Suora tuotevalinta: VIKING allesilppuavat polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

MB 3 RC

Ketterä 3-pyöräinen ruohonleikkuri™ ReadyStart-Moottorilla

Yleistä

MB 3 RC

Tehokas 3-pyöräinen ruohonleikkuri™ Ready-Start-Moottorilla. Kääntyvän etupyörän ansiosta kolmipyöräinen leikkuri on erittäin ketterä. Tämä mahdollistaa helpon leikkuun pensaiden ja puiden ympärillä. Voidaan käyttää sivulleheittävänä tai allesilppuavana. Quick-Fix-pikakiristimet ovat helpot avata ja sulkea, jolloin aisan taitto kuljetusasentoon on todella nopeaa.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tuotevaihtoehto

 • MB 3 RT 3-pyöräinen vetävä ruohonleikkuri

Tekniset tiedot

MB 3 RC

Tekniset tiedot

Nurmialue m² jopa 2.000
Leikkuuleveys cm 48
Leikkuukorkeus mm 25-80
Äänenpaine LpA dB(A) 82
Tärinätaso ahw m/s² 4,50 / 2,25
Paino kg 30
Toleranssi KpA dB(A) 2

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MB 3 RC

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimennus Zoom
  Tärinänvaimennus

  Integroitu tärinänvaimennus parantaa ergonomiaa ja suojaa kehoa moottorinaiheuttamalta tärinältä, varsinkin pitkien leikkuuden aikana. Helpompi hallittavuus ja voimia säästävää työskentelyä.

 • Bioterä Zoom
  Bioterä

  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 • Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö

  Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Etupyörä Zoom
  Etupyörä

  Lukittu tai vapaa: Suuri etu kolmipyöräisissä MB 3 -sarjan leikkureissa, jolloin liikuteltavuus on erittäin helppoa. Pyörä voidaan lukita suoraan asentoon esim. rinteissä tai nurmikon reunoja leikatessa tai se voidaan pitää vapaana jolloin käännökset ovat helppoja ja sujuvia.

 • QuickFix pikakiristimet Zoom
  QuickFix pikakiristimet

  Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

 • ReadyStart Zoom
  ReadyStart

  ReadyStart vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 • Sivulle heittävä Zoom
  Sivulle heittävä

  Kun leikkaat sivulle heittävänä - ruohosilppu heitetään suoraan sivulla olevasta luukusta leikkurin viereen.

 • Teräsrunko Zoom
  Teräsrunko

  Teräsrunko tekee leikkurista tukevan, jäykän ja kestävän.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

MB 3 RC

Lisävarusteet

  • Disk Cut MB 3 Zoom
   Disk Cut MB 3

   Disk Cut on neljällä heiluriterällä varustettu terälautanen. Kiinteään esteeseen osuessaan terä antaa periksi ja suojaa näin teräakselia. Sopii malleihin MB 3 RC ja MB 3 RT.

  Tuote

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.