Suora tuotevalinta: Oksasahat

HT 135

HT 135 -oksasaha: Voimakas ja tehokas

Yleistä

Ammattilaisille suunniteltu STIHL HT 135 -oksasaha sopii monenlaiseen metsän- ja puunhoitoon, esimerkiksi puiden karsimiseen, kuolleiden oksien poistamiseen, myrskytuhojen raivaukseen ja teiden yläpuolella kasvavien oksien leikkaamiseen. Oksasahassa on nyt uusi, entistä parempi kulmavaihde, joka on valmistettu magnesiumista. Magnesium on noin kolmanneksen alumiinia kevyempi materiaali, ja sen kestävyys suhteessa painoon on erinomainen. Tämä tekee vaihteesta kevyen, mutta vahvan.

Integroidulla lukkomutterilla varustetussa ketjupyörässä on tehokas purunpoisto, mikä vähentää tukkeutumisriskiä. Selkeät kaatomerkit ja integroitu, tukeva oksakoukku helpottavat sahauksen aloittamista ja kiinnijääneiden oksien irrottamista. Läpinäkyvän öljysäiliön ansiosta teräketjuöljyn määrää on helppo pitää silmällä.

Tukevan teleskooppivarren pituuden säätö onnistuu kätevästi pyöritettävän lukkomuhvin avulla. Neliömäisen muodon ansiosta varren vääntöjäykkyys on hyvä myös silloin, kun se on ulosvedettynä, mikä mahdollistaa tarkan sahauksen. Bensiinikäyttöisessä oksasahassa on tehokas 4-MIX-moottori, jonka polttoaineenkulutus ja melutaso ovat alhaisia. Lisäksi sahan leikkuuteho on erinomainen kapean 1/4" teräketjun ansiosta.

Teleskooppivarren pituus on säädettävissä välillä 270–390 cm, joten käyttäjän on helppo ulottua eri korkeuksilla oleviin oksiin. Lisävarusteena ovat saatavissa RTS-valjaat, joihin oksasahan voi kiinnittää. Ne vähentävät käsivarsien kuormitusta. Teleskooppivarren kiinnittimen sijaintia runkoputkessa voi säätää varren pituuden mukaan hyvän tasapainon saavuttamiseksi.

€1 059,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

HT 135

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Tilavuus cm³ 36,3
Teho kW/hv 1,4/1,9
Paino kg 1) 7,9
Terälevy cm 30
CO2-arvo g/kWh 845
Äänenpaine dB(A) 2) 92
Ääniteho dB(A) 2) 109
Säiliön tilavuus l 0,53
Ketjujako 1/4 " P
Kokonaispituus (min.) cm 3) 270

1) säiliöt tyhjänä, ilman terälevyä ja -ketjua
2) K-Faktori direktiivin RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) mukaisesti
3) Terävarustuksella

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

HT 135

Vakiovarusteet

 • Tukeva oksakoukku Zoom
  Tukeva oksakoukku

  Tukeva oksakoukku irtonaisten oksien helppoon poistamiseen puusta.

 • Ammattimainen STIHL ketjunkiristysjärjestelmä Zoom
  Ammattimainen STIHL ketjunkiristysjärjestelmä

  Teräketjun sivukiristys estää käsiä joutumasta kosketuksiin terävän ketjun ja kuorituen kärkien kanssa. Ja varmistaa, että ketjun kiristys on sekä yksinkertaista että turvallista. Purusuojan kannessa oleva integroitu näkökenttä helpottaa laipan sijoittamista. Integroidut mutterit minimoivat niiden katoamisriskin. Lastujen irtoaminen sivusta vähentää tukkeutumisriskiä.

 • Ammattimainen teleskooppivarsi Zoom
  Ammattimainen teleskooppivarsi

  Neliömäinen teleskoopvarsi tarjoaa suuren jäykkyyden jopa täysin ulos vedettynä, mikä varmistaa tarkan ohjauksen ja tarkat leikkaukset. Teleskooppivarsi on helposti säädettävissä korkealla työskentelyyn käytännöllisen ulosvetotoiminnon ja pyöritettävän lukkomutterin ansiosta. Laitteen putken pituus säädetään kokonaan ilman työkaluja.

 • Ergonominen pikasäätö Zoom
  Ergonominen pikasäätö

  Ergonomisella pikasäädöllä HTA:n pituutta voidaan helposti pidentää 285 - 405 cm. Säätö tapahtuu yksinkertaisesti löysäämällä ja kiristämällä pikasäätö 1/4 kierrosta.

 • Optimaalinen käsittely Zoom
  Optimaalinen käsittely

  Teleskooppivarressa oleva kiinnike helpottaa koneen kiinnittämistä ja irrottamista kantojärjestelmästä. Kiinnike on helposti säädettävissä käsin. Koneen paino jakautuu tasaisesti ja optimaalisesti RTS-tukijärjestelmän avulla. Kiinnikkeen kätevä kahva varmistaa, että kone on aina tukevassa otteessa, kun taas STIHL kantojärjestelmä helpottaa työskentelyä erityisesti pidennetyn teleskooppivarren kanssa työskenneltäessä. Kantojärjestelmämme tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden, kun työskentelet koneen kanssa. Jokaisessa mallissa on vakiona kantohihna.

 • STIHL 4-MIX moottori Zoom
  STIHL 4-MIX moottori

  STIHL 4-MIX ® moottori toimii kaksitahtipolttoaineella (1:50). Bensiini-öljyseos jaetaan sylinteripäässä olevan ohituskanavan kautta koko moottoriin, mikä takaa täydellisen voitelun. Tämän seosvoidellun polttoainesiirron ansiosta voidaan säästää osia, kuten öljypumppu, öljysäiliö ja öljypohja.

 • Kevyt magnesium vaihteisto Zoom
  Kevyt magnesium vaihteisto

  Kestävä ja kevyt magnesiumvaihteisto vähentää kuormitusta korkealla työskenneltäessä.

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä Zoom
  Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Ihminen, joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle kuten esim. moottorintärinälle, voi saada häiriöitä verenkiertoon käsissä ja käsivarsissa. STIHLin laadukas tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa vaarallisen tärinän moottorista ja terälaitteesta turvalliselle tasolle, jolloin koneella on mukava ja ergonominen työskennellä.

 • Yhden käden käyttö Zoom
  Yhden käden käyttö

  Kaikkia moottorintoimintoja on mahdollista käyttää samasta kahvasta. Työ on helppoa ja kätevää sekä turvallista.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Lisävarusteet

HT 135

Lisävarusteet

  • Teräketjusuoja, 30-35 cm leikkuupituudelle Zoom
   Teräketjusuoja, 30-35 cm leikkuupituudelle

   Vankka teräketjusuojus turvalliseen moottorisahan kuljetukseen. Suojaa sekä ketjua että käyttäjää. Sopii terälevyihin 3005 ja 3005 mini, leikkuupituuteen 35 cm asti.

  Tuote

  Hinta

  * Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon da / fi / no / sv 1.8.2022