Varaa tai osta nettikaupasta

Varaa tai osta nettikaupasta

STIHL Online Partner -jälleenmyyjät tarjoavat tuotevalikoimaamme sekä myymälässä että verkossa. Voit tilata tuotteita noudettavaksi myymämälästä tai vaikka hyödyntämällä kotiintoimitusta, joita muutamat myymälät tarjoavat. Tunnistat STIHL-jälleenmyyjän online-kumppanin  jälleenmyyjähakukoneemme STIHL Online Partner -logosta.

STIHL Online Partner -kumppanit voivat tarjota seuraavia palveluita valitsemasi jälleenmyyjän mukaan:

Tee varauksia verkossa

Kaikilla STIHL Online Partner -kumppaneilla voit varata tuotteita koko STIHL-luettelosta ilman velvoitetta ostaa. Teet fyysisesti ostoksia myymälässä ja maksat siellä olevista tuotteista. Saat henkilökohtaisia ​​neuvoja ja asiantuntijapalveluita. Koska turvallisuus on meille tärkeää, kaikki STIHL Online -kumppanit voivat auttaa sinua kokoamisessa ja ohjeistavat STIHL-koneesi parhaan mahdollisen käytön kannalta. Sinua autetaan myös suojavarusteiden ja sopivien lisävarusteiden valinnassa.

Osta verkossa ja nouda myymälästä

Joillakin jälleenmyyjillä voit tilata ja maksaa suoraan verkossa STIHL Online Partner -kumppanilta ja noutaa sen jälkeen myymälästä, jossa saat myös neuvoja ja asiantuntija-apua koneen käytöstä. Nämä STIHL Online -kumppanit neuvovat miten käyttää STIHL-konettasi parhaalla mahdollisella tavalla, sekä auttavat sopivien suojavarusteiden ja lisävarusteiden valinnassa.

Osta verkosta ja toimitus postissa

Osa STIHL Online Partner -kumppaneista tarjoaa online-ostoksia kotiinkuljetuksella tai toimituksia lähimpään myymälään. Jotkut STIHL Online Partner -kumppanit tarjoavat myös henkilökohtaisen kotiinkuljetuksen, jolloin ne myös antavat sinulle henkilökohtaisia ​​neuvoja tuotteesta ja turvallisesta käsittelystä. Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjääsi tästä palvelusta.

Henkilökohtainen toimitus

Jotkut STIHL Online -kumppanit tarjoavat henkilökohtaisen kotiinkuljetuksen tietyllä myymäläalueella, jolloin ne myös antavat sinulle henkilökohtaisia ​​neuvoja tuotteesta ja turvallisesta käsittelystä. Tuote tulee esiasennettuna ja käyttövalmiina henkilökohtaisilla ohjeilla, kuinka sitä käytetään parhaalla mahdollisella tavalla. STIHL Online Partner -kumppanit ovat luonnollisesti käytettävissä myymälässä kun tarvitset apua ongelmien ratkaisemiseen tai huoltoa ja ylläpitoa varten.

 

Jälleenmyyjien omat verkkokaupat

Näillä jälleenmyyjillä voit ostaa suoraan heidän verkkokaupastaan. Tuotevalikoima, hinnat ja toimitusehdot vaihtelevat jälleenmyyjän mukaan.