585,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys51 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-portainen (keskitetty)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus55 L
Laitteen pituus ruohonkeruusäiliön kanssa164 cm

Ominaisuudet

RM 253 T bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri: mukavuutta pyöräajon ansiosta

STIHL RM 253 T -bensiiniruohonleikkurilla hoidat nurmikon nopeasti ja tehokkaasti yksityisessä puutarhassasi. Jos haluat leikata nurmikon, jossa on rinteitä tai isompia viheralueita, pyöräajon vahvuus pääsee oikeuksiinsa. STIHL RM 253 T -ruohonleikkurissa on pehmeästi pyörivien pyörien lisäksi myös 1-vaihteinen pyöränveto. Tämä tekee työstäsi erityisen mukavaa.

Voit nauttia tästä mukavuudesta jo bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin käynnistyksen yhteydessä, sillä helpon käynnistyksen ansiosta moottorin käynnistäminen vaatii vain minimaalista vaivannäköä. 51 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata nopeasti ja helposti jopa 1 800 m2 nurmikon.

Korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen hallinnan. Keskitetty 7-portainen leikkuukorkeuden säätö on helppokäyttöinen ja mahdollistaa leikkuukorkeudet 20 mm:stä 100 mm:iin.

Vakiovarusteena olevan moniterä- ja multauskiilan sekä sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. STIHL RM 253 T -bensiinikäyttöisessä ruohonleikkurissa on 55 litran ruohonkeräysastia ruohonleikkuujätteiden keräämistä varten. Täyttötason ilmaisin ilmoittaa, milloin on oikea aika tyhjentää se.

Huolto ja neuvot