Suora tuotevalinta: Akkuruohonleikkurit

RMA 2 RPV AP 300 akulla ja AL 301 laturilla

Akkuruohonleikkurisetti RMA 2 RPV: Variovedolla mukavaan työskentelyyn rinteissä

Yleistä

Kevyt ja helppokäyttöinen STIHL RMA 2 RPV silppuava akkuruohonleikkuri tehokkaaseen nurmikonhoitoon. Variovedon ansiosta voit asettaa työskentelynopeuden suoraan työntöaisasta kuudessa portaassa 0 km/h - 4,5 km/h välillä. Energiaa säästävä EKO-tila säätää automaattisesti moottorin nopeutta. STIHL RMA 2 RPV toimii STIHL AP -järjestelmän akkujen kanssa, ja siinä on 2 aktiivista akkupaikkaa. Järjestelmä siirtyy automaattisesti toiseen akkuun heti, kun ensimmäinen on tyhjä. Erityismuotoiltu leikkuuterä leikkaa ruohon hienoksi 46 cm:n leikkuuleveydeltä ja silputtu leikkuujäte jää maahan luonnollisena lannoitteena. Käyttäen akselikohtaista leikkuukorkeuden säätöä, voit helposti säätää ruohonleikkurin haluamallesi leikkuukorkeudelle ruohon pituuden mukaan, erikseen etu- ja taka-akselille. Ruohonleikkuun jälkeen RMA 2 RPV silppuava akkuruohonleikkuri voidaan taittaa kompaktisti kokoon ja kiinnittää taitettavaan työntöaisaan käytännöllisillä Quick-Fix pikakiinnittimillä. Sen jälkeen voit helposti säilyttää tai kuljettaa ruohonleikkuria tilaa säästäen. STIHL akkujen käyttö- ja latausaikaoppaasta näet, kuinka kauan voit työskennellä STIHL RMA 2 RPV:n kanssa ja kuinka kauan AP-akun lataaminen kestää. RMA 2 RPV -akkuruohonleikkuri on osa STIHL AP -järjestelmää ja suunniteltu käytettäväksi haastavissa olosuhteissa. Siksi ruohonleikkuri on roiskevesisuojattu. Tehokkuus on todistettu vaativilla sisäisillä testeillä. Roiskevesitesti perustuu muun muassa IPX4-standardiin. Voit ostaa STIHL RMA 2 RPV akkuruohonelikkurin settinä, jossa on STIHL AP 300 -akku ja STIHL AL 301 -pikalaturi, jos sinulla ei vielä ole STIHL AP -akkua. Voit siis aloittaa heti nurmikon leikkaamisen keskikokoisilla nurmialueilla ja rinteillä kotipuutarhassasi sekä ammattikäytössä.

€949,00*

Tuote

Hinta

* Arvonlisäverolliset suositushinnat

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

RMA 2 RPV AP 300 S akulla ja AL 301 laturilla

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Teho W 1.050
Takarengas Ø mm 200
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 25-85
Nopeus km/h 2-4,5
Tärinätaso ahw m/s² 1,4
Ääniteho, taattu LWAd dB(A) 88
Työnopeus 1/min 3.150
Toleranssi K m/s² 0,7
Koneen leveys cm 50
Toleranssi KpA dB(A) 2
Koneen korkeus cm 106
Kiristysmomentin veitsen pultti Nm 60-65
Käynnistys/Pysäytys ES Elektrostart
Nimellisjännite V 28
Äänenpaine LpA mukaan dB(A) 74
Maks. kallistus astetta 14
Paino kg 1) 23
Leikkuukorkeudensäätö 4-fach (achsweise)
Moottori Akku 36 V
Terät Mulchmesser
Koneen pituus keruusäiliön kanssa cm 142

1) ilman akkua

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Varustus

RMA 2 RPV AP 300 S akulla ja AL 301 laturilla

Vakiovarusteet

 • Kantokahva Zoom
  Kantokahva

  Leikkurissa on valmiina integroitu kantokahva. Erittäin käytännöllinen ja helpottava yksityiskohta leikkurin kuljetukseen ja nostamseen

 • Kevyesti rullaavat pyörät Zoom
  Kevyesti rullaavat pyörät

  Pyörät ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Lisäksi vetävät pyörät on varustettu vetovoimalla ja ohjauksella.

 • Super-Soft kahva Zoom
  Super-Soft kahva

  Erittäin ergonominen ja mukava kahva, jonka pehmustus takaa hyvän otteen ja täydellisen pidon.

 • Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö Zoom
  Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö

  Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

 • Teräsrunko Zoom
  Teräsrunko

  Teräsrunko tekee leikkurista tukevan, jäykän ja kestävän

 • Bioterä Zoom
  Bioterä

  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 • QuickFix pikakiristimet Zoom
  QuickFix pikakiristimet

  Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

 • Taittuva työntöaisa
  Taittuva työntöaisa

  Taittuvan työntöaisan ansiosta STIHL akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat helppoja kuljettaa ja varastoida. Ilman tätä ominaisuutta ruohonleikkuri vie paljon tilaa esim. säilytyksen aikana.

 • Eko-tila Zoom
  Eko-tila

  Akkuleikkurissa on niin sanottu Eko-tila, automaattinen moottorin kierroslukusäätö, jonka ansiosta tarvittava energiamäärä sopeutetaan nurmikon pituuteen.

 • Allesilppuava toiminto Zoom
  Allesilppuava toiminto

  Allesilppuava toiminto murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, varustukseen ja lisävarusteisiin. Kysy lisää tuotteista lähimmältä Jälleenmyyjältäsi.

Käyttöohje

Käyttöohje

Kielet Päiväys Linkki
manual icon International 10.11.2023