STIHL TIMBERSPORTS®: Kilpahakkuun huippu

STIHL TIMBERSPORTS® on sarja äärimmäisiä hakkuukilpailuja. On helppo nähdä, miksi sitä pidetään kilpahakkuun huipentumana. Urheilijat kilpailevat toisiaan vastaan kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa – jopa kolmessa kirveslajissa ja kolmessa sahauslajissa.

Juhlallisuudet STIHL TIMBERSPORTS® -tapahtumassa

STIHL TIMBERSPORTS® -tapahtumat

Täältä löydät yleiskatsauksen kaikista virallisista STIHL TIMBERSPORTS® -tapahtumista ja -kilpailuista ympäri maailmaa. Tarjoamme kattavan tapahtumasuunnitelman, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot tapahtumista, lippujen ostopäivämääristä ja -ajoista, mahdollisesta tapahtuman suorasta lähetyksestä sekä lopputulokset. 

STIHL TIMBERSPORTS® -kilpailun historia

Kilpahakkuulla on pitkät perinteet yli 150 vuoden ajalta, minkä vuoksi sitä kutsutaan usein "alkuperäiseksi extreme-urheilulajiksi". Laji sai alkunsa Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Sieltä laji levisi Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja lopulta myös Aasiaan. Lue lisää STIHL TIMBERSPORTS® -lajin historiasta.

STIHL TIMBERSPORTS® -lajit

STIHL TIMBERSPORTS® -urheilijoilla on kilpailumuodosta riippuen valittavanaan yhteensä kuusi perinteistä puuhakkuulajia. Kolme lajia suoritetaan kirveellä, kolme sahalla. Kirveslajit ovat Underhand Chop, Standing Block Chop ja Springboard. Kolme sahauslajia ovat Stock Saw, Single Buck ja Hot Saw.

STIHL TIMBERSPORTS® -uutiskirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

LISÄÄ STIHL TIMBERSPORTS® -FANEILLE