Varaa tai osta nettikaupasta

Varaa tai osta nettikaupasta

STIHL Online Partner -jälleenmyyjät tarjoavat tuotevalikoimaamme sekä myymälässä että verkossa. Voit tilata tuotteita noudettavaksi myymämälästä tai vaikka hyödyntämällä kotiintoimitusta, joita muutamat myymälät tarjoavat. Tunnistat STIHL-jälleenmyyjän online-kumppanin  jälleenmyyjähakukoneemme STIHL Online Partner -logosta.

STIHL Online Partner -kumppanit voivat tarjota seuraavia palveluita valitsemasi jälleenmyyjän mukaan:

Tee varauksia verkossa

Kaikilla STIHL Online Partner -kumppaneilla voit varata tuotteita koko STIHL-luettelosta ilman velvoitetta ostaa. Teet fyysisesti ostoksia myymälässä ja maksat siellä olevista tuotteista. Saat henkilökohtaisia ​​neuvoja ja asiantuntijapalveluita. Koska turvallisuus on meille tärkeää, kaikki STIHL Online -kumppanit voivat auttaa sinua kokoamisessa ja ohjeistavat STIHL-koneesi parhaan mahdollisen käytön kannalta. Sinua autetaan myös suojavarusteiden ja sopivien lisävarusteiden valinnassa.

Osta verkossa ja nouda myymälästä

Joillakin jälleenmyyjillä voit tilata ja maksaa suoraan verkossa STIHL Online Partner -kumppanilta ja noutaa sen jälkeen myymälästä, jossa saat myös neuvoja ja asiantuntija-apua koneen käytöstä. Nämä STIHL Online -kumppanit neuvovat miten käyttää STIHL-konettasi parhaalla mahdollisella tavalla, sekä auttavat sopivien suojavarusteiden ja lisävarusteiden valinnassa.

Osta verkosta ja toimitus postissa

Osa STIHL Online Partner -kumppaneista tarjoaa online-ostoksia kotiinkuljetuksella tai toimituksia lähimpään myymälään. Jotkut STIHL Online Partner -kumppanit tarjoavat myös henkilökohtaisen kotiinkuljetuksen, jolloin ne myös antavat sinulle henkilökohtaisia ​​neuvoja tuotteesta ja turvallisesta käsittelystä. Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjääsi tästä palvelusta.

Henkilökohtainen toimitus

Jotkut STIHL Online -kumppanit tarjoavat henkilökohtaisen kotiinkuljetuksen tietyllä myymäläalueella, jolloin ne myös antavat sinulle henkilökohtaisia ​​neuvoja tuotteesta ja turvallisesta käsittelystä. Tuote tulee esiasennettuna ja käyttövalmiina henkilökohtaisilla ohjeilla, kuinka sitä käytetään parhaalla mahdollisella tavalla. STIHL Online Partner -kumppanit ovat luonnollisesti käytettävissä myymälässä kun tarvitset apua ongelmien ratkaisemiseen tai huoltoa ja ylläpitoa varten.