Työskentelytekniikka ja työkalujen kunnossapito

Työskentele turvallisesti

Turvallisuus ja toimivat työkalut ovat tärkeitä jokaisessa projektissa. Täältä löydät vinkkejä ammattimaiseen työskentelyyn jokaisella työkalulla.

Akkujen hoito ja STIHL AK 10- ja AK 20 -akut työkaluvarastossa

Akun huolto

Käytitpä sitten pensasleikkureita, moottorisahoja tai robottiruohonleikkureita, yhä useammat STIHL-työkalut toimivat käytännöllisillä litiumioniakuilla. Lue tästä lisää litiumioniakuilla varustettujen sähkötyökalujen eduista ja siitä, miksi muisti-ilmiöstä ei tarvitse huolehtia.
Akkujen hoitovinkkejä
Bensiinikäyttöinen STIHL MS 261 C-M -moottorisaha metsässä puunkannassa

Moottorisahoihin liittyviä vinkkejä

Olemme koonneet yhteen vinkkejä, jotka helpottavat moottorisahan käyttöä. Lisätietoa moottorisahan kunnossapidosta sekä teräketjun teroittamisesta ja kiristämisestä. Täältä löydät myös vinkkejä suojavarusteista, moottorisahojen oikeasta polttoainesekoituksesta, polttopuiden tekemisestä ja moottorisahojen sertifioinnista.
Lue lisää moottorisahoihin liittyviä vinkkejä
Kukkaniittyä FSA 57 -laitteella leikkaava mies

Ruohotrimmeriin liittyviä vinkkejä

Oikeiden suojavarusteiden ja raivaussahalle sopivan polttoaineseoksen lisäksi huolto, työturvallisuus ja leikkurin vaihtaminen tarvittaessa ovat tärkeitä. Olemme myös koonneet yhteen joitakin tietoja raivaussahan käynnistämisestä, oikeaoppisesta varastoinnista sekä käytöstä.
Lue nyt raivaussahaan liittyviä vinkkejä
Bensiinikäyttöinen STIHL HSA 82 T -pensasleikkuri nurmikolla, jossa sen leikkuriin suihkutetaan hartsiliuotinta

Pensasleikkurin puhdistaminen

Det ansamlas mycket smuts och rester på en häcksax när man använder den. Att veta hur man rengör verktyget på rätt sätt är en del av hemligheten bakom verktygets långa livslängd.
Lue pensasaitojen leikkausvinkit nyt
STIHL iMOW® RI 422 -robottiruohonleikkuri vihreällä nurmikolla talon edessä

Robottiruohonleikkurien vinkit

Jos puutarhasi pinta-ala on suuri tai ruohon leikkaamiseen on vain vähän aikaa, robottiruohonleikkuri on oiva apuväline. Näytämme, miten robottiruohonleikkuri asennetaan ja miten leikkuusuunnitelma laaditaan. Lisäksi annamme vinkkejä robottiruohonleikkurin puhdistamiseen, kunnossapitoon ja varastointiin.
Lue nyt robottiruohonleikkuriin liittyviä vinkkejä

Lisätietoja työtekniikasta ja työkalujen kunnossapidosta

Suojavarusteita käyttävät miehet seisomassa kaadettujen puiden edessä

Suojavarusteet

Turvallinen työskentely edellyttää oikeita vaatteita ja varusteita. Suojavarusteiden osalta STIHL on sitoutunut varmistamaan, että tuotteitamme on mukava käyttää ja että ne tarjoavat optimaalisen suojan ja turvallisuuden.

Lisää tekniikasta kiinnostuneille