Väärennökset ja piratismi

Ole varovainen: Mikä näyttää halvalta voi osoittautua erittäin kalliiksi, koska väärennettyjen moottorisahojen huomattavan alhainen hinta kulkee käsi kädessä sahan lyhyemmän elinkaaren, alhaisemman tehon ja alhaisemman turvallisuuden kanssa. Väärennettyjä moottorisahoja ei myöskään aina tarjota edulliseen hintaan. Monissa tapauksissa hinta on vain hieman alhaisempi kuin aidon tuotteen. Tällä luodaan vaikutelma, että kyseessä olisi aito STIHL tuote.

Väärennökset ovat todella vaarallisia

Kun STIHL tuotteille on ominaista, kaikkien muiden ominaisuuksien lisäksi, muun muassa tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset, tämä ei ole taattua väärennösten kohdalla. Usein väärennetyt koneet hajoavat vain lyhyen käyttöajan jälkeen ja varaosia ei ole saatavilla, mikä tarkoittaa että niitä ei voi korjata. Lisäksi turvallisuuden kannalta kriittiset ominaisuudet voivat olla puutteellisia tai jopa puuttua kokonaan laitteesta. Esimerkiksi automaattisen takapotkusuojuksen - moottorisahan tärkein turvaominaisuus - todettiin olevan rikki kun yksi väärennetty moottorisa purettiin laatikosta.

STIHL moottorisahoista on tullut huomion kohde väärentäjille. Suurin osa väärennöksistä on peräisin Kiinasta ja ne näyttävät hyvin samanlaisilta kuin aito STIHL tuote, erityisesti niiden oranssi / harmaa väritys. Lisäksi, kuluttajia hämätään liimaamalla STIHL tarra tuotemerkkinä koneeseen ja joissakin tapauksissa käytetään tuttuja mallimerkintöjä kuten esimerkiksi "MS 440". Värien ja mallimerkinnän lisäki, näissä mottorisahoissa ei ole mitään yhteistä alkuperäisiin STIHL moottorisahoihin.

Kuinka voit suojautua väärennöksiltä?

Katukauppiaat, kirpputorit ja autosta suoraan myyvät ihmiset voivat usein olla merkki väärennettyjen, huonompilaatuisten ja riskialttiiden tuotteiden myyjistä. Sama koskee tilanteita, joissa uusia STIHL tuotteita myydään huomattavalla alennuksella internetissä.

STIHL toimittaa tuotteitaan vain ja ainoastaan valtuutettujen STIHL Jälleenmyyjien kautta, jolloin varmistutaan alkuperäisistä tuotteista, palvelusta ja neuvoista. Oman STIHL Jälleenmyyjäsi luona varmistut, että saat täyttä STIHL laatua etkä halpaa kopiota.

Huomautus:

Epäselvissä tilanteissa, voit ottaa aina yhteyttä Palvelevaan STIHL Jälleenmyyjääsi. Vastaamme myös itse mielellään kaikkiin kysymyksiisi, kirjoita meille osoitteeseen: info@stihl.fi.