Suora tuotevalinta: VIKING allesilppuavat polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

MB 3 RT

3-pyöräinen vetävä ruohonleikkuri

Yleistä

MB 3 RT

Tehokas 3-pyöräinen ruohonleikkuri™ Ready-Start-Moottorilla ja vedolla. Kääntyvän etupyörän ansiosta kolmipyöräinen leikkuri on erittäin ketterä ja vetävät takapyörät helpottavat suuremmilla alueilla työskentelyä. Tämä mahdollistaa helpon leikkuun pensaiden ja puiden ympärillä. Voidaan käyttää sivulleheittävänä tai allesilppuavana. Quick-Fix-pikakiristimet ovat helpot avata ja sulkea, jolloin aisan taitto kuljetusasentoon on todella nopeaa.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MB 3 RT

Tekniset tiedot

Nurmialue m² jopa 2.000
Leikkuuleveys cm 48
Leikkuukorkeus mm 25-80
Äänenpaine LpA dB(A) 82
Tärinätaso ahw m/s² 4,50 / 2,25
Paino kg 32
Toleranssi KpA dB(A) 2

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MB 3 RT

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimennus Zoom
  Tärinänvaimennus

  Integroitu tärinänvaimennus parantaa ergonomiaa ja suojaa kehoa moottorinaiheuttamalta tärinältä, varsinkin pitkien leikkuuden aikana. Helpompi hallittavuus ja voimia säästävää työskentelyä.

 • Bioterä Zoom
  Bioterä

  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 • Veto Zoom
  Veto

  Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta. Vedon saat helposti kytkettyä päälle aisan yläosasta. Korkeaa leikkuumukavuutta.

 • Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö

  Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Etupyörä Zoom
  Etupyörä

  Lukittu tai vapaa: Suuri etu kolmipyöräisissä MB 3 -sarjan leikkureissa, jolloin liikuteltavuus on erittäin helppoa. Pyörä voidaan lukita suoraan asentoon esim. rinteissä tai nurmikon reunoja leikatessa tai se voidaan pitää vapaana jolloin käännökset ovat helppoja ja sujuvia.

 • QuickFix pikakiristimet Zoom
  QuickFix pikakiristimet

  Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

 • ReadyStart Zoom
  ReadyStart

  ReadyStart vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 • Sivulle heittävä Zoom
  Sivulle heittävä

  Kun leikkaat sivulle heittävänä - ruohosilppu heitetään suoraan sivulla olevasta luukusta leikkurin viereen.

 • Teräsrunko Zoom
  Teräsrunko

  Teräsrunko tekee leikkurista tukevan, jäykän ja kestävän.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

MB 3 RT

Lisävarusteet

  • Disk Cut MB 3 Zoom
   Disk Cut MB 3

   Disk Cut on neljällä heiluriterällä varustettu terälautanen. Kiinteään esteeseen osuessaan terä antaa periksi ja suojaa näin teräakselia. Sopii malleihin MB 3 RC ja MB 3 RT.

  Tuote

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.