STIHL AS -järjestelmä: puutarhaan ja pihatöihin

Uuden AS-tuoteperheen erittäin kompaktit ja helposti ohjattavat sähkötyökalut sopivat täydellisesti tarkkaan työskentelyyn sekä puutarhassa että pihalla. Vaihdettava akku tuottaa luotettavasti tarvitsemasi energian.

 STIHL AS-System -sähkötyökalut: Akkukäyttöiset GTA 26 -puutarhasakset, akkukäyttöiset HSA 26 -sakset ja akkukäyttöinen SEA 20 -rikkaimuri
AS-System-logo

STIHL AS-System

Harrastatko puutarhatöitä? Tarvitsetko pääasiassa pientä nurmikonhoitoa ja puunhoitoa kiinteistössäsi kausittain sekä pienten alueiden imurointia autotallissa, työpajassa ja autossa? AS-System-sähkötyökalut sopivat tällöin hyvin tarpeisiisi.

AS-System-valikoiman kompaktien akkutyökalujen erityinen helppokäyttöisyys tekee niistä ihanteellisia satunnaiseen käyttöön. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös erittäin helppoja säilyttää käyttökertojen välillä – niiden suorituskyvystä ja erinomaisesta kestävyydestä tinkimättä. AS-System-valikoiman laitteet toimivat luotettavasti vaihdettavalla litiumioniakulla.

AS-System-sähkötyökalut

AS-System sisältää kolme puutarhatyökalua: akkukäyttöiset STIHL HSA 26 -pensasleikkurit, akkukäyttöiset GTA 26 -puutarhasakset ja akkukäyttöinen SEA 20 -rikkaimuri.

Pensasta leikataan akkukäyttöisillä STIHL HSA 26 -pensasleikkureilla

Akkukäyttöiset HSA 26 -pensasleikkurit

HSA 26 pitää pensaat ja nurmikon reunat huippukunnossa. Ketterät akkukäyttöiset STIHL-pensasleikkurit sopivat täydellisesti pienten pensasaitojen ja pienilehtisten koristepuiden hoitoon. Nurmikon reunat voi leikata nopeasti ja tarkasti mukana tulevalla ruohotrimmerillä.

Pensasaidan varsia leikataan akkukäyttöisillä STIHL GTA 26 -puutarhasaksilla

Akkukäyttöiset GTA 26 -puutarhasakset

Helppokäyttöiset STIHL GTA 26 -puutarhasakset vaihdettavalla 10,8 V:n litiumioniakulla sopivat ihanteellisesti puiden ja pensaiden karsimiseen, oksien leikkaamiseen ja puurakentamiseen.

STIHL SEA 20 -rikkaimuri

Auton imurointi johdottomalla SEA 20 -rikkaimurilla.

Helppokäyttöisellä STIHLin akkutoimisella rikkaimurilla voit puhdistaa helposti pienet, kuivat pinnat ja nurkat. Kompakti rakenne, tehokas imuteho ja monipuoliset imuosat mahdollistavat joustavan ja tarkan käytön. Sen keveys, mukava pehmeä kahva ja integroitu lukitusratkaisu tekevät siitä käytännöllisen ja helpon käsitellä.

Kokeile nyt STIHL AS System -valikoimaa

Haluatko kokea STIHL AS System -tuotteet itse? Ei hätää – voit testata kaikkia AS-System-valikoiman sähkötyökaluja lähimmällä jälleenmyyjällä.

Lisävarusteet

AS-System-työkalujen ongelmattoman toiminnan varmistamiseksi käytettävissä on valikoima käytännöllisiä AS-System-lisävarusteita, kuten akkuja, latureita ja paljon muuta.

AS-System-valikoiman viitteellinen akun kesto

STIHL AS-System-akkutyökalut ovat kompakteja ja ketteriä, ja samalla kestäviä ja tehokkaita.* Sen ansiosta ne sopivat ihanteellisesti kodin ja puutarhan hoitoon. AS-System on valmiina auttamaan, olitpa sitten muotoilemassa pensasaitaa, leikkaamassa hedelmäpuita tai imuroimassa likaa.

Täältä löydät yleiskatsauksen STIHL-akkujen käyttö- ja latausajoista kaikille akkutyökaluille. 

Työkalu Käyttöaika latausta kohti* Käyttöesimerkki*
HSA 26 Enintään 110 min Leikkaa jopa 30 pyöreää pensasta
GTA 26 Enintään 25 min Oksia (ø 4 cm) sahatessa enintään 80 leikkausta
SEA 20 Enintään 14 minuuttia Kun imuroit likaa

*Ilmoitetut akun käyttöajat latausta ja pinta-alaa kohden ovat likimääräisiä arvoja, ja ne voivat vaihdella työkalun käyttötavan ja leikattavan materiaalin mukaan