STIHL connected: työkalujen digitaalinen hallinta

STIHL connected -sovelluksen avulla voit seurata kalustoasi milloin ja missä tahansa. Säästää aikaa ja rahaa joka päivä.

STIHL connected -sovelluksen avulla voit hallita kalustoasi tehokkaasti. 

STIHL connected on digitaalinen ratkaisu sähkötyökalujen hallintaan, sen avulla voit organisoida päivittäisen työsi älykkäästi ja tehokkaasti. Voit siis olla varma, että hyödynnät laitteesi parhaiten joka päivä. Intuitiivinen, kustannustehokas ja vaivaton.

Tutustu mahdollisuuksiin:

  • Sähkötyökalun tietojen automaattinen vastaanotto.
  • Aina hyvä yleiskuva laitteistosta.
  • Tiedät, missä sähkötyökalusi olivat viimeksi.
  • Vähemmän seisokkeja.
  • Huoltotietojen välitys jälleenmyyjille.

Lisätietoa STIHL connected -sovelluksen eduista sähkötyökalujesi hallinnassa ja huollossa saat pätevältä STIHL-jälleenmyyjältä.

Todellista tehoa ammattikäyttöön. Täydellinen yhteys.

Järjestelmän eri osien välistä vuorovaikutusta havainnollistava infografiikka, jossa näkyvät STIHL Smart Connector -liittimet, STIHL-akut integroidulla Bluetooth-liitännällä, älypuhelin STIHL connected -sovelluksella, STIHL connected Box ja kannettava tietokone STIHL connected -portaalilla.

Rakennuspalikat ammattimaiseen sähkötyökalujen hallintaan

STIHL connected on digitaalinen ratkaisu, joka tuo todellista lisäarvoa päivittäiseen työhösi. Se perustuu seuraavien komponenttien ja sovellusten optimaaliseen vuorovaikutukseen.

STIHL Smart Connector ja STIHL Smart Connector 2 A työpöydällä. Taustalla näkyy erilaisia STIHL-työkaluja epätarkasti.

STIHL Smart Connector -liittimet

STIHL Smart Connector ja Smart Connector 2 A tallentavat olennaiset käyttötiedot ja välittävät ne STIHL connected Boxiin tai STIHL-sovellukseen. 

↓ STIHL Smart Connector -liittimet

Henkilö pitämässä STIHL AP 500 S -akkua käsissään. Vihreä valo varaustason näytön LED-merkkivaloissa.

STIHL-akut

Integroidun Bluetooth®-liitännän avulla STIHL AR 2000 L- ja AR 3000 L -reppuakut sekä STIHL AP 500 S -akku voidaan integroida ja niitä voidaan hallita samalla tavalla kuin sähkötyökaluja. Näin voit tarkastella varaustasoa, käyttöaikaa ja sarjanumeroa STIHL connected -sovelluksessa ja STIHL connected -portaalissa.

↓ STIHL-akut

STIHL connected Box ripustettuna työpajan hyllylle. Taustalla puutarhuri ja maisemasuunnittelija vuorovaikutuksessa älypuhelimensa kanssa.

STIHL connected Box

STIHL connected Box siirtää nopeasti, luotettavasti ja automaattisesti STIHL Smart Connector -liittimellä tai integroidulla liitännällä varustetulla akulla kerätyt käyttötiedot STIHL Cloudiin. Saatavana mobiiliversiona ajoneuvoihin ja kiinteänä versiona varastoihin ja korjaamoihin.

↓ STIHL connected Box

Henkilö seisomassa lava-auton lastausalueen edessä, kun alueella on erilaisia STIHL-työkaluja. Henkilö pitämässä älypuhelinta kädessään STIHL connected -sovelluksen ollessa auki.

STIHL connected -sovellus

STIHL connected -sovelluksen avulla voit pitää silmällä kaikkea myös liikkeellä ollessasi ja tarkastella koneidesi tilaa ja sijaintia milloin tahansa. Käytännöllisen "Nearby"-toiminnon ansiosta näet välittömästi, jos sähkötyökalu puuttuu ulkokäytön jälkeen, minkä ansiosta mitään ei enää unohdu töiden lopettamisen jälkeen.

