STIHL BGA 100 - täyttä akkuvoimaa

Voima joka näkyy, mutta ei kuulu

Akkupuhallin BGA 100

Olitpa poistamassa lehtiä, roskia tai leikkuujäämiä, STIHL BGA 100 hoitaa kaiken tarvittavan valtavalla voimalla. Lisäksi se on niin hiljainen, että sinun ei tarvitse huolehti erikseen kuulonsuojauksesta. STIHL BGA 100 ja STIHL AR 3000 akkureppu ovat ihanteellinen yhdistelmä ammattikäyttöön, kuten esim. kunnan työntekijöille, maisemasuunnittelijoille ja puutarhureille tai kaikille muillekin, jotka työskentelevät alalla.

Korkea teho, alhainen äänitaso

  • Vaikuttava puhallusteho: Ilmamäärä 840 m³/h tehostetilassa. STIHL BGA 100 tarjoaa parhaan puhallusvoiman kaikista kädessä kannettavista STIHL puhaltimista. Kolmen tehoasetuksen ja extra tehostevoiman avulla säädät helposti tehtävän tarpeisiisi sopivan puhallusvoiman.
  • Pitkä käyttöaika: Yhdessä STIHL AR 3000 akkurepun kanssa, jokainen akun lataus antaa sinulle työskentelyaikaa jopa kuusi ja puoli tuntia.
  • Hiljainen EC moottori: Maksimaalinen äänenpainetaso on vain 90 dB(A)*, STIHL BGA 100 on helposti hiljaisin STIHL kädessäkannettava puhallin.
  • Soveltuu käytettäväksi ilman kuulonsuojausta: Alhaisemmat äänitasot tarkoittavat, että voit kuulla paremmin myös ympäristön äänet ja näin lisätä myös turvallisuutta.

* Taattu äänitehotaso maksimaalisella tehoasetuksella

Ergonominen muotoilu, mukava käyttää

 

  • Innovatiivinen akkuliitäntä: STIHL BGA 100 ei sisällä enää akkupaikkaa; se kiinnitetään akkuun innovatiivisella kaapelilla, mikä on tottaki myös yhteensopiva kaikkie STIHL PRO akkuperheen akkujen kanssa.
  • Kevyt: Vain 2.5 kg ja täydellisesti tasapainossa. STIHL BGA 100 on huomattavan kevyt ja mukava pitää kädessä. Täydellinen rentoon koko päivän kestävään työskentelyyn.
  • Pituussäädettävä puhallusputki: Kiitos kolmen pituussäätöasennon, puhallusputki voidaan määrittää käyttäjän pituuden mukana, tehden näin töistä helpompaa ja estäen ylimääräisen tehohäviön.
  • Mukavat lisätarvikkeet: Kun et käytä laitetta, voit kiinnittää STIHL BGA 100 laitteen riippumaan lonkkapehmusteeseen vyötäröllesi, joilloin laite on koko ajan lähelläsi kun teet jotain muuta ja tarvittaessa saat puhaltimen nopeasti käyttöösi.