STIHL COMPACT akkuperhe

Sinunkin kotipihallesi

STIHL COMPACT akkuperhe

Erityisesti kehitetty ja optimoitu yksityiskäyttäjille kotipihoille sekä vapaa-ajan asunnoille. STIHL COMPACT akkuperhe - kevyitä, kompakteja ja tehokkaita 36 V Litium-Ioni akkujen ansiosta. Luonnollisesti sama akku sopii kaikkiin laitteisiin. Todellista akkuvoimaa STIHLiltä.

MSA 120 C-BQ akkusaha

MSA 120 C-BQ akkusaha

Aito STIHL. Samaa edistynyttä teknolgoiaa, jota käytetään myös isommissa malleissa. MSA 120 C-BQ on kompakti, tehokas, kevyt ja erittäin hiljainen.

HSA 56 akkupensasleikkuri

HSA 56 akkupensasleikkuri

HSA 56 akkupensasleikkurilla siistit vaivatta kotipihan pensasaidat. Pensasleikkuri on kevyt ja sisältää edistyksellistä STIHL teknologiaa. Tämä tekee työstäsi helppoa ja mukavaa.

BGA 56 akkupuhallin

BGA 56 akkupuhallin

Pieni voimapesä suurella voimalla valmiina siistimään pihallasi, kulkutiellä jne. Katso kuinka helppoa sen käyttö on.

FSA 56 akkutrimmeri

FSA 56 akkutrimmeri

Tehokas akkukäyttöinen ruohotrimmeri on mukava ja hiljainen, jolloin myös naapurit tykkäävät. Vakiona oleva taimisuoja takaa, että kukkapenkki pysyy myös turvassa. Katso lisää akkutrimmerin helppoudesta oheisesta videosta.

Batterihäcksax HSA 56

Batterihäcksax HSA 56

Överraskande lätt med 3,7 kg (med AK 10), imponerande stark samt enkel och bekväm att arbeta med. Det är batterihäcksaxen HSA 56 i STIHLs BatteriSystem COMPACT. Det perfekta snittet utan att du ens behöver bära hörselskydd. Exakt hur lätt ser du i filmen här.

COMPACT akkuperheen akkuopas COMPACT akkuperheen akkuopas

Helppo opas, jossa kaikki lataus- ja käyttöajat koneiden mukaan. STIHL COMPACT akkuperheelle.