STIHL oksahakkurit

Kestäviä etuja puutarhaasi

Vinkkejä oksahakkureiden käyttöön

STIHL oksahakkurit – puhdasta ja siistiä

 

Kaikki tietävät ongelman: Puutarhat tuottavat suuria määriä kasvijätettä. Mitä on parasta tehdä kasvijätteelle, kuten ruohonleikkuujätteet, pensasleikkuujätteet, lehdet ja kuihtuneet kukat? Säästä itsesi siltä ongelmalta, että jätteet kasaantuvat ja vievät paljon tilaa. Korkealaatuiset STIHL oksahakkurit hakettavat kaikenlaista puutarhajätettä: haaraiset ja tuuheat oksat hakettuvat nopeasti ja syntynyttä haketta voit käyttää esim. kompostin perustana. Vihje: Haketettu puutarhajäte vie keskimäärin jopa 75% vähemmän tilaa kuin hakettamaton.

 

Vihreää kierrättämistä

Haketetut puutarhajätteet voidaan kierrättää ympäristöystävällisesti tehden luontoa lannoittavaa kompostia. Voit myös käyttää haketettua materiaalia puutarhamultana. Multa ja komposti sisältävät useita arvokkaita raaka-aineita, jotka toimittavat puutarhan maaperään tärkeitä ravintoaineita täysin luonnollisella tavalla. Joten nurmikot, kukat ja pensaat viihtyvät mainiosti. STIHL oksahakkuri - "vihreää" kierrätystä ympäristölle, puutarhalle ja sinulle.

STIHL oksahakkurit – aina luotettavat

STIHL oksahakkurit ovat varmasti hyvä valinta. Niiden innovatiivisen teknologian, korkean luotettavuuden ja käyttäjäystävällisyyden takana on 25 vuoden teknistä osaamista. Meillä on laaja valikoima malleja kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin. Täältä löydät täydellisen koneen tarpeisiisi.