Suora tuotevalinta: ADVANCE mallisto

ADVANCE X-TREEm vyötäröhousut

ADVANCE X-TREEm vyötäröhousut: Korkea mukavuus myös kiivetessä

Yleistä

Ainutlaatuinen innovaatio STIHL mallistosta tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta viiltosuojahousuihin. Vähemmän uuvuttavat, kiitos STIHL mallistolle kehitetyn ProElast materiaalin. Ihanteelliset kiipeilyyn ja ammattikäyttöön äärimmäisissä olosuhteissa. Musta, huomioväri oranssi ja hopea väritys. Pehmeä ja nopeasti kuivuva sisäpuoli. Kulutuksen kesto sekä likaa- ja vettähylkivät materiaalit jalan etupuolella tekevät näistä housuista ihanteelliset metsätöihin. Erittäin hyvin hengittävät lahkeet, jotka voidaan kiinnittää turvakenkiin antaen näin myös suojan punkkeja vastaan. Keraamiset päällysteet antavat lisää kulutuksen kestoa. Kevyt ja erittäin hyvin hengittävä AVERTIC™ pro lite viiltosuojamateriaali, kehitetty yksinomaan STIHLille, sertifioidulla viiltosuojauksella (EN 381). Vetoketjulliset taskut vyötäröllä, takana ja reidessä. Vetoketjulliset tuuletusaukot. Mukana olkaimet.

alkaen €515,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Vetoketjulliset tuuletusaukot

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Silmukat housunkannattimia varten Kyllä
Hoikka istuvuus Kyllä
Normaali istuvuus Ei
Takataskujen määrä 1
Taskujen määrä 6
Sivutaskujen määrä 2
Polven vahvistus / kyynärpään vahvistus Kyllä
Takamuksen vahvistus Kyllä
Koko 3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
Tuuletusaukot Ei
Tuuletusvetoketjut Kyllä
Suojaustaso 1
Viiltosuojakerrokset 6
Elastinen vyötärönauha Kyllä
Paino g 1.200

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

Vetoketjulliset tuuletusaukot

Vakiovarusteet

  • HENGITTÄVYYS Zoom
    HENGITTÄVYYS

    LÄMPÖ JA HIKI POISTUVAT VAATTEEN LÄPI. Hengittävä materiaali takaa käyttömukavuuden myös rasittavassa työssä. Kosteus siirtyy ulos ja raitista ilmaa pääsee sisään.

  • HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA Zoom
    HENGITTÄVÄ KOSTEUSSUOJA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA SÄÄNKESTÄVYYTTÄ. Suojavaatteet on valmistettu vedenpitävästä ja silti hengittävästä materiaalista. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ylimääräinen lämpö ja hiki siirtyvät ulospäin.

  • Punkkisuoja Zoom
    Punkkisuoja

    STIHL on kehittänyt erinomaisen suojan, joka yhdistää housut kenkien kanssa ja estää siten punkkien pääsyn lahkeen sisään.

  • SÄÄDETTÄVÄT TUULETUSAUKOT Zoom
    SÄÄDETTÄVÄT TUULETUSAUKOT

    PAREMPAA TYÖSKENTELYMUKAVUUTTA. Tuuletusaukot mahdollistavat henkilökohtaisten suojavarusteiden lämpötilan säätämisen. Voit avata tai sulkea tuuletusaukot tarpeen mukaan.

  • TÄYSIN JOUSTAVA Zoom
    TÄYSIN JOUSTAVA

    ERINOMAISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA. Suojavaatteiden tarkoituksena on suojata käyttäjää, mutta samalla niiden on annettava mahdollisimman paljon liikkumisvapautta. Tämä saavutetaan täysin joustavan materiaalin ansiosta. Täysin joustava kangas venyy kaikkiin suuntiin ja takaa erinomaisen käyttömukavuuden.

  • KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA Zoom
    KEVYT 6-KERROKSINEN VIILTOSUOJA

    TURVALLISUUTTA KEVYELLÄ KUITUMATERIAALILLA. Kuusikerroksisen viiltosuojan erityisen kevyet huipputekniset kuidut takaavat keveyden, hengittävyyden sekä erinomaisen suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Kuusikerroksinen viiltosuoja on kevyempi kuin yhdeksänkerroksinen materiaali ja suojaa erittäin hyvin viilloilta.

  • ProElast Stretch -osa nivusissa Zoom
    ProElast Stretch -osa nivusissa

    Viiltosuojaosaa ei ole ommeltu yhteen haaroissa, vaan se on liitetty yhteen elastisen kankaan avulla. Näin venyvyys ja liikkumavapaus on erinomaisella tasolla.

  • VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A Zoom
    VIILTOSUOJA-ALUE, MALLI A

    SUOJAUSTA METSÄTÖISSÄ. A-mallisissa viiltosuojahousuissa (standardin EN 381 ja EN ISO 11393 mukaiset) viiltosuoja peittää alavartalon etuosan kokonaan. Suojaus on ulotettu 5 cm:n etäisyydelle myös kummankin lahkeen takaosassa vasemmalla. Malli A takaa hyvän suojauksen metsätöissä.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 30.11.2023