Rakennusala

Ammattilaisten STIHL-sähkötyökaluja käytetään rakennustyömailla kaikkialla maailmassa ja siihen on hyvä syy. STIHL tarjoaa rakennustyömailla tarvittavaa tehoa, kestävyyttä ja suorituskykyä. Kun valitset STIHLin, saat aina asiantuntevaa neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.

Laikkaleikkuria käyttävä ja henkilönsuojaimiin pukeutunut henkilö

Laitteet rakennusalalle

STIHL-katkaisulaikat

Bensiinikäyttöiset STIHL TS 500i -laikkaleikkurit rakennustyömaalla

Tarkka, kestävä ja luotettava

STIHL-katkaisulaikat täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, ja ne voidaan jakaa kahteen perusluokkaan: synteettisestä hartsista valmistetut katkaisulaikat ja timanttikatkaisulaikat. Olemme koonneet tähän artikkeliin kaikki hyödylliset tiedot.

Etsi lähin STIHL-jälleenmyyjä

Työturvallisuus STIHLillä

Kolme STIHL-suojavarusteisiin pukeutunutta miestä pitää STIHL-akkutyökaluja ajoneuvon avoimen tavaratilan vieressä, taustalla puupino

Työterveys ja -turvallisuus

STIHL panostaa työturvallisuuteen ja terveyden suojelemiseen työskentelyn aikana. Pidämme sinut ajan tasalla tärkeimmistä suojatoimenpiteistä ja turvatoimenpiteistä, jotta voisit yhdessä työntekijäsi kanssa työskennellä turvallisesti ja rauhassa.

Täydellinen suoja päästä varpaisiin

STIHL-esittelytila, jossa on moottorisahoja ja henkilönsuojaimia

Tutustu STIHLiin: messut ja tapahtumat

Haluatko lisätietoja STIHListä ja ammattikäyttöön tarkoitetuista tuotteistamme? Mikset kävisi tutustumassa esittelytilaamme messuilla? Odotamme yhteydenottoasi Lue viimeisimmät tiedot tulevista tapahtumista täältä.

Muut palvelut