Innovaatiot ja teknologiat

Lue lisää todistetun STIHL-laatumme taustatekijöistä ja miten STIHL-teknologia auttaa ammattilaisia ylittämään itsensä.

Parempi suorituskyky – todistettua STIHL-laatua 

Tiedämme, että suorituskyky ja luotettavuus ovat välttämättömiä ammattikäyttökohteissa, jotta voit suorittaa projektisi onnistuneesti. Siksi emme koskaan tyydy nykytilanteeseen ja kyseenalaistamme sen sijaan jatkuvasti mahdollisuuksien rajoja. Vain siten voimme taata sinulle aina parhaat sähkötyökalut, ratkaisut ja laitteet, jotka helpottavat työtäsi ja tarjoavat ainutlaatuisen työkokemuksen.

STIHL-TEKNOLOGIA. TARKOITETTU KAIKILLE ULKOTÖIHIN.

Tarjoamme muitakin innovaatioita: BGA 300 sisältää uuden äänenvaimennusjärjestelmän, joka varmistaa hiljaisen toiminnan. MSA 300 puolestaan on ensimmäinen STIHLin moottorisaha, jossa on käyttö- ja ilmoitusasema. Päästötön akkukäyttöinen TSA 230 -laikkaleikkuri sopii myös sisäkäyttöön, ja sen sisäänrakennettu vesiliitäntä sitoo syntyvän pölyn välittömästi.

Kumppanisi ammattikäyttökohteisiin

STIHL-jälleenmyyjät ovat oivia kumppaneita ammattikäyttökohteisiin. Asiantuntemuksensa ja kokemuksensa ansiosta he voivat tukea sinua oikeiden työkalujen valinnassa ja tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä kunnossapitoa. Etsi lähin STIHL-jälleenmyyjä ja kokeile itse!

Työturvallisuus STIHLillä

Kolme suojavarusteita käyttävää miestä ajoneuvon edessä ja avattu STIHL-akkutyökaluja sisältävä tavaratila

Työterveys ja -turvallisuus

STIHL panostaa työturvallisuuteen ja terveyden suojelemiseen työskentelyn aikana. Pidämme sinut ajan tasalla tärkeimmistä suojatoimenpiteistä ja turvatoimenpiteistä, jotta voisit yhdessä työntekijäsi kanssa työskennellä turvallisesti ja rauhassa.

Täydellinen suoja päästä varpaisiin

INNOVATIIVISIA RATKAISUJA AMMATTILAISILLE KAIKILLA TEOLLISUUDENALOILLA.

STIHL tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat ja tehostavat ammattimaista työskentelyä niin puutarha- ja maisemointialalla, metsätaloudessa kuin rakennusalallakin. Lue täältä, mitkä teknologiat ja innovaatiot ovat tällä hetkellä olennaisia toimialallasi.

 

 

Muut palvelut