STIHL tuotteet vain palvelevalta Jälleenmyyjältä

Vahva tiimi juuri sinua varten

STIHL tuotteet vain palvelevalta Jälleenmyyjältä

Vain henkilökohtainen palvelu on todella hyvää palvelua. Siksi STIHL tuotteita myydään ja huolletaan vain asiantuntevien ja palvelevien Jälleenmyyjien luona. Vain siellä voit saada asiantuntevaa neuvontaa sekä päteviä ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöytyjä vinkkejä.

 

Valitse oikea myymälä!

Miksi tämä on niin tärkeää sinulle ostajana? Kun ostaa moottorikäyttöisen laitteen, ostat jotain muutakin kuin pelkän koneen. Tässä muutamia kohtia, joita sinun tulisi harkita ennen kuin teet tällaisen investoinnin:

 

  1. Saatko apua korjaamolta jos jotain tapahtuu?
  2. Saatko laitteen koottuna ja koekäytettynä sekä käyttöopastuksen kera ja myös myöhemmässä vaiheessa järjestyvätkö huollot?
  3. Saatko apua laitteen valinnassa, jotta kun menet kotiin on sinulla kone joka vastaa tarpeisiisi? - - Tarjolla on laaja valikoima laitteita, joten hyvä neuvonta voi olla tarpeellista. Ensimmäinen asia jota sinun pitää kysyä itseltäsi: "Mitä aiot tehdä koneella?"
  4. Onko myymäläsi valikoimassa tarvikkeita ja varaosia? - Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä käyttäjälle kun tulee aika valita ostopaikka. Siksi olemme päättäneet myydä tuotteitamme yksinomaan STIHL palvelevien Jälleenmyyjien kautta.

 

Kun tulet STIHL palvelevan Jälleenmyyjän luokse, olet hyvissä käsissä. Saat apua laitteen valinnassa, joka kattaa kaikki tarpeesi, sekä saat laitteen valmiiksi koottuna ja koekäytettynä asiantuntevan käyttöopastuksen kera. Tämä kaikki myös sen takia, että STIHL laitteestasi olisi hyötyä moniksi vuosiksi eteenpäin.

Tämän palvelevat Jälleenmyyjät tarjoavat sinulle asiakkaana:

Ammattitaitoisia neuvoja

Ammattitaitoisia neuvoja

Ammattimaisesta metsänhoitajasta yksityiseen kotipihalla touhuajaan - palvelevat STIHL Jälleenmyyjämme löytävät juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen, tehtävästä riippuen. Tietenkin saat myös hyviä neuvoja turvallisesta ja asianmukaisesta laitteen käytöstä. Voit hyvillä mielin luottaa STIHL Jälleenmyyjääsi, jolta saat suorat vastaukset.

Koottu ja koekäytetty

Koottu ja koekäytetty

Haluamme, että STIHL laitteista on iloa sinulle pitkäksi aikaa. Siksi laitteet, jotka ostat STIHL palvelevalta Jälleenmyyjältä, ovat aina koottuja ja koekäytettyjä ennen luovutusta. Saat myös hyödyllisiä ja käytännöllisiä vinkkejä laitteen käyttämiseen oikein ja jotta se kestää mahdollisimman pitkään.

Asiantuntevaa ja korkealuokkaista palvelua

Asiantuntevaa ja korkealuokkaista palvelua

STIHL laatu on hyvin tunnettu. Siksi asiakkaamme odottavat korkeaa luotettavuutta ja pitkää käyttöikää STIHL tuotteilla, jopa kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa. Säännöllisellä hoidolla ja huollolla pidät koneen kunnossa monta pitkää vuotta. Paikallisella palvelevalla Jälleenmyyjälläsi on oikeat välineet ja vinkit, joilla saat kaiken irti laitteestasi.

Alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet

Alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet

Korkea luotettavuus, jopa haastavimmissakin olosuhteissa, on itsestäänselvyys mitä tulee STIHL moottorilaitteisiin. Jos kuitenkin jotain ongelmia tulee saat parhaiten apua palvelevilta STIHL Jälleenmyyjiltä, jotka korjaava aina laitteesi alkuperäisilä STIHL varaosilla. Nämä laadukkaat alkuperäisosat parantavat turvallisuutta ja pidentävät STIHL laitteesi elinikää.