STIHL ¡MOW® -robottiruohonleikkurit

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri on vaivaton tapa hoitaa nurmikkoa täydellisesti, sillä se hoitaa ruohonleikkuurutiinin automaattisesti ja aikataulun mukaisesti.

STIHL iMOW® RMI 422 -robottiruohonleikkuri vihreällä nurmikolla talon edessä

STIHL RMI 422: ¡MOW® 4 pienille ja keskikokoisille nurmikoille

iMOW® 4 -robottiruohonleikkurimme hoitavat automaattisesti ja luotettavasti jopa 1700 m²:n nurmikon. iMOW® 4 -robottiruohonleikkuri hoitaa vaativatkin ruohot innovatiivisella teräteknologialla, jonka vankka, kaksoisteroitettu silppuamisterä leikkaa ruohon uskomattoman tarkasti.

STIHL iMOW® RM 522 -robottiruohonleikkuri vihreällä nurmikolla penkin vieressä

STIHL RMI 522 C: ¡MOW® 5 keskikokoisille nurmikoille

iMOW® 5 on suunniteltu keskikokoisille puutarhoille, joiden nurmikkopinta-ala on enintään 2 100 m2. Kaksoisteroitettujen silppuamisterien ansiosta iMOW® pitää ruohon siistinä – ja leikkuri on niin tehokas, että tarvitset vain lyhyen viikoittaisen leikkauskerran.

STIHL iMOW® RMI 632 -robottiruohonleikkuri latausasemassa puutarhassa.

STIHL RMI 632: ¡MOW® 6 suuremmille nurmikoille

RMI 632 -mallit sopivat jopa 5 000 m²:n nurmikon hoitoon. iMOW® 6 -robottiruohonleikkureissamme on erittäin tehokas integroitu litiumioniakku, jossa on sisäänrakennettu älykäs latauksen hallinta tehokkuuden ja akun käyttöajan maksimoimiseksi. Se voi latautua nopeasti ajastetun leikkuutyön loppuun saattamiseksi tai latautua hitaammin, kun leikkurilla ei ole tulevaa tehtävää. Voit siis luottaa siihen, että STIHL iMOW® 6 on aina käyttövalmis.

Koe ¡MOW® toiminnassa

STIHL tarjoaa sopivan ¡MOW®-leikkurin jokaiselle nurmikolle

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit leikkaavat ruohon automaattisesti, kiertävät esteet itsenäisesti, selviävät jopa 45 %:n kaltevuudesta ja latautuvat tarvittaessa itsenäisesti. Nopeat, dynaamiset leikkuusuunnitelmat ja yksinkertainen, intuitiivinen käyttö tekevät kaikista STIHL iMOW® -robottiruohonleikkureista erittäin käteviä, jolloin sinulle jää enemmän aikaa muihin projekteihin.

Miksi STIHL ¡MOW® -leikkurin hankinta kannattaa?

Jos haluat tehdä nurmikonhoidosta vaivatonta, tutustu kaikkiin STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurin tarjoamiin etuihin.

STIHL ¡MOW® älykkääseen nurmikonhoitoon

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit ovat älykkäitä ja helppokäyttöisiä koneita. C-mallejamme voidaan käyttää myös iMOW®-sovelluksella ja älykotijärjestelmällä.

Nainen tabletin kanssa puutarhassa käyttämässä STIHL iMOW® 522 -robottiruohonleikkuria

Robottiruohonleikkurin käyttäminen STIHL ¡MOW® -sovelluksella

Intuitiivisen STIHL iMOW® -sovelluksen avulla voit muokata leikkuusuunnitelmaasi, tarkastella tilapäivityksiä ja käynnistää tai keskeyttää leikkuuprosessin älypuhelimella tai tabletilla.

Voit ladata STIHL iMOW® -sovelluksen App Storesta tai Google Playstä.

Saat reaaliaikaisen yleiskuvan robottiruohonleikkurin huoltotiedoista, suorituskykytiedoista ja muista tärkeistä toiminnoista.

STIHL iMOW® -sovelluksen avulla voit mukauttaa leikkuuaikoja ja luoda dynaamisen leikkuusuunnitelman missä tahansa. Voit lisätä aktiivisia aikarajoituksia ja kausittaisia kasvun säätöjä ja jopa integroida nykyiset sääennusteet aktiivisiin aikoihin. Voit myös saada ilmoituksia, jos iMOW®-robottiruohonleikkuri juuttuu kiinni tai kun terä on vaihdettava.

Sovelluksessa on GPS-varkaudenestotoiminto, joka ilmoittaa, jos STIHL iMOW® -leikkuri poistuu kotisi läheisyydestä. Voit myös tarkastella – ja jakaa sosiaalisessa mediassa – tietoja STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurisi leikkuutehosta. STIHL iMOW® -sovellus on saatavana Android- ja iOS-älypuhelimiin sekä verkkosovelluksena tietokoneellesi. Koska sovellus käyttää STIHL iMOW® -pilvipalvelua, voit aina luottaa siihen, että laitteillasi on ajantasaiset tiedot.

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit puutarhan vihreällä nurmikolla

Haluatko henkilökohtaista neuvontaa?

STIHL-jälleenmyyjä asentamassa rajakaapelia.

Valtuutettu ¡MOW®-jälleenmyyjän asennus

Kukaan ei tunne iMOW®-robottiruohonleikkuria paremmin kuin valtuutettu STIHL-jälleenmyyjäsi, joka tekee asennuksen mielellään puolestasi. Pyynnöstä jälleenmyyjäsi voi myös asentaa rajakaapelin, asentaa telakointiaseman, laatia leikkuusuunnitelman ja ohjelmoida iMOW®-leikkurin. Miksi et varaisi henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa STIHL-jälleenmyyjältä? Ammattimainen palvelu on taattu alusta alkaen.

STIHL ¡MOW® -leikkurin asentaminen itse

Jos päätät asentaa iMOW®-robottiruohonleikkurisi, löydät artikkelistamme vaiheittaiset ohjeet sen asentamiseen. Tarvitset vain rajakaapelin ja kiinnitysnaulat. iMOW® -robottiruohonleikkurit sopivat myös alle 100 m²:n nurmikoille. Tarjoamme AKM 100 -moduulin erityisesti pienemmille nurmikoille.

Asennukseen tarvittavat lisävarusteet

Usein kysyttyä STIHL ¡MOW® -tuotteista

Onko sinulla muita kysymyksiä?

Siirry tukiportaaliimme, jossa on enemmän usein kysyttyjä kysymyksiä iMOW®-robottiruohonleikkureistamme.

Yhteenveto: STIHL ¡MOW®

  • STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit pitävät puutarhasi hyvännäköisenä ja antavat sinulle aikaa muille puutarhaprojekteille
  • STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit tarjoavat äärimmäistä mukavuutta nopean, automaattisen leikkauksen ja yksinkertaisen, intuitiivisen käytön ansiosta.
  • STIHL iMOW® 4 -mallit sopivat jopa 1 700 neliömetrin nurmikon leikkaamiseen, iMOW® 5 sopii täydellisesti jopa 2 100 neliömetrin alueille ja iMOW® 6 -mallit selviävät jopa 5 000 neliömetrin alueista
  • STIHL iMOW® -valikoiman C- ja PC-malleja voi käyttää myös sovelluksella, puheohjauksella tai integroituna osana älykotijärjestelmää
  • STIHL iMOW® -robottiruohonleikkurit voidaan nyt suojata erityisellä lisävakuutuksella

Lisätietoja älykkäistä tuotetekniikoista