STIHL teknologia: ulkoilmaan. Ja kaikille siellä työskenteleville

STIHL teknologia on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät luonnossa ja haluavat ylittää itsensä. Lue lisää STIHL järjestelmistä ja -tekniikasta sekä innovatiivisista tuotetarvikkeista.

Polttomoottorikäyttöistä STIHL FS 311 -raivaussahaa käynnistetään

STIHL moottoritekniikka

Meillä on bensiini-, akku- ja sähkökäyttöisiä koneita - sovelluksen ja käyttäjän mieltymysten mukaan. Lisäksi monet koneet on varustettu innovatiivisella moottoritekniikalla. Ruiskutus, kaasuttimen lämmitys ja muut ominaisuudet helpottavat työtäsi huomattavasti.
Lisää moottoritekniikasta
Kaksi akkua STIHL-akkuteknologialla korjaamon hyllyllä

STIHL-akkuteknologia

Akkukäyttöiset koneet sopivat erinomaisesti sekä yksityiseen että ammattikäyttöön. Pitkän käyttöikänsä ja korkean suorituskykynsä ansiosta akkukoneemme sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen työhön. Tutustu akkukoneisiimme ja lue kaikki akkujen taustalla olevasta tekniikasta.
Lisää akkuteknologiasta
Mies työskentelemässä rakennustyömaalla STIHL TS 500i -laikkaleikkurilla

STIHL katkaisulaikat: tarkka, kestävä, erinomainen luotettavuus

STIHL leikkuukiekot ovat erittäin korkealaatuisia, ja ne voidaan periaatteessa jakaa kahteen luokkaan: kuituvahvisteiset leikkuukiekot ja timanttileikkuukiekot. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen kaiken, mitä sinun on tiedettävä.
Lisätietoja STIHL Leikkuukiekoista

Ainutlaatuinen kumppanuutemme on kasvanut vuosien varrella ja perustuu STIHL:lle ominaisen innovatiivisen teknologian jatkuvaan kehittämiseen. Vuonna 1926 me STIHL:llä aloimme parantaa luonnossa työskentelyä oikean teknologian avulla. Tämän vision pohjalta perustajamme Andreas Stihl kehitti ensimmäisen moottorisahansa vuonna 1926. Hänen liikkeellepanevana voimanaan oli helpottaa ihmisten työskentelyä luonnossa ja luonnossa. Tämä motto on meille edelleen keskeinen. Siksi suunnittelemme STIHL-tuotteet ja niiden tekniikan johdonmukaisesti asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. Teemme tämän innovatiivisella kokonaisten koneiden tuotekehityksellä ja yksittäisten komponenttien tekniikalla.

Kehityskeskuksessamme eri alojen asiantuntijat työskentelevät yhdessä tehdäkseen STIHL-teknologiasta entistä parempaa. Vielä käyttäjäystävällisemmäksi, polttoainetehokkaammaksi, ergonomisemmaksi, tehokkaammaksi, kestävämmäksi, jopa verkottuneemmaksi ja digitaalisemmaksi. Miksi me teemme niin? Yksinkertaisesti siksi, että STIHL kehittää tekniikkaansa ulkoilman vaatimusten innoittamana. Ja me tiedämme, mitä ulkona tapahtuu, nimittäin että siellä on annettava kaikkensa!

Täältä voit lukea kaiken STIHLin innovaatioista, mitä kehitetyn teknologian takana on, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja miten tuotetta voi parhaiten käyttää. Mitä enemmän tiedät STIHL-tuotteesi teknologiasta, sitä turvallisemmin osaat käsitellä sitä. Tuotteesi kestää pidempään ja tekee lopulta työstäsi miellyttävämpää.

Yhteenveto: STIHL tekniikka

  • STIHL tekniikka on helpottanut luonnossa työskentelyä vuodesta 1926 lähtien.
  • Omassa kehityskeskuksessamme eri alojen asiantuntijat työskentelevät STIHL tekniikan jatkuvan jatkokehityksen parissa.

Lisää teknologian harrastajille