38,40 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Ketjujako9,32mm/3/8"
Vetolenkin paksuus1,6mm/.063"
Kiskon pituus40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Vetolenkkien määrä60 Tg,66 Tg,72 Tg

3/8" Rapid Hexa (RH) -teräketju: korkea leikkuuteho ja nopea teroitus


STIHL 3/8 "Rapid Hexa teräketjulla saavutat erittäin korkean leikkuutehon innovatiivisen leikkuuhampaan muodon ja kapean uran ansiosta. Innovatiivinen STIHL teräketju on hyvä valinta ammattilaisille metsätyöntekijöille ja maatalousalan ammattilaisille, jotta voit työskennellä entistä nopeammin STIHL moottorisahallasi sekä kaadoissa ja karsimisessa. Tämän teräketjun edut ovat erityisen ilmeisiä kun sahataan viistosti puukuituun nähden.


STIHL Rapid Hexa-teräketju perustuu patentoituun ja ainutlaatuiseen STIHL HEXA-järjestelmään. V-muotoiset leikkuuhampaat ja kuusikulmainen Hexa-viila istuvat täydellisesti yhteen, joten voit teroittaa teräketjun nopeasti, helposti ja tarkasti, ja ketju pysyy terävänä paljon pidempään. Lisäksi HEXA-järjestelmä estää veto- ja liitoslenkkien viilaamisen ja minimoi näin ketjun repeytymisriskin. Myös muut kuin ammattilaiset saavuttavat lähes ihanteellisen teroituskulman ketjua uudelleen teroittaessa. STIHL 3/8 "Rapid Hexa-teräketju pysyy siten huomattavasti parempana ja saavuttaa pidemmän käyttöiän.


Rapid Hexa-teräketjun korkea leikkuuteho täydellisen leikkuuhampaan ansiosta varmistaa, että voit aina sahat siististi ja tarkasti moottorisahalla. Esimerkiksi STIHL MS 462 -moottorisahan kanssa työskentely on tehokasta ja   tarkkaa jopa paksujen runkojen kanssa. Alhaisen tärinän ansiosta voit asemoida moottorisahan tarkasti ja ohjata sen turvallisesti puun läpi.

Teroitus vain Hexa-viilalla. 

Rapid HEXA

Huolto ja neuvot