725,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
New
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori3,5 km/h

Ominaisuudet

RMA 248 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri sarjassa, jossa on AK 30 S -akku ja AL 101 -standardilaturi: Kätevä työskentely pienemmillä nurmikoilla pyöräajon ansiosta.

STIHL RMA 248 T akkukäyttöinen ruohonleikkuri tarjoaa harrastelijapuutarhurille suuren suorituskyvyn ja on erittäin hiljainen. Siksi sitä voi käyttää myös melulle herkillä alueilla, kuten asuinalueilla. Arvostat erityisesti 1-vaihteista pyöränajoa nurmikoilla, joilla on rinteitä. Jos haluat aloittaa heti leikkuun, mutta sinulla ei ole vielä STIHL AK-järjestelmän akkua, kannattaa STIHL RMA 248 T -akkuinen ruohonleikkuri hankkia STIHL RMA 248 T -akkujärjestelmäsarjana, jossa on STIHL AK 30 S -akku ja STIHL AL 101 -standardilaturi.

Sen 46 cm:n leikkuuleveyden ansiosta voit leikata tehokkaasti nurmikkoa pienemmillä alueilla. Vakiovarusteena olevan moniterän, multauskiilan ja sivupurkauksen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko kerätä leikkuujätteet suoraan tai jakaa ne nurmikolle sivupurkaimen avulla.

Taittuva ja korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa ruohonleikkurin mukavan ja ergonomisen hallinnan. Keskitetyn leikkuukorkeuden säädön avulla voit säätää nurmikon halutun pituuden 7 portaassa 20 mm:stä 100 mm:iin. Kokoontaitettavaan 52 litran ruohosieppoon mahtuu mikä tahansa määrä leikkuujätettä, ja se on helppo tyhjentää.

STIHL-akun käynti- ja latausajat -katsauksestamme näet, kuinka paljon nurmikkoalaa voit leikata yhdellä akun latauksella STIHL RMA 248 T akkukäyttöisellä ruohonleikkurisarjalla, jossa on AK 30 S -akku ja AL 101 -standardilaturi, ja kuinka kauan akun lataaminen kestää.

Huolto ja neuvot