Suora tuotevalinta: VIKING allesilppuavat polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit

MB 4 RTP

Sinnikkyyttä ja voimaa ammattilaisille

Yleistä

MB 4 RTP

MB 4 RTP on yksi harvoista Joutsenmerkityistä ruohonleikkureista markkinoilla ja se täyttää korkeimmatkin vaatimukset tehokkuudessa ja kestävyydessä: Tehokas Kohler-moottori on erittäin vähäpäästöinen. Super-Soft päällystetty kahva on mukava ja ergonominen. Kestävät alumiinivanteet kaksoiskuulalaakeroiduilla ja kumisilla pyörillä. Helmasuojat ja vaihteistosuoja pidentävät leikkurin käyttöikää entisestään. Tehokas tärinänvaimennus varmistaa mukavan työskentelyn myös pitkäkestoisissa leikkuutöissä.

Tuote

HintaPidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MB 4 RTP

Tekniset tiedot

Veto 1 V (1-Gang)
Nurmialue m² jopa 2.500
Leikkuuleveys cm 53
Leikkuukorkeus mm 30-70
Äänenpaine LpA dB(A) 80
Maskin (L/B/H) cm 140 x 57 x 108
Käynnistys / pysäytys HS Holmstart/MS Motorstopp
Toleranssi KpA dB(A) 1
Tärinätaso ahw m/s² 2,40 / 1,20
Paino kg 44

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MB 4 RTP

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimennus Zoom
  Tärinänvaimennus

  Integroitu tärinänvaimennus parantaa ergonomiaa ja suojaa kehoa moottorinaiheuttamalta tärinältä, varsinkin pitkien leikkuuden aikana. Helpompi hallittavuus ja voimia säästävää työskentelyä.

 • Bioterä Zoom
  Bioterä

  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 • Keskitetty leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

  Keskitetyn leikkuukorkeuden avulla säädät yhdestä vivusta leikkuukorkeuden 5 eri korkeudelle, jolloin voit helposti ja nopeasti mukauttaa leikkuukorkeuden maaperän ja nurmikon tarpeiden mukaan.

 • Veto Zoom
  Veto

  Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta. Vedon saat helposti kytkettyä päälle aisan yläosasta. Korkeaa leikkuumukavuutta.

 • Taittuva aisa Zoom
  Taittuva aisa

  Käytännöllinen taittuva aisa tekee VIKING ruohonleikkureista helppoja kuljettaa ja varastoida. Aisa taittuu suoraan koneen päälle ja vie näin todella vähän tilaa.

 • Super-Soft kahva Zoom
  Super-Soft kahva

  Erittäin ergonominen ja mukava kahva, jonka pehmustus takaa hyvän otteen ja täydellisen pidon.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Vaihteistosuoja Zoom
  Vaihteistosuoja

  MB 4 RTP:n vaihteistosuoja suojaa vaihteistoa iskuilta ja vahingoilta, jos ajat leikkurilla esim. juurien yli.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.