STIHL moottoritekniikka: Käyttövoimaa kaikkiin käyttökohteisiin

Moottorit tuottavat laitteisiin työtehtävissä tarvittavan voiman. Niissä piilevä moottoritekniikka on yhtä monipuolista kuin laitteiden käyttökohteiden kirjo.

Nelitahtimoottoreista sähkökäyttöön: STIHL tarjoaa moottoritekniikkaa, joka selättää kaikki haasteet. Käyttökohteiden kirjo on yhtä monipuolinen kuin työtehtävien. Monipuolisuuden takaa moottoritekniikka, jota kehitämme jatkuvasti. Tällä sivulla kerromme polttomoottoriemme innovatiivisesta tekniikasta. Saat lisätietoa kustakin tekniikasta siirtymällä sitä koskevaan artikkeliin. 

STIHL moottoritekniikka

Moottori

4-Mix®-moottori

STIHL 4-MIX® on kehittämämme nelitahtimoottori. Siinä yhdistyvät kaikki kaksi- ja nelitahtimoottorien edut. Innovatiivinen moottoritekniikka tuottaa valtavan vetovoiman ja parantaa vääntömomenttia huomattavasti. Lisäksi haitallisten pakokaasujen määrä ja huoltotarve on entistä pienempi.
Lue lisää STIHL 4-MIX-moottorista
Puuta kuoritaan polttomoottorikäyttöisellä STIHL MS 261 C-M -moottorisahalla, jossa on 2-MIX-moottori ja Light 04 -terälevy

2-mix-moottori

2-MIX-moottorissa on suuri moottoriteho, ainutkertainen suorituskyky ja vakuuttava vääntömomentti, jotka takaavat hyvän leikkuutehon ja vetovoiman. Innovatiivinen huuhtelulla varustettu järjestelmä vähentää haitallisia päästöjä ja säästää huomattavasti polttoainetta.
Lue lisää STIHL 2-MIX-moottorista
Suojavarusteisiin pukeutunut mies sahaa kaadettua puunrunkoa magnesiummännällä varustetulla polttomoottorikäyttöisellä STIHL MS 400 C-M -moottorisahalla

Magnesiummäntä

Teknisen kehityksen edelläkävijänä olemme erikoistuneet kevyistä komponenteista koostuviin moottorisahoihin. Yksi kehitystyön tuloksista on erityisestä magnesiumseoksesta valmistettu mäntä. Tämä artikkeli johdattaa sinut tekniikkainnovaatiomme taustoihin.
Lue lisää magnesiummännästä
Suojavarusteisiin pukeutunut mies käyttämässä STIHL laikkaleikkuria

Innovatiivinen polttoaineen ruiskutus

Polttoaineen ruiskutusjärjestelmä varmistaa, että polttoaineseosta on moottorisahassa aina siellä, missä sitä tarvitaan – lämpötilasta ja sijainnista riippumatta. Se varmistaa, että polttoaine sekoitetaan ongelmitta moottoreissa, joissa ei ole kaasutinta, ja että moottorisaha toimii milloin ja missä tahansa.
Lue lisää polttoaineen ruiskutuksesta

Moottoritekniikan yhteenveto

  • Moottoritekniikkamme kattaa kaiken nelitahtimoottoreista sähkömoottoreihin.
  • Moottoritekniikkamme takaa moottorit kaikkiin työtehtäviin.
  • Moottoritekniikkamme takana on jatkuvaa käyttövoimajärjestelmien kehittämistä jo vuodesta 1926.

Muita innovaatioitamme

M-Tronic takaa moottorin tasaisen käynnin. Järjestelmä pitää moottoritehon optimaalisena ja säätää sytytyshetken ja polttoaineen annostelun elektronisesti erittäin tarkkaan kaikissa käyttötiloissa.  M-Tronic on moottoritekniikka, joka erottuu edukseen. Joka päivä.

Lisätietoa tekniikasta kiinnostuneille