Suora tuotevalinta: Moottorisahat ammattikäyttöön

MS 881

Maailman vahvin sarjavalmisteinen moottorisaha

Yleistä

Maailman vahvin sarjavalmisteinen moottorisaha! Erittäin suuren
tehon ansiosta se soveltuu erinomaisesti suurten puiden kaatamiseen ja käsittelyyn. Vahva 2-MIX-moottori takaa korkean
sahaustehon ja on polttoainetaloudellinen. Yhdistelmäkatkaisimen ansiosta lämmin moottorisaha on aina käyttövalmis, HD2-suodatin varmistaa pitkän suodattimen käyttöiän. Purusuojan kiinteät mutterit helpottavat ketjunvaihtoa. Ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit tekevät polttoaineen täytöstä helppoa ja turvallista.

alkaen €1 895,01*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

MS 881

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Kiskon pituus cm 90
Kiskon pituus " 36
Iskutilavuus cm³ 121,6
Iskutilavuus cu-in 7,42
Teho kW/hv 6,4/8,7
Teho hv 8,6
Paino kg 1) 9,9
Paino lbs 2) 21,8
Teho-painosuhde kg/kW 1,5
Järjestelmän paino kg 3) 13,23
Äänenpainetaso dB(A) 4) 106
Äänitehotaso dB(A) 4) 118
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 5) 9,8/9,8
Sahan ketjujako .404 "
CO2 g/kWh 729

1) Ilman polttoainetta, terälevyä ja teräketjua
2) tankin tyhjänä, ilman ketjua ja terälevyä
3) Ilman polttoainetta. Terälevy ja teräketju mukaan lukien.
4) K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2,0 dB(A)
5) K-arvo direktiivin 2006/42/E/ mukaan = 2 m/s²/K-arvo direktiivin 2006/42/EY mukaan = 2 m/s²

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

MS 881

Vakiovarusteet

  • STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ Zoom
    STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

    MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

  • MANUAALINEN PAINEENALENNUS Zoom
    MANUAALINEN PAINEENALENNUS

    VOIMIA SÄÄSTÄVÄ KÄYNNISTYS. Puolipuristin helpottaa laitteen käynnistystä. Kun venttiili avataan käynnistyksen yhteydessä, osa sylinterissä olevasta, kokoon puristetusta polttoaineseoksesta pääsee poistumaan. Tämä säästää käynnistysjärjestelmää ja vähentää käynnistettäessä tarvittavaa voimaa.

  • HD2-Suodatin Zoom
    HD2-Suodatin

    Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Kiitos suodattimen erityisen materiaalin se on helppo pitää puhtaana pesemällä suodatin lämpimällä vedellä.

  • KOMPENSAATTORI Zoom
    KOMPENSAATTORI

    VÄHEMMÄN HUOLTOA. Kaasuttimen säätöjärjestelmä, kompensaattori, huolehtii paineentasauksen avulla siitä, että ilmansuodattimen likaantumisesta huolimatta moottorin teho, pakokaasun laatu ja polttoaineenkulutus pysyvät pitkän aikaa lähes vakioina. Puhdista ilmansuodatin tämän takia vasta, kun laitteen teho heikkenee huomattavasti. Näin voit työskennellä pitkään huoltovapaasti.

  • Säädettävä öljypumppu Zoom
    Säädettävä öljypumppu

    Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.

  • TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS Zoom
    TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS

    HELPPOA JA TURVALLISTA JÄLKIKIRISTYSTÄ. Teräketjun sivukiristys takaa turvallisen, helpon ja nopean jälkikiristyksen ja ketjun vaihdon. Kiristysruuvia käytetään ketjupyörän suojuksen läpi sivusuunnassa.

  • Talvi-/kesäasento Zoom
    Talvi-/kesäasento

    STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

  • ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI... Zoom
    ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄI...

    NOPEA JA HELPPO KÄYTTÄÄ. Bajonettikorkin ansiosta öljy- ja polttoainesäiliö voidaan avata ja sulkea helposti muutamalla otteella ilman työkaluja.

  • STIHL EMATIC -JÄRJESTELMÄ Zoom
    STIHL EMATIC -JÄRJESTELMÄ

    PIENEMPI ÖLJYNKULUTUS. STIHL Ematic -järjestelmään kuuluvat STIHL Ematic- tai Ematic S -terälevy, STIHL Oilomatic -teräketju ja säädettävä öljypumppu. Se syöttää ketjuöljyä sinne, missä sitä tarvitaan voiteluun. Näin öljynkulutus voi vähentyä jopa 50 %. Jos työskentelet usein pölyisissä olosuhteissa tai käytät pitkiä terälevyjä, uudella öljypumppujärjestelmällä voit lisätä öljymäärää helposti ja nopeasti.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon da / fi / no / sv 16.2.2024