Suora tuotevalinta: VIKING polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit keskisuurille nurmikoille

MB 545 VM

Monitoimileikkuri variovedolla

Yleistä

MB 545 VM

MB 545 VM ruohonleikkurilla voit valita: keräät ruohon 60 l suureen ruohonkerääjään tai allesilppuavan leikkuusarjan (Kit 545) avulla palautat nurmikon lannoitteena ja kosteutena takaisin ruohikon pintaan. Miten valitsetkaan, voit tehdä sen todella mukavasti esim. portaattoman variovedon ja ReadyStart kevytkäynnistys moottorin ansiosta. Ihanteellinen aina 1200 m2 nurmialueiden hoitoon.

TuotePidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MB 545 VM

Tekniset tiedot

Nurmialue m² jopa 1.200
Leikkuukorkeus mm 25-80
Leikkuuleveys cm 43
Äänenpaine LpA dB(A) 82
Toleranssi K m/s² 3,44
Toleranssi KpA dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 4,10 / 2,05
Paino kg 32

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MB 545 VM

Vakiovarusteet

 • Keskitetty leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

  Käytännöllinen leikkuukorkeudensäätö ruohonleikkurin sivulla säätää leikkuukorkeuden helposti ja nopeasti. Leikkuukorkeus näytetään vieressä (1 - 7) helppolukuisesti.

 • Veto Zoom
  Veto

  Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta. Vedon saat helposti kytkettyä päälle aisan yläosasta. Korkeaa leikkuumukavuutta.

 • Taittuva aisa Zoom
  Taittuva aisa

  Käytännöllinen taittuva aisa tekee VIKING ruohonleikkureista helppoja kuljettaa ja varastoida. Aisa taittuu suoraan koneen päälle ja vie näin todella vähän tilaa.

 • Säädettävä työntöaisa Zoom
  Säädettävä työntöaisa

  Pitkille ja lyhyille: työntöaisa on helppo säätää kolmiportaisesti yksilöllisesti oman pituuden mukaan. Lisää vakautta ja käyttömukavuutta.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät Zoom
  Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Allesilppuava leikkuusarja Zoom
  Allesilppuava leikkuusarja

  Poistamalla kerääjän ja asettamalla ohjaimen kerääjän aukkoon saat leikkurista tehokkaan allesilppuavan ruohonleikkurin. Ruoho leikkaantuu hyvin pieneksi silpuksi ja putoaa takaisin nurmikolle. Tällä tavalla nurmikkosi saa kosteutta ja välttämättömiä ravintoaineita.

 • Kaksikkoterä Zoom
  Kaksikkoterä

  Erikoismuotoillulla terällä voit helposti sekä kerätä ruohon ruohonkeruusäiliöön tai leikata ruohon hienoksi silpuksi ja palauttaa sen takaisin nurmikolle arvokkaina ravinteina ja kosteutena.

 • Keruusäiliön täyttöilmaisin Zoom
  Keruusäiliön täyttöilmaisin

  Kaikissa VIKING ruohonkerääjillä varustetuissa ruohonleikkureissa on integroitu keruusäiliön täyttöilmaisin. Sinun ei tarvitse erikseen pysähtyä ja tarkistaa onko kerääjä täynnä vaan se näkyy jatkuvasti työskentelysi aikana.

 • Polymeerirunko
  Polymeerirunko

  Yksiosainen polymeerirunko VIKING ruohonleikkureissa on erittäin korkealaatuinen, iskun- ja lämmönkestävä sekä UV-suojattu.

 • ReadyStart Zoom
  ReadyStart

  ReadyStart vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 • Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö Zoom
  Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö

  Säiliö täyttyy kokonaan harkitun muodon ja ilmanohjauksen ansiosta. Ilma-aukot on suunnattu alas, jotta ruohoa ja pölyä ei pääse ylhäältä ulos. Kaksiosaisen säiliön avaaminen ja tyhjentäminen on helppoa.

 • Vaihdettavat sivusuojat Zoom
  Vaihdettavat sivusuojat

  Lisäsuojat, jotka ovat erittäin kätevät kun leikataan seinien, aitojen tai vastaavien esteiden lähellä. Runko pysyy naarmuttomana ja suojat ovat tarvittaessa helpot vaihtaa.

 • Varioveto Zoom
  Varioveto

  Pyörävedon nopeus on säädettävissä portaattomasti - suoraan työntöaisassa olevalla vivulla. Näin vaihti voidaan aina valita sopivaksi.

Lisävaruste

 • Leikkuuterä Zoom
  Leikkuuterä

  Leiikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

Lisätietoa ominaisuuksista löydät valikosta Tuotetekniikka.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Palkinnot

MB 545 VM

Palkinnot

Bland VIKINGs produkter för skog och trädgård hittar du ett stor antal testvinnare! Läs mer om testerna här på vår hemsida.