Google Play Store
Apple App Store

Henkilö käyttämässä STIHL connected -portaalia kannettavalla tietokoneella nähdäkseen erilaisia sähkötyökalun tietoja.

STIHL connected -portaali

STIHL-pilveen tallennetut konetiedot ovat sen jälkeen milloin tahansa käytettävissäsi STIHL connected -portaalissa, mikä helpottaa arviointia, yksityiskohtaista analyysia ja toimintojen tehokasta suunnittelua.

STIHL connected -portaali

Analysoi, hallitse ja suunnittele sähkötyökalujasi ja toimintojasi milloin ja missä haluat. Lisätietoja ja vinkkejä sähkötyökalujen digitaalisesta hallinnasta saat milloin tahansa STIHL-jälleenmyyjältäsi.

STIHL connected: Yksi järjestelmä. Lukuisia etuja.

Olemme kehittäneet edistyksellisen digitaalisen sähkötyökalujen hallinnan, jotta voit keskittyä olennaiseen ja työskennellä entistä tehokkaammin. Löydät kaiken tarvittavan täältä tai STIHL-jälleenmyyjältäsi.

Usein kysytyt kysymykset

Vaihda nyt älykkääseen sähkötyökalujen hallintaan

Kirjautuminen ja aloittaminen

Rekisteröidy kerran STIHL connected -palveluun, niin saat käyttöösi kaikki STIHL connected -portaalin ja -sovelluksen toiminnot. Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen STIHL-jälleenmyyjään suoraan järjestelmästä.

STIHL connected -portaalin edut yhdellä silmäyksellä

Portaali ja sovellus

Sähkötyökalujen yleiskatsaus

Hyvä yleiskuva koko laitekannastasi milloin ja missä tahansa: laitteet, käyttöaika, huoltoaikataulut ja paljon muuta.

Käyttöaikatiedot

Yleiskatsaus kunkin sähkötyökalun kokonaiskäyttöajasta ja päivittäisestä käyttöajasta.

Tapahtumien yleiskuva

Yhteenveto tulevista, ajankohtaisista ja suoritetuista tapahtumista (esim. huolto) Smart Connector -liittimeen liitetyille sähkötyökaluille.
Lisäksi: Yhteenveto korjauksia vaativista vioista ja manuaalisista merkinnöistä Smart Connector 2 A -liittimeen kytketyille sähkötyökaluille.* 

Sähkötyökalun tila

Yleiskatsaus sähkötyökalujen käytettävyyteen: Voit tarkastella ja muokata Smart Connector -liittimellä varustettujen sähkötyökalujen tilaa ja lisätä tietoja, kuten huomautuksia ja kuvia tapahtuman kommentoimiseksi (esim. korjaus).
Smart Connector 2 A tallentaa muun muassa sähkötyökalujesi tilan ja asettaa sen automaattisesti.*

Sijainti

Näet sähkötyökalujesi viimeisimmät tunnetut sijainnit.
"Nearby"-toiminto antaa yleiskuvan lähellä olevista sähkötyökaluista.**

Kunnossapidon hallinta

Ilmoitus täysin tuettujen STIHL-sähkötyökalujen vakiohuoltotarpeista ja mahdollisuus luoda yksilöllisiä huoltoaikatauluja sähkötyökaluillesi vastaavien muistutusten saamiseksi.

Vain portaalissa

Käyttöaika-analyysi

Jotta voit arvioida sähkötyökalujesi käyttöaikaa, käyttöhistorian sisältävä kaavio sisältää päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset tiedot.*

Nopeuden histogrammi

Tietoja laitteistosi nopeusalueesta sen käytön optimoimiseksi ja esimerkiksi akun käyttöiän pidentämiseksi.*

Tiimien hallinta

Voit järjestää sähkötyökalut ja työntekijät tiimeiksi. Hallitse rooleja ja oikeuksia keskitetysti portaalissa.

Kunnossapidon hallinta

Mahdollisuus poistaa huoltomuistutukset käytöstä.

Jälleenmyyjän yhteystiedot

Jos työkalusi tarvitsevat huoltoa/korjausta, ota yhteyttä jälleenmyyjään suoraan STIHL connected -sovelluksesta.

* Vain Smart Connector 2 A:n kanssa
**Vain sovelluksessa

Lisää tekniikasta kiinnostuneille