HENKILÖKOHTAISET SUOJAVARUSTEET

FilterIconsuodatus

No results found

Sorry we can't find a match for this, please try a different search term.

Lisävarusteet


TYÖMUKAVUUS JA SUOJAUS


Mukavat, kestävät ja hyvin suunnitellut työvaatteet , jotka samanaikaisesti suojaavat tehokkaasti ja ovat mukavat käyttää.TURVALLISTA PÄÄSTÄ VARPAISIIN - OIKEAT SUOJAIMET KAIKKIIN TÖIHIN


STIHL valmistaa suojavarusteet turvallisuusstandardien mukaan unohtamatta käyttömukavuutta. Suojavarusteet suunnitellaan erityisesti päivittäisiin tehtäviin metsässä, puutarhanhoidossa ja maisemoinnissa sekä rakennustyömailla . Tuotekehityksessä käytämme hyväksi suunnittelijoidemme monivuotista asiantuntemusta ja asiakkaidemme käytännön kokemusta. Luotamme kestäviin materiaaleihin ja hyödyllisiin ominaisuuksiin. Käyttötarkoituksesta riippuen löydät tuotteita, joissa on viiltosuoja, sää-, tuuli- ja lämpösuoja tai piikkisuoja . Tarjoamme myös työvaatteita, joissa on paljon huomiovärejä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden.


Kun käytät kaikkia STIHL laitteitamme, suosittelemme käyttämään käyttöohjeessa määriteltyjä suojavarusteita. Tuotekohtaiset suositukset koskevat mm. viiltosuojausta,  työkäsineitä, suojalaseja, kuulonsuojaimia, suojakypäriä ja paljon muuta. Mitä tulee henkilökohtaisiin suojavarusteisiin, voit luottaa korkeaan STIHL laatuun.