jatkoliittimet

   Rajauslangan jatkoliittimet, 10 kpl

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • AIP 602 - aurinkosuoja Zoom
   AIP 602 - aurinkosuoja

   Protect - aurinkosuoja latausasemalle. Erittäin hyödyllinen aurinkoisilla alueilla. Suojaa iMOW robottiruohonleikkuria kuumuudelta ja lialta pidentäen sen käyttöikää huomattavasti.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • ART 220 – erikoispyöräsarja RMI 4-sarjalle Zoom
   ART 220 – erikoispyöräsarja RMI 4-sarjalle

   Erikoispyöräsarja iMOW RMI 4-sarjan robottiruohonleikkureille. Pitävät pyörät paremman maastokelpoisuuden takaamiseksi. 2 kpl.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • AVS 100 - raskaat etupyörät Zoom
   AVS 100 - raskaat etupyörät

   Raskaat etupyörät mahdollistavat STIHL iMOW -robottileikkurin käytön mäkisessä maastossa ja muokattu painojakauma parantaa automaattisen ruohonleikkurin pitoa kaltevilla tasoilla. Sopii RMI .0 -malleihin ( ei RMI 522.0 C).

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

  • AVS 101 - painot etupyörille Zoom
   AVS 101 - painot etupyörille

   Painot asennetaan etupyöriin helpottamaan STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurin luotettavan käytön erityisen mäkisessä maastossa. Muutettu painojakauma parantaa iMOW®-robottiruohonleikkurin pitoa kaltevilla pinnoilla. Sopii iMOW leikkureihin RMI .1, RMI .2 ja RMI 522.0 C versioihin.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon da / de / fi / no / pl / sv 26.1.2023