Tärkeää tietoa

STIHL RMA 235.0 takaisinkutsu

STIHL RMA 235

STIHL kutsuu takaisin rajatun tuotealueen akkukäyttöiset STIHL RMA 235.0 -ruohonleikkurit

Väärennökset ja piratismi

STIHL Mitarbeiter überprüfen die Qualität von einem STIHL Laubbläser.

Ole varovainen: Mikä näyttää halvalta voi osoittautua erittäin kalliiksi, koska väärennettyjen moottorisahojen huomattavan alhainen hinta kulkee käsi kädessä sahan lyhyemmän elinkaaren, alhaisemman tehon ja alhaisemman turvallisuuden kanssa.

Varoitus koskien moniosaisia metallisia terälaitteita raivaussahoille

STIHL Trimmer

Moniosaisia metalliteriä (esimerkkejä alla) ei saa missään olosuhteissa käyttää STIHL raivaussahoissa. Ne muodostavat luvattoman yhdistelmän STIHL tuotteelle. Tämänkaltaiset terälaitteet muodostavat riskin yksittäisen metallipalan irtoamiselle kulumisen tai osuman seurauksena, jolloin osa voi lentää terälaitteesta suurella nopeudella. Tuloksena, tämänkaltaisen terälaitteen käyttäminen raivaussahassa voi aiheuttaa erittäin vakavia vammoja joko käyttäjälle tai sivullisille.

Varoitus väärennetyistä mainoksista sosiaalisessa mediassa

Olemme havainneet, että sosiaalisessa mediassa liikkuu useita väärennettyjä mainoksia STIHL GTA 26 akkusahan kanssa identtiseltä vaikuttavalta tuotteesta. Tuote on kuvattu nimellä GTA 26 Wood Cutter ja hinta on epärealistisen alhainen näin laadukkaalle tuotteelle. Nämä mainokset ovat väärennettyjä, eikä niillä ole mitään tekemistä STIHL konsernin tai STIHL jälleenmyyjien kanssa.

Tuotetiedot ja kuvat on otettu ilman STIHL konsernin lupaa, mukaan lukien STIHL-logo, mikä voi harhauttaa kuluttajia tunnistamasta niitä valheellisiksi mainoksiksi. Linkitettyjen verkkosivustojen tarkempi tarkastelu paljastaa kansainvälisiä yhteystietoja, joissa on epäilyttäviä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita.

Otamme tämän erittäin vakavasti ja kehotamme kuluttajia tutkimaan lähettäjää tarkemmin ennen tuotteen ostamista. STIHL tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Jos haluat ostaa STIHL GTA 26 akkusahan, etsi lähin jälleenmyyjäsi osoitteista stihlgarden.fi stihlpro.fi tai stihl.fi. 

Lisätietoja STIHL istä