359,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuupituus60 cm
Nimellisjännite36 V
Paino3,5 kg
Paino7,7 lbs
77 dB(A)

Ominaisuudet

Kuvat ovat viitteellisiä. Laitteiston eri osien todellinen ulkonäkö ja niiden kiinnitys tuotteeseen voivat poiketa kuvissa esitetyistä, mutta niillä on samat toiminnot.

Akkupensasleikkuri HSA 60 setti AK 10 akulla ja AL 101 laturilla: Tarkkaan leikkuuseen

Akkupensasaitaleikkuri, jossa on erityisen suuri leikkuuteho  vaativiin käyttökohteisiin, esim. pensaiden ja korkeiden pensasaitojen leikkaamiseen. Laserleikatut, timanttihiotut ja karkaistut terät, patentoitu pisaran muotoinen  terägeometria takaa täydellisen leikkauksen ja terveen pensasaidan. Optimaalinen tasapaino, kääntyvä monitoimikahva, pyörökahva sisäisellä kytkimellä ja STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä ergonomiseen ja energiaa säästävään työskentelyyn. Tukkeutumisenestojärjestelmä, jonka avulla leikkuuterien pyörimissuun-ta on helppo muuttaa tukkeutumisen sattuessa. EC-moottori takaa tasaisen tehon ja pitkän käyttöiän.  Ruuvattu kärkisuoja työskentelyyn lähellä maata tai seiniä pitkin. Toimitus sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin.

HSA 60 setti AK 10 akulla ja  AL 101 laturilla

Huolto ja neuvot